Kkovic 30 Napisano Octobar 14 U prolazu, 65 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Bahati i bezobrazni ali ne treba isključiti ni da ima glupih i neobrazovanih… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1477 Napisano Octobar 14 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pišem, brišem. Pa ponovo. Ako napišem šta stvarno mislim i o jednoj i o drugoj samo će obrisati. Na šta smo mi spali......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6025 Napisano Octobar 14 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan E ako je njoj ono samo 10 cm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Octobar 14 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, the_doctor said: Neka doktorka estetske. 2 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8433 Napisano Octobar 14 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor i @Luka9905 ja se iskreno divim vašem mazohizmu. Vi ste kliknuli da slušate/vidite šta ovo ima da kaže??? Au... :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1512 Napisano Octobar 14 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, the_doctor said: Neka doktorka estetske. Pa gde ce drugde gostovati hahah. Kakva dva degena i to na tv-u. Ah da... to je normalno. Sad jos da naplati za nanetu dusevnu bol, sto me ne bi cudilo 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3838 Napisano Octobar 14 Drug član, 461 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Abi je napisao: Pa gde ce drugde gostovati hahah. Kakva dva degena i to na tv-u. Ah da... to je normalno. Sad jos da naplati za nanetu dusevnu bol, sto me ne bi cudilo Vi stvarno mislite da ona zna sta je uradila? Da zna paralelno parkiranje? Bitno da izooperisana vozi X7 koji se parkira u pm. Mogla je da doplati za asistenciju , mada je najbolje da je uzela samovozivi auto V stepena autonomije, TAXI. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1512 Napisano Octobar 14 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, vex said: Vi stvarno mislite da ona zna sta je uradila? Da zna paralelno parkiranje? Bitno da izooperisana vozi X7 koji se parkira u pm. Mogla je da doplati za asistenciju , mada je najbolje da je uzela samovozivi auto V stepena autonomije, TAXI. Naravno da ne zna. Problem je sto je jos mnogo onih koji ne znaju sta je uradila, to garantujem ili znaju, ali im je to sasvim normalno (sto je mozda jos gore). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15476 Napisano Octobar 28 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Octobar 28 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Samo po vruc burek da istrci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12523 Napisano Octobar 28 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja drugi dan za redom tražim mamlaze po prodavnicama koji parkiraju auto bukvalno na ulaz u garažu. Ne sviđa mi se što nemam više živce da budem fin. Padne mi klapna da opušteno izlaze, ne žure, niti se osećaju neprijatno. Pa samo stao da uzme hleb, jer koji mi je djavo jer on kupuje HLEB. Drugi kupuje delove i dogovara se majstorom. Nije on kriv zadržali ga na telefonu. Ljudi da vidite vi te face i ponašanje. To rade svesno i nemaju osećaj za drugog niti ih interesuje. To fina reč na pomaže, to je slabost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 149 Napisano Octobar 28 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam komentar za ovaj idiotizam.Mesto za invalide ispred apoteke i socijalnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Octobar 29 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Po folijama se vidi da je pavijan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1039 Napisano Octobar 29 Drug član, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan @grafigo koliko sam ukapirao ti si u poslu štampe. Koliko bi na veliko izašle one velike nalepnice kao što po Rusiji koriste? Kažu da je neki jezivo jak lepak i da je muka sastrugati sa stakla. To je lek, pa kad pola grada bude izvirivalo kroz prozor kao žirafa, naučiće gde ne sme da se parkira. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3386 Napisano Octobar 29 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Nema svrhe. Probali su na parkingu Lidla da kače na kvake od kartona sa natpisom, "Hoćeš da menjamo mesta". Ništa se promenilo nije. Posle podne kao da svi invalidi dolaze kolima u Lidl. Kad pogledaš i jesu invallidi, ali u mozak. Ma kakvi, samo debelo po džepu. Zamisli kazna 500 evra, plus da se sprovodi kako treba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Octobar 29 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zakon i pravila su za normalne i pismene. Za ovu drugu grupu samo represija i fizičke barijere. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Octobar 29 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, vucko23 said: ...one nalepnice kao što po Rusiji koriste? Kažu da je neki jezivo jak lepak i da je muka sastrugati sa stakla. ... Ja sam to sam napravio i godinama lepio. U mom kraju redovno, a sporadično svuda gde se zateknem. Ali ne tako ogromne kao ruske za pola šoferke već manji format da može presavijena da mi stane u džep. U mom kraju su me naučili oni redovni, ali problem je što se svako malo pojave novi... puno novih. I njih je toliko da nema svrhe. Gubi se smisao. Ne možeš ništa promeniti, može samo neke satisfakcije radi i obeležija bahatog. Moooožda bi u manjoj sredini, u nekom kraju koji nije prometan i bilo trajnijeg efekta ali tu se rešava i komšijski, lepa reč, ovo-ono. Svet je otišao u K... Odavno se više ne vrednuje poštovanje, domaće vaspitanje, grozno bahati su na vlasti i u sferama 'uspeha'... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Octobar 29 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam ih bar 300 komada, velicine 17cm x 17cm. Nije bio isti materijal kao taj na po Rusiji sto su koristili, vec klasicna pvc nalepnica koja moze lepo da uhvati, dovoljno da ne mozes samo da mahnes rukom i da je skines. Dao drugu koji je vise cirkulisao po gradu i vrlo brzo je to potrosio jer kaze da malo malo pa neko stane bahato. Ali dzabe... skinu to kao da nije njima namenjeno, kao da je flajer koji ih ne zanima. Ni ne procitaju sta pise na nalepnici. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11127 Napisano Octobar 29 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan ma kakve nalepnice, ne vredi sa idiotima to , samo po dzepu i to one Norveske kazne, golf 1000 evra, x6 7000 evra ,da se kladimo da bi za mesec dana svi bili kao bubice, jbg , al za ovo treba drzava normalna i normalni panduri i normalne sudije i da nema korupcije i prastanja i fioka i veza i sve ono sto je kod nas organizovano i funkcionise za članove kartela. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Octobar 29 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Drzava je digla ruke od toga, bitno da policija vozi auta od 30k + eura, da se kupuju auta koja nemaju svrhu. Nisam video saobracajce bar dve god na nekim tackama po gradu da zaustavljaju za alkohol itd. Juce idem pored Sajma, saobracajci u Superbu, lik pored njih sa bar 100 prosao, ma u opste ih nije zanimalo. Kao da su im rekli u fazonu primate platu koliko primate, radite samo ono sto morate tj po pozivu, saobracajka ili tako nesto i za ostalo vas zabole sta se radi. Kako po onim klipovima na Yt od tamo negde preko, voze se po gradu i ako primete nesto zaustavlljaju da provere. U nedelju u satu i pored radara oni i dalje po gasu. Juce idem onom ulicom na Karaburmi sto ide pored GSP ili st aje vec dole, lik sa meckom obidje kolonu i iz trake za levo nastavi pravo aj bilo crveno al je svakako prekrsaj, za njim kad je krenuo saobracaj ide 206 i lik prica telefonom, ovaj s meckom stao posle 500 metara i normano na sred puta i svi moraju da ga obilaze. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Octobar 29 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kada prvi kaze "pa sta" logicno da ce svako ispod reci isto. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11127 Napisano Octobar 29 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, RankoBg87 je napisao: Drzava je digla ruke od toga, bitno da policija vozi auta od 30k + eura, da se kupuju auta koja nemaju svrhu. Nisam video saobracajce bar dve god na nekim tackama po gradu da zaustavljaju za alkohol itd. Juce idem pored Sajma, saobracajci u Superbu, lik pored njih sa bar 100 prosao, ma u opste ih nije zanimalo. Kao da su im rekli u fazonu primate platu koliko primate, radite samo ono sto morate tj po pozivu, saobracajka ili tako nesto i za ostalo vas zabole sta se radi. Kako po onim klipovima na Yt od tamo negde preko, voze se po gradu i ako primete nesto zaustavlljaju da provere. U nedelju u satu i pored radara oni i dalje po gasu. Juce idem onom ulicom na Karaburmi sto ide pored GSP ili st aje vec dole, lik sa meckom obidje kolonu i iz trake za levo nastavi pravo aj bilo crveno al je svakako prekrsaj, za njim kad je krenuo saobracaj ide 206 i lik prica telefonom, ovaj s meckom stao posle 500 metara i normano na sred puta i svi moraju da ga obilaze. i oni sto su bili revnosni naleteli su na kumiće u Ferarijima ili na brata i tako su odustali od hvatanja, hvataju raju na 56 gde je 50 i pitaju te gde se zuri,jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8433 Napisano Octobar 29 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: radite samo ono sto morate tj po pozivu, saobracajka ili tako nesto i za ostalo vas zabole sta se radi. To ja već godinama pričam. Samo ono što moraju + ono što im je šef naredio na početku smene. Dva debila u superbu zavaljeni pored magistrale. Lik na magistrali staje za levo skretanje na punoj liniji, bukvalno ispred njih, i bukvalno pravi kolonu - za minut se poslagalo jedno 8-10 vozila iza njega, konačno se očisti suprotan pravac, i on skrenu, i parkira odmah tu. Znači - bukvalno im se lik nudi za prijavu za prelazak preko pune linije - prekršaj za oduzimanje dozvole. Zabole ih. To im nije naređeno tog jutra, a nikog nije udario. Uhljebi koji su uniformu obukli samo da bi imali "siguran državni posao". Zato ih prezirem, i zato mi se gade. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Octobar 29 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ima vic, Policajac na biciklu zaustavi Muju s Ficom a pored porelete neko u jacem autu, pita ga Muja sto mene zaustavi a gle njega sto prolete? Eeeee pa njega ne mogu da stignem. Mnogo se narod opustio i dao sebi na volju, za volanom je svako. Juce svratim kod kosmije vidim ruka u gipsu, reko sta bi? Kaze imao udes, isao kroz Sremcicu i matori direktno iz cista mira predje na njivolu stranu i direkno u njih, kaze covek pod lekovima, glava mu pada, nije izasao iz auta, policija i hitna ga izvadila. Zanima me ko je njemu dao dozvolu, ako si bio na nekom posmatranju ili sta vec odmah ti se izrucu mere i oduzima vozacka dozvola itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11127 Napisano Octobar 29 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, RankoBg87 je napisao: Zanima me ko je njemu dao dozvolu, ako si bio na nekom posmatranju ili sta vec odmah ti se izrucu mere i oduzima vozacka dozvola itd. kod nas je opšte poznato da neki doktor iz Rume daje ona uverenja matorcima 75+ ,pola Mitrovice ide u Rumu jer je ovaj naš neki sto gleda sve-verovatno čovek samo radi svoj posao kako treba,odu u Rumu ,dobiju papir i dozvola je tu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...