stanebane 643 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika u prednjim pločicama u zavisnosti od godista, tj da li je isti oblik plocica za TA 87-90 godiste i za 91-94 godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukas 35 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd-subotica Motocikl: suzuki dr350, honda xl Prijavi odgovor kao problematičan generalno ne bi trebalo da bude ali mozes da konsultujes neki online katalog tipa lucas i ujedno da vidis semu u pdf-u kako izgledaju za odredjena godista, ono sto znam je da ima razlike 87-89 i 89-96 u kocionom klipu, kod ovih starijih je malo drugaciji evo da ne lutas previse 87-90 http://www.trwmoto.com/datenblatt/mrid/2/hid/37/refmrid/850/artid/383 90-93 http://www.trwmoto.com/datenblatt/mrid/2/hid/37/refmrid/4711/artid/576 94-96 http://www.trwmoto.com/datenblatt/mrid/2/hid/37/refmrid/4712/artid/660 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Da li neko zna gde mogu da nabavim onaj plastični deo (bele boje) koji se nalazi na levoj strani viljuške kod zadnjeg lančanika? U pitanju je TA 650 mada mislim da je isti kao i na TA 600, u obzir dolaze i polovan i nov deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukas 35 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd-subotica Motocikl: suzuki dr350, honda xl Prijavi odgovor kao problematičan prvo proveri centru S pa onda vidi neki otpad a krajnja solucija ebay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 22, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan prvo proveri centru S pa onda vidi neki otpad a krajnja solucija ebay Imas na Wemoto (wemoto.com)! Salju robu u Srbiju. Skroz su ok. Vise puta porucivao. Provereno Evo ti detalja dole oko part numbera. Porucujes online i placas kreditnom karticom Partno Make Description Price (Excl VAT) Qty. 52156KB7000 Honda Guard.chain *d £ 15.44 £ 12.87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukas 35 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd-subotica Motocikl: suzuki dr350, honda xl Prijavi odgovor kao problematičan e da, njih sam zaboravio a cak mislim da isporucuju i u srbiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 22, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan e da, njih sam zaboravio a cak mislim da isporucuju i u srbiju Isporucuju, provereno. Do sada 5 puta porucivao i sve uredno stiglo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Februar 22, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan i koliko vas izadje postarina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 22, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan i koliko vas izadje postarina? Zavisi od vrednosti robe, to vidis kad napravis porudzbinu, izaberes destinaciju i onda ti izbace vrednost postarine. Ja sam za 180 GBP robe platio oko 17 GBP za postarinu. Napravi test porudbinu online pa ces videti. Sasvim su korektni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 22, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Kako je bilo na carini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na informacijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kako je bilo na carini? Nije bilo nekih problema. Sve je stiglo OK, nisu drpali nista (bilo je nekih srafova, gumica, itd..) Platio sam oko 3500 din carinu PDV troskove. To je bilo decembra 2010. Zadnju isporuku sam imao u Januaru ove godine, i nisam nista platio. Vrednost robe je bila 62 GBP. Takodje kada sam iz Nemacke porucio pantalone IXS u Novembru 2011 (87 EUR), nisam nista platio. To ima veze sa usaglasavanjem sa propisima u EU oko carine, tako da mislim da su podigli sume koje se ne carine..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 23, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da se ne carini do 70eur, stim sto je vrednost robe stvar procene carinika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Februar 24, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve vlasnike TA napisao sam mali uradi sam kako popraviti tj. napraviti popucale zabice na plastikama http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77863-zabice-plastika-za-ta/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Februar 26, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve vlasnike TA napisao sam mali uradi sam kako popraviti tj. napraviti popucale zabice na plastikama http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77863-zabice-plastika-za-ta/ Bravo i hvala ti za trud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Februar 26, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Да се мало похвалим колегама Данас после скоро 3 месеца упалих свог љубимца. Након 3 месеца невожења, после оних силних мразева, обзиром да је акумулатор сво време био на њему, мислио сам да неће ни да завергла... Кад он упали на пола дугмета Искрено, баш сам се изненадио - позитивно наравно. Сад кез од ува до ува... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasaTNT 1 Napisano Februar 26, 2012 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan blago tebi moj ampulator nije izdrzao one silne mrazeve i morao sam da ga dopunim sad pali na pola kljuca a kljuc je brdo 10km xexexeexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16960 Napisano Februar 26, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je i moj akumulator doterao "cara do duvara". Verovatno je bio oštećen zbog reglera koji je "crkao" nešto ranije i nije dovoljno dopunjavao, a onada ga je sustigao i mraz i ... . Uglavnom sada uspe da jednom nekako zavergla par sekundi i ako motor tad upali, upalio je. A u suprotnom ili priručni "Starter" ili gurka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4178 Napisano Februar 26, 2012 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je i moj akumulator doterao "cara do duvara". Verovatno je bio oštećen zbog reglera koji je "crkao" nešto ranije i nije dovoljno dopunjavao, a onada ga je sustigao i mraz i ... . Uglavnom sada uspe da jednom nekako zavergla par sekundi i ako motor tad upali, upalio je. A u suprotnom ili priručni "Starter" ili gurka. Pošlji ga na rekondišn meni, velike su šanse da se spasi. Ostaviš u Niš i ja ti vratim, džabe prevoz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16960 Napisano Februar 27, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan đunta Postavljeno Juče, 23:29 PM zika56, on 26 February 2012 - 23:04 PM, said: Izgleda da je i moj akumulator doterao "cara do duvara". Verovatno je bio oštećen zbog reglera koji je "crkao" nešto ranije i nije dovoljno dopunjavao, a onada ga je sustigao i mraz i ... . Uglavnom sada uspe da jednom nekako zavergla par sekundi i ako motor tad upali, upalio je. A u suprotnom ili priručni "Starter" ili gurka. Pošlji ga na rekondišn meni, velike su šanse da se spasi. Ostaviš u Niš i ja ti vratim, džabe prevoz Više godina sam bio teh. rukovodilac u firmi MEL-BAT u Nišu, koja se bavila proizvodnjom i servisiranjem akumulatorskih baterija. Kasnije sam imao svoju privatnu firmu u kojoj se (pored ostalog) radio servis aku. baterija i važio sam u Srbiji kao neko ko dobro poznaje ovu materiju. Doduše nisam baš detaljno proveravao šta je u pitanju kod mog akumulatora, ali mislim da nije samo do "sulfatizacije" jer je akumulator i prilično star. Inače akumulator pokazuje napon preko 15 V čim se priključi na punjač (pri struji od 1,5A). Proveriću detaljnije ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4178 Napisano Februar 27, 2012 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan đunta Postavljeno Juče, 23:29 PM zika56, on 26 February 2012 - 23:04 PM, said: Izgleda da je i moj akumulator doterao "cara do duvara". Verovatno je bio oštećen zbog reglera koji je "crkao" nešto ranije i nije dovoljno dopunjavao, a onada ga je sustigao i mraz i ... . Uglavnom sada uspe da jednom nekako zavergla par sekundi i ako motor tad upali, upalio je. A u suprotnom ili priručni "Starter" ili gurka. Pošlji ga na rekondišn meni, velike su šanse da se spasi. Ostaviš u Niš i ja ti vratim, džabe prevoz Više godina sam bio teh. rukovodilac u firmi MEL-BAT u Nišu, koja se bavila proizvodnjom i servisiranjem akumulatorskih baterija. Kasnije sam imao svoju privatnu firmu u kojoj se (pored ostalog) radio servis aku. baterija i važio sam u Srbiji kao neko ko dobro poznaje ovu materiju. Doduše nisam baš detaljno proveravao šta je u pitanju kod mog akumulatora, ali mislim da nije samo do "sulfatizacije" jer je akumulator i prilično star. Inače akumulator pokazuje napon preko 15 V čim se priključi na punjač (pri struji od 1,5A). Proveriću detaljnije ovih dana. Ima Đunto˝s tema o popravci AGM akumulatora koja nije nigde preporučena ili moguća a pokazalo se uspešno i to kod nekoliko ljudi. Darkov auto akumulator je bivao i bez vode, ne vožen, pražnjen i Ctek ga je opravio, bolje vergla nakon 3 sezone nego nov. Juče video na Buvljaku pakovanje dodatka za poboljšanje akumulatora, neka so, a nešto tako sam sa uspehom nekad koristio tako da možda možeš da ga izvučeš time, verovatno pvećava koncentraciju rastvora. Ako je aku na tebe, ima da udara ihaha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 27, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih mozda neke metalne tegice volana...ne znam koji odgovaraju od ovih za TA600? 1. for Suzuki and Honda models with an M6 thread in the bar end 2. for standard handlebars (e.g. steel) with an inside diameter of 17 - 21 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukas 35 Napisano Februar 27, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd-subotica Motocikl: suzuki dr350, honda xl Prijavi odgovor kao problematičan prvi ti je za kormane koji imaju ugradjen navoj unutar kormana a drugi verovatno ima onu gumicu koja se siri unutar kormana pa tako drzi tegic sto znaci da ako imas standardni TA korman onda ti ide ovaj drugi, ako si nesto menjao korman i sada ima navoj onda ovi prvi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Voznja od pre neki dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...