nafetS 3818 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 7. 2022. at 18:38, VLAD81 je napisao: ako se ne želi baš odmah prevesti vozilo Raširi razlog za ovo? Plaćaš novu tablicu, novu nalepnicu, saobraćajnu, 50e i rešiš, da si miran Jedini "veći" trošak je nova nalepnica. Tablica i saobraćajna te čekaju na produženju registracije kad budeš radio prevod, tako da je samo tajming kad plaćaš problem. Motor/auto ostaju registrovani, nosiš istu polisu. On 19. 7. 2022. at 18:38, VLAD81 je napisao: Kolega radi sa kolima i kaže da se u tom slučaju tablice vraćaju u mestu prebivališta kupca a ne prodavca Raširi od kad je krenula korona 2020, može se u bilo kom SUP vratiti tablice, nema više u područni SUP po tablici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Jul 20, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali je meni prosto tako odgovaralo a vlasniku nije smetalo. Zato je i urađeno ovlašćenje na suprugu da mogu bez njega da prevedem na sebe. U svakom slučaju na kraju sleduje kp ugovor i plaćanje poreza. Što se tiče poreza od skoro može i elektronski da se plati tako da nema potrebe za odlazak u poresku i čekanje na šalteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko od vas iz BG-a bušilicu sa onim odgovarajućim nastavkom da skinem stikere sa felni? Na 2 mesta sam zagrebao felnu skidajući rukom i nemam živaca da se majem više sa tim, a ne daje mi se novac da farbam obe felne ponovo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6405 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 1822 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je to nastavak? Imam busilice i cak neke nastavke za koje i ne znam cemu sluze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja siguran koji je odgovarajući, mada videh po netu da ljudi time skidaju stikere, samo ne znam da li će se u tom procesu oštetiti felna ili ne... jako me nervira jer je gotovo nemoguće ručno skinuti, bez da se izgubi nekoliko sati i rizikuje oštećenje felne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10175 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja sve i svašta što bi moglo pomoći da se skine taj stiker. Možda bi farbarski fen mogao biti od pomoći, petrolej, benzin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Jul 20, 2022 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Što kaže kolega @bajker71 uzmeš medicinski benzin, malo na krpu, krpu na nalepnicu 5 do 10 sekundi, lepak odmah popusti... Isto, kada skineš registracionu nalepnicu, a ostane lepak... Med. Benzin ne smrdi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam dovoljno dugačak produžni kabl da zagrejem stikere, moram možda kod drugara da ga odvezem. Pokušao sam sa petrolejem i WD40, slabo radi. Kad ogulim stiker, petrolejem i uspem da skinem ostatak lepka, ali do tad pakao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 7. 2022. at 16:22, blackmore je napisao: Jel ima neko od vas iz BG-a bušilicu sa onim odgovarajućim nastavkom da skinem stikere sa felni? Na 2 mesta sam zagrebao felnu skidajući rukom i nemam živaca da se majem više sa tim, a ne daje mi se novac da farbam obe felne ponovo... Raširi Саааага се наставља... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Fenom silazi bez problema, posle se benzinom ocisti i kraj. Mada ne znam sto ih skidas kad su bas lepo čučale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 7. 2022. at 6:10, drmilan_ je napisao: Fenom silazi bez problema, posle se benzinom ocisti i kraj. Mada ne znam sto ih skidas kad su bas lepo čučale Raširi Probaću fenom kad stignem, ispred zgrade mi je nezgodno dosta. Skidam jer su oštećene, nove trakice su već naručene i lepim ih odmah čim stignu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2028 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da mogu i paročistačem da se skinu. Šta više, trebalo bi da je to najefikasnije. Ako si raspoložen, svrati do 62. da probamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Brate zivis u bgu, ceo forum je iz bga, otidji kod nekog, vec bi resio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 7. 2022. at 9:13, drmilan_ je napisao: Brate zivis u bgu, ceo forum je iz bga, otidji kod nekog, vec bi resio Raširi Није фора завршити одмах, нема ту чари. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Jul 21, 2022 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... kod mene kontra! Ako ne moze odma" ja ne radim! 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 7. 2022. at 7:32, Mr_Wolf je napisao: Trebalo bi da mogu i paročistačem da se skinu. Šta više, trebalo bi da je to najefikasnije. Ako si raspoložen, svrati do 62. da probamo. Raširi Hvala komšo, šaljem privatnu poruku pa se dogovaramo ! On 21. 7. 2022. at 9:13, drmilan_ je napisao: Brate zivis u bgu, ceo forum je iz bga, otidji kod nekog, vec bi resio Raširi Hteo sam sam da pokušam da odradim, tj. uvek prvo sam pokušam, pa ako ne ide - ne ide. On 21. 7. 2022. at 9:17, Marko05 je napisao: Није фора завршити одмах, нема ту чари. Raširi Dobro priznajem da odugovlačim sve dok ovo ne postane meme, a blizu je! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 7. 2022. at 10:47, blackmore je napisao: Dobro priznajem da odugovlačim sve dok ovo ne postane meme, a blizu je! Raširi Ма шалим се ја, само полако. Него лепше кад се мало насмејемо. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6405 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 1822 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @blackmore ceo vikend sam slobodan, ako te ne mrzi da svratis do Borce, parkiras u dvoriste, imam industrijski fen, sprej za skidanje nalepnica, busilicu, brusilicu, aparat za varenje… nesto ce ga skinuti. Taman malo produvas dizne na putu od pupinovog mosta do borce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8210 Napisano Jul 21, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ma on Paraćinac,voli da odugovlači. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 7. 2022. at 11:14, Sharky - Alex je napisao: @blackmore ceo vikend sam slobodan, ako te ne mrzi da svratis do Borce, parkiras u dvoriste, imam industrijski fen, sprej za skidanje nalepnica, busilicu, brusilicu, aparat za varenje… nesto ce ga skinuti. Taman malo produvas dizne na putu od pupinovog mosta do borce Raširi Hvala puno kolega, ako se @Mr_Wolf ne iskombinujemo, eto me! Nema veze što prognoziraju 44C u subotu On 21. 7. 2022. at 11:32, gebee&co je napisao: Ma on Paraćinac,voli da odugovlači. Raširi Provaljen sam! Znao sam da nije trebalo za vikend da idem u PN, odmah me povuče nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8210 Napisano Jul 21, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Koreni su koreni,Paraćin lep grad,radio sam do skoro u Paraćinu.Ako ti je vruće,a ti porani,nemoj u podne.Izvini,bilo je jače. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Jul 21, 2022 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ај и ја да питам нешто, а који је ово DOT?Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Jul 21, 2022 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Osetio da mu ne koci kao ranije Inace, pravom pilotu agregatno stanje kocione tecnosti nije bitno! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Jul 21, 2022 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 7. 2022. at 16:52, N.F.S. je napisao: Osetio da mu ne koci kao ranije Inace, pravom pilotu agregatno stanje kocione tecnosti nije bitno!У грануламаSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Jul 21, 2022 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 7. 2022. at 11:36, blackmore je napisao: Hvala puno kolega, ako se @Mr_Wolf ne iskombinujemo, eto me! Nema veze što prognoziraju 44C u subotu Provaljen sam! Znao sam da nije trebalo za vikend da idem u PN, odmah me povuče nazad Raširi U subotu parkiraj na suncu i spasce same 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...