RankoBg87 7483 Napisano April 23 Ne silazi, 3347 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo drugo je bolje, guma u vazduhu pa vrtis a sa valjcima kad vrtis mozes gauras motor pa da skizne. Ovo drugo je dobro, koristio sam slicno i napravio sebi, malo prostora zauzme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 2 Napisano April 23 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Abi je napisao: Ne razumem sta ovo radi sto stender ne radi? Stender mi stoji kod roditelja u garazi gde ostavljam motor preko zime, treba mi nesto manje i prakticnije za podmazivanje, oni mi nisu bas blizu. @Disko Nindža E vidis toga se nisam setio, mogao bih da nadjem neku dasku odgovarajuce duzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 124 Napisano April 23 Svrati ponekad, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan I rucna auto dizalica moze da pomogne, koristio sam par puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15541 Napisano Nedelja u 12:48 Integrisan, 3311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Oprao sam ovaj filter, sušio se 2 dana, pre montaže treba ga "poprskati" uljem. Da li mogu ovlaš da naprskam silikonsko ulje u spreju ? Ili mora motorno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7483 Napisano Nedelja u 13:05 Ne silazi, 3347 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima ti Boki sve sto treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SteMark 0 Napisano Utorak u 14:30 U prolazu, 15 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: honda cb 900 F Boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!moj drugar ima problema sa svojim motorom,radi se o kawasakiju zl 600. Puklo je crevo za rashladnu tecnost,na sred autoputa ispustio sve,odnesen je kod majstora.posle dva meseca zamenio je crevo,ispostavilo se da je napukla glava,navodno zamenio je drugom polovnom.drugar je dovezao motor kuci,ali jedva,od tada jedva ide,u mestu prima gas odlicno,cim krene,vec u prvoj brzini se muci,nemoze preko 4000 obrtaja,nemoze ni u drugu da ubaci.mislili smo da su karburatori,skiniti i remontovani,nastelovan nivo goriva,zamenjene iglice.medjutim i posle toga isto. Da li je do struje,mozda bobine,neznamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1164 Napisano Utorak u 15:28 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je u kakvom su stanju sicevi ventila na toj drugoj glavi kao i da li su ventili nastelovani u toleranciju kako treba. Da li ste merili kompresiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SteMark 0 Napisano Utorak u 15:41 U prolazu, 15 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: honda cb 900 F Boldor Prijavi odgovor kao problematičan Nismo merili kompresiju,jer majstor nije ni zamenio glavu,vratio je istu.lazov i prevarant,necu da ga imenujem.ali pre svega toga,znaci sa tom glavom,motor je isao odlicno,ubrzavao odlicno.proverili smo gume usisa,nemaju nigde pukotinu,bar na oko.mozda ipak negde vuce fals vazduh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16613 Napisano Utorak u 16:00 Drug član, 1944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naprskaš brake cleaner - om usisne prirubnice u radu, ako ne menja zvuk ne vuče falš vazduh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9951 Napisano Utorak u 17:07 Ne silazi, 2451 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A šta,ako je loše uzubljen na bregastama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2932 Napisano Utorak u 20:07 Drug član, 1281 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, SteMark said: Nismo merili kompresiju,jer majstor nije ni zamenio glavu,vratio je istu.lazov i prevarant,necu da ga imenujem.ali pre svega toga,znaci sa tom glavom,motor je isao odlicno,ubrzavao odlicno.proverili smo gume usisa,nemaju nigde pukotinu,bar na oko.mozda ipak negde vuce fals vazduh. Imenuj, ima ih koji su zasluzili da se imenuju, kako da se pohvale, tako da se napisu i losa iskustva. 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1113 Napisano Utorak u 20:51 Zainteresovan, 462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek treba imenovati da se druge kolege ne bi zajebale, ali i da ti koji hoće nekoga da zajebu shvate da to ne može da prolazi i da će se odmah saznati 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 134 Napisano juče u 00:01 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi ga imenovati da se ne opeče jos neko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SteMark 0 Napisano juče u 05:52 U prolazu, 15 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: honda cb 900 F Boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ma neka ga,nije on bitan za ovu priču.reći ću samo da je iz Smederevske palanke.uglavnom,rekao je drugaru,znas kao napukla je glava,mora da se menja,drugar mu poslao pare jos,ovaj ga zavlacio 3 meseca,nakraju ga zvao,dodji preuzmi motor.od tada ne radi uopste kako treba.prvo smo mislili da su karburatori,sad neznam,ili se gusi i dalje zbog goriva,ili nema struju kako treba.zamenicemo i bobine i kablove i kapice svećica,pa ćemo videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1113 Napisano juče u 06:30 Zainteresovan, 462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @SteMark pa kako onda nije on bitan ako se sve to izdešavalo? Bar znamo da, ako nam treba majstor, a u Smederevskoj Palanci smo, da ga guramo do Mladenovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10057 Napisano juče u 06:35 Drug član, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, SteMark je napisao: Ma neka ga,nije on bitan za ovu priču.reći ću samo da je iz Smederevske palanke.uglavnom,rekao je drugaru,znas kao napukla je glava,mora da se menja,drugar mu poslao pare jos,ovaj ga zavlacio 3 meseca,nakraju ga zvao,dodji preuzmi motor.od tada ne radi uopste kako treba.prvo smo mislili da su karburatori,sad neznam,ili se gusi i dalje zbog goriva,ili nema struju kako treba.zamenicemo i bobine i kablove i kapice svećica,pa ćemo videti. Uvek krenite od najjednostavnijeg mogućeg uzroka problema, pa nadalje... Ali, ako niste vični popravci dajte nekom proverenom majstoru, uštedećete i novac i vreme i živce. My 50 cents. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2932 Napisano juče u 09:06 Drug član, 1281 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, SteMark said: Ma neka ga,nije on bitan za ovu priču.reći ću samo da je iz Smederevske palanke.uglavnom,rekao je drugaru,znas kao napukla je glava,mora da se menja,drugar mu poslao pare jos,ovaj ga zavlacio 3 meseca,nakraju ga zvao,dodji preuzmi motor.od tada ne radi uopste kako treba.prvo smo mislili da su karburatori,sad neznam,ili se gusi i dalje zbog goriva,ili nema struju kako treba.zamenicemo i bobine i kablove i kapice svećica,pa ćemo videti. Ja imam jedno pravilo, gledam da motor ne ostavljam duze od mesec dana negde. Nebitno da li je do delova, motora, majstora ili mene. Sredjeno sredjeno, nije nije, nebitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9951 Napisano juče u 14:16 (promenjeno) Ne silazi, 2451 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam ja glup ili lud.Pitanje je krenulo šta može da bude sa agregatom,i kako pomoći oko dijagnostikovanja problema,ili dati neko svoje iskustvo u rešavanju,a otišlo je da se komentariše ko je radio agregat,da se kaže koje i td,itd.Pokušavam da shvatim.....ali mi ne ide.Šta se htelo sa ovim?Da se dopunim,ako je poenta da se opljune majstor,postoji tema ,,iskustva sa serviserima" pa slobodno do mile volje.Potpuno se bezpotrebno zatrpavaju teme,koje bi nekome možda i pomogle. Promenio juče u 14:21 član Žaksi 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12707 Napisano juče u 14:54 Ne silazi, 3031 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nema taj kompresiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 712 Napisano juče u 15:12 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za kocionu tecnost, imam načetu bočicu DOT4 tečnosti koja mi stoji vec 3-4 godine. Da li je to predugo da bi se ulje koristilo zbog mogucnosti ulaska vlage ili je ok? Nije do love, čisto da vidi da li je upotrebljiva ili ne. Zatvorena je lepo, otvarao sam dva puta i odlozena je na suvo mesto.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6297 Napisano juče u 15:21 Drug član, 1257 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Neotvorena do 5 godina Otvorena ,par meseci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16975 Napisano juče u 15:22 Integrisan, 8534 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je za bacanje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7053 Napisano juče u 16:19 Ne silazi, 5102 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To može pretpostavljam da se proveri testerom vlage, al bolje baci, što da razmišljaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 712 Napisano juče u 18:09 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sve jasno, hvala na savetima!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...