FFBikerSar 875 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Motorcyclist said: Slika je ok ali nema tu jasnocu i narocito stabilizaciju slike kao DJI i konkurenti. Ne znam kako niko ne moze da provali to... Sve je to u redu, ali izvaliti se 3-400 EUR za akcionu kameru je meni van pameti. Šta dobijem sa ovom za 90-ak, mi je sasvim dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24084 Napisano pre 9 sati Integrisan, 7795 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nekome ko voli da snima, snima cesto ili mu to sluzi za hobi ili posao je sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2077 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Drug član, 1113 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Jedna stvar je kvalitet ali za voznju veoma bitan je FOV (field of view). Da se docara kako vozac vidi i brzina. Mi vidimo ugao oko 220 stepeni. (Kacige cesto blokiraju jedan deo. superview na goPro ima oko 150 stepeni, pise da ima neki dodatni mode na novom gopro sa 177 stepeni. Inace je ugao cesto dosta manji. Ovo sa telefona iPhone13 sto sam probao je wide kamera 120 stepeni, nije lose ali nije ni sjajno. Ne docara brzinu dobro. Ali HDR jako dobro izgleda. Promenio pre 9 sati član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7462 Napisano pre 9 sati Advanced Member, 2541 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, ja recimo nisam ljubitelj širokougaonog kadra. Više volim ono što DJI Action 4 zove "normal". Mogućnost izbora je divna stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2077 Napisano pre 9 sati Drug član, 1113 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od upotrebe, normal mode za voznju je cesto 50% onoga sto zapravo vidis horizontalno, dosta usko. Kod Wide kamere je i bitno da ne deformise sliku da bi bilo dobro. Preko 155 stepeni cesto se primeti fish-eye efekat, sto isto ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 875 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Blackened said: Jedna stvar je kvalitet ali za voznju veoma bitan je FOV (field of view). Da se docara kako vozac vidi i brzina. Mi vidimo ugao oko 220 stepeni. (Kacige cesto blokiraju jedan deo. superview na goPro ima oko 150 stepeni, pise da ima neki dodatni mode na novom gopro sa 177 stepeni. Inace je ugao cesto dosta manji. Ovo sa telefona iPhone13 sto sam probao je wide kamera 120 stepeni, nije lose ali nije ni sjajno. Ne docara brzinu dobro. Ali HDR jako dobro izgleda. FOV za Surfolu je 170 stepeni, što je sasvim približno, i ima korekciju deformacije koja se može uključiti da se ne dobije efekat "ribljeg oka" (fish eye) https://www.amazon.de/Surfola-SF630-Unterwasserkamera-Wasserdicht-Dual-Screen-Camcorder/dp/B0D2MZKRRL Evo recimo recenzije sa podvodnim videima i slikama jednog kupca na Amazonu: https://www.amazon.de/gp/customer-reviews/R39L5IMVK8FT1J Za te pare (ja platio 80 EUR plus poštarina, sad se može i jeftinije naći na eBay), stvarno sumnjam da išta tako kvalitetno možeš dobiti Promenio pre 6 sati član FFBikerSar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 875 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Blackened said: Zavisi od upotrebe, normal mode za voznju je cesto 50% onoga sto zapravo vidis horizontalno, dosta usko. Kod Wide kamere je i bitno da ne deformise sliku da bi bilo dobro. Preko 155 stepeni cesto se primeti fish-eye efekat, sto isto ne valja. Ova ima i mogućnost biranja ugla i korekciju ribljeg oka, ako izabereš širi ugao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 875 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan "In diesem Video teste ich die Surfola SF630, eine Actioncam, die auf den ersten Blick stark an die Akaso Brave 7 erinnert – und das nicht ohne Grund. Das Gehäuse ist praktisch identisch, sogar das Menü wirkt wie kopiert.Doch Überraschung: Die Surfola SF630 hat nicht nur eine bessere Bildqualität in einigen Situationen, sondern vor allem einen deutlich besseren Ton – was letztendlich entscheidend ist." Prevod: U ovom videu testiram Surfola SF630, akcijsku kameru koja na prvi pogled jako podsjeća na Akaso Brave 7 – i to s dobrim razlogom. Kućište je praktički identično, čak se i izbornik čini kopiranim. Ali iznenađenje: Surfola SF630 ne samo da ima bolju kvalitetu slike u nekim situacijama, već prije svega znatno bolji zvuk – što je u konačnici odlučujući faktor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 875 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ovdje ima direktno poređenje snimaka s bicikla, sa DJI Acton 3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 43 Napisano pre 6 minuta U prolazu, 56 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio free, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Dji 4 ima odličnu stabilizaciju. Na ovom snimku 3 u poređenju sa 4 sto godina kasni. Moguće je da su napravili ogroman napredak u jednoj generaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...