Disko Nindža 12389 Napisano Avgust 13 Hronični Motociklopata, 8007 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pustim Napalm Death i palim gume ujutro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25151 Napisano Avgust 16 Integrisan, 8163 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam nesto preko Postexpressa i opet sam pogresio svoj br. telefona, upisao sam 064 umesto 065... Nije mi stigao kod za podizanje para. Mogu li sa potvrdom o prijemu posiljke i licnom da to podignem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 13005 Napisano Avgust 17 Ne silazi, 3194 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Treba da moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 919 Napisano Avgust 17 Drug član, 719 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 8/12/2026 at 7:06 PM, Motorcyclist said: Da li biste menjali ove gume? Bez pitanja o DOTu, pa nije fora ,:) Angel GT, dual compound turing guma koju bogotac ne moze potrositi na laksim i slabijim motorima Ja sam je imao na tdm-u, mislim da sam sa njom i prodao, ne secam se iskreno. Ovako, kao tvrda na dodir, predjes 1 km, ona bude meka milina, cak i po hladnijem vremenu. Lepo se vozila, ne bih ja to menjao ako se lepo ponasa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25151 Napisano Avgust 22 Integrisan, 8163 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su najbolje Viber/Whatsup grupe za dojavu patrola? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25151 Napisano Avgust 26 Integrisan, 8163 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam mesavine u balonu stare 2-3 meseca, malo je boja izbledela, vise je narandzasto nego crveno gorivo. Ne smeta nista za trimer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12389 Napisano Avgust 26 Hronični Motociklopata, 8007 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Sipaš i ne misilš, progutaće to trimer, ako ti baš frka sipaj neki aditiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1438 Napisano Avgust 29 (promenjeno) Drug član, 595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čime skidate lepak koji ostane na nekoj površini, u ovom slučaju na kacigi? Hvala lepo edit: Da odgovorim ovde samom sebi - uspešno se skida sa maslinovim uljem. Piše da može i suncokretovo, ali to ne koristim, pa ne mogu da potvrdim. Ima sličica tri posta ispod Promenio Avgust 29 član markommarko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2499 Napisano Avgust 29 Drug član, 688 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, markommarko je napisao: Čime skidate lepak koji ostane na nekoj površini, u ovom slučaju na kacigi? Hvala lepo Imalo je u lidlu sredstvo za ovo konkretno...ja sam ga kupio ali nisam koristio. Tako da nemam iskustva. Trebalo bi da ga rastvori i medicinski benzin...ali ne znam kako ce kaciga sa njim da korespondira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16581 Napisano Avgust 29 Integrisan, 3395 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Medicinski benzin. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1438 Napisano Avgust 29 (promenjeno) Drug član, 595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Pedja Ča @Blaza Sada me sramota što sam pisao, umesto da prvo izguglam. Dakle, maslinovo ulje (piše da može i suncokretovo, ali ja to ne koristim), natapkaš, ostaviš nekoliko minuta i skineš laganica Promenio Avgust 29 član markommarko 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16581 Napisano Avgust 29 Integrisan, 3395 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan To nisam znao ! Hvala !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6604 Napisano Avgust 29 Drug član, 1260 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Nafta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 868 Napisano Avgust 29 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 512 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan WD40 par minuta i razbije to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25151 Napisano Avgust 29 Integrisan, 8163 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, markommarko said: Čime skidate lepak koji ostane na nekoj površini, u ovom slučaju na kacigi? Hvala lepo Brake cleaner. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8543 Napisano Avgust 29 Ne silazi, 3672 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Antisil, koriste farbari, nije jak a skida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25151 Napisano Avgust 30 Integrisan, 8163 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko ukratko ili nasiroko objasniti koja je godina presudna kada su evropski proizvodjaci: BMW, Aprilija, Ducati presisali Japance po performansama svojih motocikala i imaju prednost sto se tice elektronike na motorima? Sta se tacno desilo i zbog cega? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 18014 Napisano Avgust 30 Integrisan, 8793 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije se ništa desilo. Evropski proizvođači su prvo prekršili džentlmenski dogovor na kome je bilo dogovoreno da maksimalna brzina ne bude veća od 299 km/h. To je iz vremena kad se pojavio ZX12R a BMW još uvek imao agrarni moto program. Nešto kasnije, Evropski proizvođači su se pozicionirali na tržište sa egzotičnijim i skupljim motociklima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25151 Napisano Avgust 30 Integrisan, 8163 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim ja samo na maksimalnu brzinu. Generalno prednjace sa tehnologijom, dominiraju u MOTOGP sto je jednako = tehnologija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4949 Napisano Avgust 30 BJB Maxi Scooter Club, 1459 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Evo otkad je baš MotoGP klasa, 2002. na ovamo. Totalna dominacija evropljana: uzeće još ove godine, posle pa-pa. Što se tiče ovog nama dostupnog, gadjaju različite stvari i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25151 Napisano Avgust 31 (promenjeno) Integrisan, 8163 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Eto tabela lepo pokazuje. Znaci ranije ih nigde nije bilo i sada dominacija. Sta se promenilo u japanskoj cetvorci? Zasto medju R motorima danas dominiraju BMW, Ducati i Aprilija? Gledam testove svake godine i japanci vise nemaju sanse. Secam se ja dobro kada sam isao u srednju skolu i ko je dominirao na testovima. Evropske R-ove niko skoro nije ni vozio. U adv segmentu - Ducati, Aprilija i KTM. U kros segmentu KTM, Gas gas? Turing, sport turing - XR, Multistrada, RT. Naked, opet KTM i BMW dominacija sa performansama. Supermoto - KTM. Kod skutera mogu jedino reci Yamaha Xmax? Ne pricam o trajnosti i pouzdanosti, tu znamo da Japan i dalje ima na svojoj strani. Kada gledam dodatnu opremu, modove voznje, razne kontrole, senzore - tu opet BMW, KTM i Ducati najbolje ''rade'' sa tim softverom. To je moj utisak gledanja gomile testova tokom zadnjih godina. Mora biti neka godina gde je ovo pocelo ici u korist Evropljana. Da li su Evropljani postali bolji ili su Japanci postali jos konzervativniji? Promenio Avgust 31 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6907 Napisano pre 6 sati Drug član, 610 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 8. 2026. at 7:42, Motorcyclist je napisao: Eto tabela lepo pokazuje. Znaci ranije ih nigde nije bilo i sada dominacija. Sta se promenilo u japanskoj cetvorci? Zasto medju R motorima danas dominiraju BMW, Ducati i Aprilija? Gledam testove svake godine i japanci vise nemaju sanse. Secam se ja dobro kada sam isao u srednju skolu i ko je dominirao na testovima. Evropske R-ove niko skoro nije ni vozio. U adv segmentu - Ducati, Aprilija i KTM. U kros segmentu KTM, Gas gas? Turing, sport turing - XR, Multistrada, RT. Naked, opet KTM i BMW dominacija sa performansama. Supermoto - KTM. Kod skutera mogu jedino reci Yamaha Xmax? Ne pricam o trajnosti i pouzdanosti, tu znamo da Japan i dalje ima na svojoj strani. Kada gledam dodatnu opremu, modove voznje, razne kontrole, senzore - tu opet BMW, KTM i Ducati najbolje ''rade'' sa tim softverom. To je moj utisak gledanja gomile testova tokom zadnjih godina. Mora biti neka godina gde je ovo pocelo ici u korist Evropljana. Da li su Evropljani postali bolji ili su Japanci postali jos konzervativniji? Uveli Euro norme!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eagle1 0 Napisano pre 6 sati U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mišljenje, cena, kvalitet? Za Ninja 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2499 Napisano pre 5 sati Drug član, 688 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 8. 2026. at 16:22, markommarko je napisao: @Pedja Ča @Blaza Sada me sramota što sam pisao, umesto da prvo izguglam. Dakle, maslinovo ulje (piše da može i suncokretovo, ali ja to ne koristim), natapkaš, ostaviš nekoliko minuta i skineš laganica korisna informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10636 Napisano pre 1 sat Drug član, 2059 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako je dobro (jestivo ulje) za uklanjanje smole od četinara sa karoserije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...