Žaksi 10034 Napisano Subota u 18:46 Ne silazi, 2469 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Rider000 je napisao: @Žaksi Watch unnamed | Streamable STREAMABLE.COM Watch "unnamed" on Streamable. Smeju da mrdaju ovako? Valjda imaš osovinu koja vodi te pločice,nebi smelo tako da rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7869 Napisano Subota u 18:53 Ne silazi, 3460 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Motorcyclist je napisao: Road 6 za 300e? Nemam iskustva sa Metzelerom vidim da su mesana iskustva. Mene je road 5 izasao 300e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2541 Napisano Subota u 19:47 Drug član, 1722 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Žaksi je napisao: Valjda imaš osovinu koja vodi te pločice,nebi smelo tako da rade. Donji lim fali... Nekom je negde ispao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24072 Napisano Subota u 20:54 (promenjeno) Integrisan, 7787 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Bojan_Jgd said: @Motorcyclist Pa nisam ništa loše našao o Metzeleru. Ja evo sada vozim stari model, Z8 Interact. Guma je ekstra. Koji motor vozis? Z8 je dual compound sto cu definitivno staviti kao prioritet jer zbog vojvodjanske ravnice mi treba dugotrajniji srednji deo da se ne ukockasti za sezonu. Promenio Subota u 20:59 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 70 Napisano Subota u 21:14 Svrati ponekad, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Za Road 5 sam čuo iskustva da je lošiji od Road 4. E sad ne znam zašto konkretno, zaboravih, svakako sam odustao bio od Michelina.Po toj logici Road 4 je možda ok izbor za taj odnos cene i kvaliteta. Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10170 Napisano Nedelja u 06:09 Drug član, 1997 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Tonči, imao sam PR4 na Suzukiju (što sam kupio od Tumbeta) i bila je odlična za sve. Ako je negde nađeš povoljno ne razmišljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2179 Napisano Nedelja u 06:39 Drug član, 1599 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Versys 650 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 10034 Napisano Nedelja u 07:13 Ne silazi, 2469 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Rider000 je napisao: Donji lim fali... Nekom je negde ispao... Vidim i ja du tu fali dosta.Nažalost,svaki segment ima svoju ulogu.Probaj da nadješ radionički sklop čeljusti,pa vidi šta fali,ovako,po meni,to je problematično,jer sa kočnicama nema igranja....a ti kako hoċeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2541 Napisano Nedelja u 12:28 (promenjeno) Drug član, 1722 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400 Prijavi odgovor kao problematičan @Žaksi Porucio to malo govance. Nema voznje mesec dana dok ne stigne...Nekom pre mene je ispao i vozio je tako sve vreme... Kad je legao novi disk i plocice, pokazalo se tek... Promenio Nedelja u 12:29 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 10034 Napisano Nedelja u 14:45 Ne silazi, 2469 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 ne zameri na mojim komentarima,ali je vrlo teško,ovako preko slika ili videa,nekome dati pravi savet.Kada su kočnice u pitanju,bar je moj pristup takav,nema improvizacije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2541 Napisano Nedelja u 15:27 Drug član, 1722 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400 Prijavi odgovor kao problematičan @ŽaksiTaman posla. Istog sam stava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...