boza_kg 4727 Napisano Maj 19, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sve jedno koja je felna. Alu felne na autima se rešavaju, na enduro motorima sa žicama takođe... na skuterima retko ko hoće da radi jer su od legura, a još ređe da uradi kako valja. Ali kako god, ja sam to želeo i izveo ovako, a ko bi to drugačije, samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Maj 19, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najbitnije je da ti nisi poljubio asfalt posle "roše".. A ovo ostalo,bi svako po svome i iz svoje pozicije. Meni je tvoje iskustvo bilo korisno,čuo sam dosta opcija (od kolega)o kojima mogu da razmišljam u istom slučaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, i nema mnogo opcija, iako na prvi pogled ne izgleda tako. Sve naravno zavisi od oštećenja. Ovo moje i nije nešto strašno, ali jednostavno me nerviralo. Ko razume, shvatiće. Aj da napišem i ovde, hvale Bojana, Bokija iz Niša da radi profi ispravljanje felni. Za firmu iz G. Milanovca, da je ne imenujem, nisam čuo dobre kritike. Čuo sam da ima neko u Kraljevu da se time bavi, ali ne znam ko je. @Bokes znaš li možda o kome se radi? Zeznuo sam se što nisam odmah tagovao Dareta za pomoć, pošto sam negde pročitao da je napisao da nema dobro rešenje za skutere. Ali reče mi da će bude sređeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan U KV nema niko da to dobro radi, bar da ja znam. A znam dosta (mada ne znam sve).Raspitam se kod pouzdanog izvora pa javim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Maj 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde o felnama.Bitno je da sad znamo ,da i Dare može.. Promenio Maj 20, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Maj 25, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija juče - 14.700 reg + 4.000 din tehnički pregled. Bar je brzo završeno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Maj 25, 2023 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste tamo jos i dobri, ja prosle god za moped platih tehnicki 7.000din, verujem da je i ove god ista tarifa bez obzira koje je vozilo u pitanju... Cenim da ce za moj X9 biti reg. i tehnicki oko 22k, lopovluk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 62 Napisano Maj 25, 2023 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni pre 2 meseca 18000 din bez tehnickogJos mi kazu Dobro je sto ste ranije treba neka taksa da poskupi 300din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Maj 25, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad voziš besnu zwer od (nepunih) 300cc! I treba da te deru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Maj 25, 2023 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Rider000 said: Vi ste tamo jos i dobri, ja prosle god za moped platih tehnicki 7.000din, verujem da je i ove god ista tarifa bez obzira koje je vozilo u pitanju... Cenim da ce za moj X9 biti reg. i tehnicki oko 22k, lopovluk Po Odluci Vlade Srbije o ceni tehničkog pregleda, cena tehničkog za motor ne može biti viša od 4k dinara. Ne znam kako i gde su naplatili 7 hiljada? Meni je ceh registracije za Kymca 300cc, isto kao kolegi Bozi bio oko 18k dinara komplet, sa svim taksama i tehničkim pregledom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 25, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan ih gde... - usluga pripreme dokumentacije - priprema dokumentacije - provera pripreme dokumentacije - rad sa dokumentacijom - provera da li je dokumentacija dokumentovana. zbilja, vrlo je moguće, viđao sam u par agencija da naplate 1500-2000 za tu uslugu, ne bi me čudilo da sada i 3000 uzmu... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Maj 25, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je napisao da je tehnički pregled platio 7k dinara, ne toliki iznos više za celokupnu registraciju, jer se te usluge naplaćuju za registraciju vozila. Uglavnom je to 1.000 dinara, a može biti i više. Moguće da se nije precizno izrazio.. Promenio Maj 25, 2023 član tomamega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Maj 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pojavio najzad u grčkom cenovniku model AGILITY S 350i. Jači je od modela 300 za oko 22% (20,5 Kw), a ima i kontrolu proklizavanja, tj. TCS pored ABS-a, što stariji model nije posedovao. U Grčkoj košta 5.800 €, model bez Nodeoe komunikatora\navigacije. Kod nas će verujem biti bar nekoliko stotina evrića skuplji, ako i kad dođe. Pored svih lepih modela koji su se pojavili, na pr. Voge Sr4 Max, meni je ovaj Kymco top shit. Najradije bih zamenio sadašnji skuter za ovaj noviji Promenio Maj 25, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 126 Napisano Maj 25, 2023 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan To će biti jako zanivljiv model 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Maj 25, 2023 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, tomamega je napisao: Kolega je napisao da je tehnički pregled platio 7k dinara, ne toliki iznos više za celokupnu registraciju, jer se te usluge naplaćuju za registraciju vozila. Uglavnom je to 1.000 dinara, a može biti i više. Moguće da se nije precizno izrazio.. Tako je, moja greska, tehnicki 4.100 al papirologija i eto ga stigosmo do cifre od 6.600rsd, preracunao sam se nije 7.000Cena ukupne registracije 10.560rsd za moped od 49cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Maj 25, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Rider000 je napisao: 10.560rsd za moped od 49cc Nemo zahebavat! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Maj 26, 2023 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Taj tehnički pregled ima baš tešku ruku. 2,5k dinara uzimaju za "uslugu", to je baš previše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Možda će nekome značiti info - Za Agility 300 odgovara HifloFiltro HFA5015 filter vazduha, isti kao za XTown 300. Kod nas košta 1000 din, a original OEM je i 3x skuplji, a isti je q, pa da ne bacate parice. Ja ga menjam jednom godišnje, i mirna mi glava. (levo je Hiflo, desno je OEM) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako još nekog možda zanima, pitao sam naše uvoznike, nije u planu ove godine Agility 350, a za sledeću je još rano za planove. U međuvremenu, jedna sličica: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneNS jesi li našao neko lepo rešenje za kačenje telefona\navigacije? Ja gledam sad po netu, ovde nađoh original kulturicu, ali je preskupo za parče lima: https://moto-discovery.com/eshop/cockpit-gps-bar-20455.html Na Aliju nikako da nađem takav a da odgovaraju dimenzije, ai ovako nešto mi deluje da može da vrši posao: Motorrad Balance Bar 7/8 "22mm Universal Einstellbare CNC Aluminium Legierung Hebel Motocross Stärken Lenker Zubehör| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo resenje na viziru je top... Telefon je u vidnom polju... Idealna pozicija.. Mislim da ga lako mozes napraviti.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim i da ovo sa Alija nije loše, samo ako nisu preširoke stezaljke za nosač vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda posluzi.... Ali pretpostavljam da je predvidjen za guvernale kruznog precnika 22mm...verujem da bi ostetilo plastiku nosaca vizira kad se lepo stegne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Jun 20, 2023 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neka caka za podešavanje prednjeg svetla, baca mi na 6-8 metara. Kada je mrak ništa ne vidim, moram da palim duga svetla... Da ne cimam ove iz servisa ako ima neka caka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Jun 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde gde sam obojio žutim, ima neka rupica. Mislim da se tu zavuče šrafciger i šrafom šteluje visina gde svetlo gađa. Ali, ja nisam probao. Možda je bolje da svratiš do servisa. Promenio Jun 21, 2023 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...