Sharky - Alex 6669 Napisano Novembar 26, 2024 Drug član, 1915 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas me na tri razlicite lokacije pojurili dzukci. 800MT ima ktm-ov agregat koji melje i mislim da to opasno nervira pse, pored najmirnije da prodjem zalajace, jedino je dobro sto ne smeju da pridju na blize od metar-dva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1585 Napisano Novembar 27, 2024 Drug član, 605 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva meseca me pojurila horda džukaca, svi sa leve strane, a jedan kojeg ne videh me ujede sa desne strane. Srećom bio u full opremi, preko pantalona me ujeo, napravio samo ogrebotinu i masnicu. Prošao sam zvaničnu proceduru, prijavio gde šta treba, i na kraju kod advokata da tuži JKP čistoću. Ponudili su odštetu 45.000 rsd, ja rekoh OK, uzimaj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
357_97 8 Napisano Januar 29 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 Gde si uzeo ovaj Trixie koncentrat? Pitao sam u jedno 5-6 petshop-ova po BG-u i taj sa slike nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10687 Napisano Januar 29 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlo je od tada više od godinu dana. Sećam se da sam našao na netu i naručio telefonskim putem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
357_97 8 Napisano Januar 29 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam provalio da u donjem levom uglu ima oznaka prozvoda pa sam na osnovu toga uspeo da nadjem par oglasa na KP. Ambalaza je ostala ista ali je nalepnica promenjena, a ja trazio da bude 1:1. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vtomic85 112 Napisano Subota u 20:11 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Na Kosmaju ih isto ima koliko hoćete... Tamo se više ne vozim. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Subota u 20:38 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha odličan video....umreh od smeha.....inače peglam često do Kosmaja i okolo...i retko vidjam džekele...mora da ti se zalomilo.Alo podržam da ih treba sve .......... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...