RankoBg87 7337 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 3293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo drugo je bolje, guma u vazduhu pa vrtis a sa valjcima kad vrtis mozes gauras motor pa da skizne. Ovo drugo je dobro, koristio sam slicno i napravio sebi, malo prostora zauzme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 2 Napisano pre 17 sati U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Abi je napisao: Ne razumem sta ovo radi sto stender ne radi? Stender mi stoji kod roditelja u garazi gde ostavljam motor preko zime, treba mi nesto manje i prakticnije za podmazivanje, oni mi nisu bas blizu. @Disko Nindža E vidis toga se nisam setio, mogao bih da nadjem neku dasku odgovarajuce duzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 114 Napisano pre 14 sati U prolazu, 87 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan I rucna auto dizalica moze da pomogne, koristio sam par puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...