Jump to content

Moto Zajednica

thelord

Urednici Foruma
  • Broj tema i poruka

    1522
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu thelord

  • Rođendan 24.10.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    NBGD
  • Motocikl
    Transalp XL600V-X

Poslednji posetioci profila

5985 profile views

thelord's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

96

Reputacija u zajednici

  1. Tcx Infinity u jako dobrom stanju, jako malo nosene. GoreTex membrana, potpuno vodootporne. Unutra kao nove, bez ikakvih neprijatnih mirisa i slicno. Broj 44, cena 60e 0642130760
  2. Ma opušteno, i shvatio sam ja ko šalu al pošto uprkos svemu uglavnom i dobijam ponude za zamene za sve i svašta reko da napomenem još jednom.
  3. Ahahahahha. Nemam pojma ja kad nešto kupujem uvek računam da je to za novac a tek ako prodavac baš naglasi da ga neka zamena interesuje onda mogu o tome da razmišljam ako se baš uklapam.
  4. Još aktuelno. Kolegama sa foruma uz motor ostavljam scottoiler.
  5. Došlo je vreme da se rastajemo... Na prodaju motor koji je dugi niz godina u mom vlasnistvu 10+. Svi koji mene znaju, znaju da je motor pažen i redovno servisiran. Od kad sam dobio decu vremena za vožnju je bilo jako malo tako da je poslednjih par sezona vozen jako malo, mada je ulje menjano redovno. Motor je generalno u jako dobrom stanju mada ima poneka stvar koju bi trebalo uraditi kao što su, harmonike na prednjim vilama treba da se zamene, zadnji migavci da se zamene(krta je već plastika pa pucaju nosači), to je sve sitno ali ja nemam vremena time da se bavim sad. Ima sitniju ogrebotinu sa desne strane na oklopu, jos davno mi je pao na neko kamenje. Nikada sa motora nije padano, nije imao nikakve kvarove. Registracija je istekla i nisam ga ponovo registrovao jer nisam imao vremena da ga vozim. Motor je 1999 godište , oko 63k na satu 2 nova diska napred Gume michelin anakee 3 kao nove Ledovi u migavcima, stop svetlu Xenon far 3 kofera( bocni kappa, top givi) Grejači ručica Kreš barovi Race izduv Ada(dajem i fabrički) Povišen vizir(dajem i fabrički ako ga nadjem ahahaa) nosač za navigaciju 12v utičnica Regler Joškin - nikada nećete imati problem Alarm Scottoiler koji je na motoru ne ide uz motor Dajem i komplet novih svećica NGK i filter vazduha i komplet prednjih pločica Cena je 2500 i fixna je, ako vam ne odgovara nemojte ni zvati. Ko misli da je skupo neka preskoči, ko misli da je jeftino neka ponudi više ahahah. Motor se nalazi na NBG a oko svih dogovora dostupan sam na tel 064 21 30 760. Zamene me ne interesuju.
  6. Vaskršnja akcija u Domu "Sremčica" 24.04.2022. Tradicionalno u Dom Sremčica, kod naših drugara odlazimo na Vaskršnju Nedelju noseći na poklon šarena Vaskršnja jaja, dobru volju i osmehe i kroz druženje, fudbal, košarku i mini-vožnjice dece po dvorištu, trudimo se da radost, ljubav i čovekoljublje tog dana ne blista samo u našim domovima nego i u Domu te dece - naših iskrenih i vernih prijatelja. Kao i svake godine održaće se tradicionalna fudbalska utakmica između ekipe Doma i ekipe "ljutih" bajkera u kojoj se nadamo da ćemo ove godine prvi put odneti pobedu Zato vas pozivam da nam se u nedelju 24. aprila u 10h pridružite na tradicionalnom mestu - na platou ispred Skupštine grada Beograda, baš preko puta Skupštine Republike Srbije odakle ćemo u organizovanoj koloni otići do Sremčice. Polazak se planira za 11h tako da smo u Domu najkasnije nešto pre 12h Ponesite dobro raspoloženje i farbana jaja! Vidimo se PS. Izvinjavamo se zbog zakasnele teme ali iz policije još nismo dobili potvrdu da je skup odobren. Čekali smo do sada, ali smo ipak morali da pustimo temu. Nadamo se da ipak neće biti nikakvih problema i da će odobrenje za akciju stići do nedelje. Edit: stiglo odobrenje, imaćemo policijsku pratnju. NeshaXX
  7. Sutra, PETAK, od 19h PATKOVANJE, u Viru(Auto skola ZONA)
  8. Ko se ne oseca sposobno i bezbedno svakako ne treba da rizikuje. Ne dolazenje motorom takodje ne treba da bude prepreka da se uplati donacija i razvuce osmeh na decjem licu.
  9. Zurke i tombole ove godine nece biti jer je to bilo tesko za planiranje zbog epidemioloske situacije koja je u prethodnom periodu bila losa. Sesni smo mi bili i tada da se zurke desavaju po gradu itd, ali smatrali smo da nije odgovorno praviti tako veliku guzvu u zatvorenom prostoru.
  10. Mislim da je jednostavnije neki transfer novca tipa Western Union, javi se na pp
  11. thelord

    Moto Deda Mraz 2021

  12. Bajkeri su SLOZNI, bajkeri su HUMANI, ljudi sa SRCEM, dame i muskarci HRABRI, da se suoce sa izazovima drumova, pre svega PRAVEDNI i pred svima....DOBRI LJUDI. A mi, svake godine ovo i dokazujemo, okupljanjem i voznjom u zimskim uslovima ka nasim drugarima u Sremcici....... MOTO DEDA-MRAZOVI stizu 26. Decembar 2021. Važno! U dvoriste doma, moćiće da uđu samo oni koji poseduju tzv. Covid Propusnice. To su uslovi koje je propisalo Ministarstvo, a kontrolisaće ga osoblje Doma. Spremite sa da i ove godine obradujemo drugare iz "Ustanove za decu i mlade" u Sremcici, podelom paketica od njihovih MOTO DEDA MRAZOVA. Okupljanje ispred Gradske skupstine je u 10 h, tamo ce vas docekati redari sa uputstvom oko parkiranja. Molimo vas da budete pripremljeni i u Deda Mraz odelima. Satnica je sledeca: Okupljanje motociklista 10h – Plato ispred Skupštine grada Beograda 10.45h - Tradicionalno zajedničko fotografisanje 11h - Polazak organizovane kolone ka Domu u Sremčici (tradicionalna ruta) 11:30-11:45h - Dolazak u Dom u Sremčici 12:00 - 14:30h - Druzenje sa sticenicima doma Oko 14:30h - Polazak iz Sremčice ka restoranu Petica na Adi 15h - 17h - Ručak i druzenje u restoranu Sto se tice Deda Mraz odela i donacija, procedura je nepromenjena..... po preuzimanju odela, po nasim instrukcijama, donirate-ostavljate svoju donaciju, koja se koristi za kupovinu slatkisa za paketice, preporucen iznos i ove godine je 1500 dinara. Mesta na kojima mozete preuzeti odela i ostaviti donaciju, mozete naci u ovom postu. MOTOMANIA, moto radnja Bulevar Mihajla Pupina 10E lokal 16 YBC 11070 Novi Beograd 011-311-09-41 011-31-31-335 063-111-31-12 MOTO LAND Poenkareova 20 Tel. 011 2182 555 DUCATI SRBIJA - Burnout Bul.Arsenija Čarnojevića 95 Novi Beograd tel. 062774045 GARAGE MOTO SHOP Jaše Ignjatovića 28 Beograd, Voždovac 011 244 1239 063 377 491 AUTO SKOLA VIR - ZONA Jurija Gagarina 235 Novi Beograd 011-718-25-24 Drugari koji su sa prebivalistem van Beograda, mogu da uplate donaciju na ziro racun (uplatnica u prilogu), sa skeniranom ili fotkanom uplatnicom mogu da se jave meni na PP ili viber (0642130760), odelo ce ih cekati ispred skupstine. Na isti ziro racun mogu da uplate donaciju i ostali koji nece biti u prilici da prisustvuju, a zele da ucestvuju u ovoj humanitarnoj akciji. Organizovacemo pakovanje paketica i druzenje....obavesticemo vas naknadno, gde ce se to odrzati, tako da ce dobrovoljci moci blagovremeno da se prijave. Nasi drugari iz Sremcice, nas sa nestrpljenjem cekaju, potrudicemo se i ove godine da nas bude u sto vecem broju.....
  13. VAŽNO: Odgovaraju veličini 42-42,5! Nisu nijednom nošene, još uvek su nalepnice na njima. Naručene iz Nemačke s obzirom da ih kod nas nema. Meni su nažalost male. Iz logističkih razloga i troškova mi se ne isplati da ih vraćam nazad. Lično nosim 43 pa sam po preporuci naručio 1 broj veće (44). Međutim kalup kod ovog modela je dosta drugačiji stoga odgovaraju broju 42-42,5. Nemam nameru da zaradim na njima već da se neko kome se dopadaju usreći s obzirom da meni očigledno nisu bile suđene. Boja: Braon Proizvođač: ICON Materijal: Koža Tip: Poluduboke Dužina gazišta: 28 cm Broj: 44 Detalji o čizmama: - Full-grain leather upper - Slip resistant sole - D3O ankle impact plate - CE sertifikat - Metalna potkolenica - Axialmetric steel shank Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Moguće slanje Post Express-om s tim što u slučaju slanja, troškove slanja snosi kupac. Cena - 19.500rsd Goran 0637128775 PS. Oglas je za drugara, ali ja garantujem za sve napisano da je tako.
  14. Samo da vas podsetim da preuzmete svoja odela vrlo uskoro. Akcija je za 6 dana. Mi moramo vec u sredu otprilike da idemo u kupovinu stvari za paketic, tako da ne cekajte poslednji trenutak. Odela vas cekaju na lokacijama iz prvog posta.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja