Bolence91 359 Napisano Novembar 8, 2022 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Od domacih yt kanala pratim sledece Mudrolije o motorima-odlicna ekipa Platisa i Voja Putovanje motorom-Srebra i njegov glas kao stvoren za pricu The Story of BB - Cika Stori Darko Kovacevic-odlicne rute i kvalitet Jovan Dasic- pratio ga ranije dok je obilazio Evropu, posle toga je otisao u off teme sa drugim yt influenserima Od stranih kanal ne pratim nikog posto znam da nikada necu obilaziti da mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 19, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Big Rock Moto za svaku preporuku, pogotovo za adventure motore. Covek pun znanja i bas lepo i opsirno prica o motorima koje testira. Ne znam da li sam sreo nekoga ko ima korisnije videe od njega i ko bolje prenese utisak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Novembar 19, 2022 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 18.11.2022. at 13:14, stegula je napisao: Big Rock Moto Relativno skoro sam otkrio njegov kanal, ubedljivo broj jedan za testove motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 19, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, covek je bas posvecen tome i vrlo je temeljan i za tu duzinu videa, jako bitno, nije dosadan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano Novembar 19, 2022 Ne silazi, 4862 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno malo pitanje: da li biste pratili BJBikers YT kanal čiji sadržaj ne bi bilo moto vlogovanje, neko format sličan trenutnom sa tekstovima koje objavljujemo na bjbikers.com magazinu? 15 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2026 Napisano Novembar 19, 2022 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 664 Napisano Novembar 19, 2022 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Jovan Ristic said: Jedno malo pitanje: da li biste pratili BJBikers YT kanal čiji sadržaj ne bi bilo moto vlogovanje, neko format sličan trenutnom sa tekstovima koje objavljujemo na bjbikers.com magazinu? Sa zadovoljstvom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Novembar 19, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Od mene ide prst gore,zvonce i tako te stvari koje se klikcu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3102 Napisano Novembar 20, 2022 Drug član, 1061 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Jovan Ristic je napisao: Jedno malo pitanje: da li biste pratili BJBikers YT kanal čiji sadržaj ne bi bilo moto vlogovanje, neko format sličan trenutnom sa tekstovima koje objavljujemo na bjbikers.com magazinu? Apsolutno..i kao specijalni gosti kad naleti neki od članova 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Novembar 20, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Lik sa kanala ST MOTO radi recenzija motora. Dosta ozbiljnije od Shone San-a i Motorasa. I ono sto je bar meni bitno, klipovi su mu bez debilnih naslova koji mene odbijaju da gledam Shone San kanal. Evo linka https://www.youtube.com/@STMOTO13 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6067 Napisano Novembar 20, 2022 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Lik sa kanala ST MOTO radi recenzija motora. Dosta ozbiljnije od Shone San-a i Motorasa. I ono sto je bar meni bitno, klipovi su mu bez debilnih naslova koji mene odbijaju da gledam Shone San kanal. Evo linka https://www.youtube.com/@STMOTO13Dečko je tu kod nas na forumu, podijelija je s nama svoje putovanje do černobila.Inače je pomorac.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Novembar 20, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, el classico je napisao: Dečko je tu kod nas na forumu, podijelija je s nama svoje putovanje do černobila. Inače je pomorac. „Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Kako se zove na forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 243 Napisano Novembar 20, 2022 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod ljudi sa foruma https://www.youtube.com/@motor1ka @SaniBG @ziks @milosevicmilos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Novembar 20, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Izasao mi je ovaj lik skoro i ima odlicne avantureIma i dobar video po balkanu, ARiemann1.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1514 Napisano Novembar 20, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Jovan Ristic je napisao: Jedno malo pitanje: da li biste pratili BJBikers YT kanal čiji sadržaj ne bi bilo moto vlogovanje, neko format sličan trenutnom sa tekstovima koje objavljujemo na bjbikers.com magazinu? Da, definitivno! A ako govorimo o moto influenserima, pratim već dugo YT kanal Daniela Tolomeia (AKA DanDan the Fireman). Za one koji nisu upoznati, lik je razvio sjajan S.M.A.R.T. koncept treninga bezbedne vožnje i bavi se obukom vozača (inače je bivši vatrogasac) i mogu slobodno da kažem da su njegovi saveti zaista neprocenjivi. Na YT kanalu uglavnom analizira rizične situacije i komentariše kako ih izbeći ili šta raditi u slučaju da se nađete u istim, a odnedavno ima i svoju online akademiju. Topla preporuka. https://youtube.com/@DanDanTheFireman Promenio Novembar 20, 2022 član Lone rider 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Novembar 21, 2022 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan DanDan jedan zaista odličan kanal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Novembar 21, 2022 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 19.11.2022. at 23:21, Jovan Ristic je napisao: Jedno malo pitanje: da li biste pratili BJBikers YT kanal čiji sadržaj ne bi bilo moto vlogovanje, neko format sličan trenutnom sa tekstovima koje objavljujemo na bjbikers.com magazinu? Ne nužno zato jer je BJBikers, već samo ako mi se svidi pristup i sadržaj. Inače, juče sam sa zadovoljstvom pogledao film koji su snimili Zack i Ari sa Revzille na temu zajedničkog odrastanja, dugogodišnjeg prijateljstva i putovanja na trku starim motorom sa prikolicom sa strane. Svaka preporuka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2026 Napisano Novembar 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Čudi me da niko nije pomenuo TWAAP. Šalu na stranu, Poljak V Told dosta dobre testove ima i daje gomilu opservacija. Malo ga je teško za slušati sa jakim istočno evropskim akcentom, ali nekako opet lakše nego Šone San-a. https://www.youtube.com/@VTold Promenio Novembar 22, 2022 član Mr_Wolf 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Novembar 22, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Mr_Wolf je napisao: ali nekako opet lakše nego Šone San-a. Bukvalno! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 14, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastičan video kao i svaki put do sada! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 205 Napisano Avgust 14, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Od stranih: FortNine, Chaos Causes - ova dva aktivno. Ryan i njegova ekipa prave najbolji moto sadrzaj toliko iznad svih da mogu da spuste loptu i da ostanu daleko iznad. Chaos Causes mi je zanimljiv zbog tema koje obradjuje i trudi se decko da to fino spakuje. Yammie Noob, MotoJitsu, DanDanTheFireman, Gixxer brah - tu i tamo. Yammie je prvi moto kanal na koji sam naleteo jos pre nego sto sam upisao auto skolu. Malo smara jer misli da je popio svu pamet ovog sveta. Zbog Motojitsua sam ispustio motor radeci Blue Belt vezbe, pitao ga jel moguce uopste sa sport motorima to kaze on moze, jos mi je linkovao klipove da pogledam. Odgovorio covek u roku od 2 sata na klipu starijem od 2 godine, tako da sa te strane veliko postovanje. Sa druge strane, probao sam vezbu da uradim tako sto smo drug i ja nagli motor vise nego sto smatram da je moguce bilo kojom tehnikom, i nismo uspeli da napravimo dovoljno usko okretanje ni tako. Na drugovom enduru sam vezbu uradio bez imalo muke. Razlog sto ga ne pratim cesto je jer se dosta ponavlja. Dan ima edukativne klipove ali je smatram da se previse ponavlja i da nista ne propustis gledajuci 1 u 50 klipova. Bukvalno mozes da uzmes zvuk iz jednok klipa i prelepis na drugi i imace smisla u 90% klipa, i iz tog razloga ga ne gledam toliko kao pre. Gixxer mi unese dovoljnu kolicinu adrenalina i stresa koja doprinosi tome da ne divljam na motoru. Lud lik skroz. Sto se tice recenzija motora, upisem model koji mi se svidja, dodam review i odgledam dooosta klipova, tako steknem dosta razlicitih misljenja i mislim da je to dosta bolje nego pratiti jednog odredjenog ko pravi recenzije. Od domacih: Proka (@ProkaRoka) - Pogledam svaki klip iako dosta redje izbacuje u poslednjih godinu dana. Proku znam od ranije sa PcAxe-a i bas sam se prijatno iznenadio kad sam video da izbacuje moto sadrzaj jer mi je uvek bio najzanimljiviji clas Axe-a. Shone San, Fu#King Riders, Vojislav Savic & Mudrolije o Motorima - povremeno. Shone ima dobre recenzije sa obzirom na to da je sa nasih prostora. Trudi se da iznese objektivno misljenje koje smatram da je vredno poslusati jer je probao dosta motora. Filip pravi klasicne moto vlogove. Od prosle godine je poceo i da se trka pa mi je zanimljivo da gledam kako to izgleda iz amaterskog ugla. Voju pratim samo zbog mudrolija. Veoma specifican sadrzaj. Edit: Ne znam kako drugacije da tagujem pa sam stavio kao hyperlink. Promenio Avgust 14, 2023 član Mali Ika 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Avgust 14, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan posto se svi fokusirate na yt kanale i nabrojali ste sve najbitnije, da ja zabiberim sa IG-om: iz nekog razloga jako gotivim @whynot_ride, nije idealan haha ali je za pojam IG-a odlican mix entertejnmenta i edukacije i informacije kao nije striktno informativan i edukativan ali nije ni u fulu samo instagram estetika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Avgust 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Revzila Njih dvojca su predobri https://www.youtube.com/watch?v=Geb_QFxp_hs&ab_channel=RevZilla Promenio Avgust 23, 2023 član aleksandar andric 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5694 Napisano Mart 11, 2024 Drug član, 2006 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pitam ovde, dosta su se pominjale mudrolije o motorima. Koliko vidim - nema više Platiše u mudrolijama. Nisam ispratio zašto, promaklo mi je verovatno. Da li neko zna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1325 Napisano Mart 11, 2024 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije bas influenser ali mnogo volim uz jutarnju kafu da gledam njegove klipove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...