VLAD81 2341 Napisano Januar 14, 2023 Drug član, 554 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan To ima smisla i značilo bi svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Januar 14, 2023 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Tome se nadam i to cekam, jer mi je probna dozvola isto kao da je nemam uopste. Zbog prirode mog posla, imam potrebu da vozim dosta posle 23 casa. Ako to ne mogu u periodu od 2 godine, moja voznja dvotockasa se svodi na voznju iz razonode.Sent from my moto e(7) using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 870 Napisano Januar 15, 2023 Zainteresovan, 513 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na 20-om minutu o probnoj iskusnim vozacima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8047 Napisano Januar 15, 2023 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan U emisiji pricaju kao da je vec usvojeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4909 Napisano Januar 15, 2023 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan U decembru dobio probnu, biće 100% da će važiti samo za novopoložene, ne i za mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8047 Napisano Januar 15, 2023 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek treba da polazem, kakav sam baksuz ako polozim pre uvodjenja zakona, bice isto polozili ste po starom, cekajte 2 godine. Glavno pitanje je da li sacekati ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3262 Napisano Januar 15, 2023 Drug član, 1045 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Sharky - Alex je napisao: Ja tek treba da polazem, kakav sam baksuz ako polozim pre uvodjenja zakona, bice isto polozili ste po starom, cekajte 2 godine. Glavno pitanje je da li sacekati ili ne Kreni na proleće. Dok položiš testove, pa izvezeš časove, pa položiš vožnju će biti usvojeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 68 Napisano Januar 15, 2023 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Rekli su da će negde u martu biti usvojene ove novine u zakonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 870 Napisano Januar 15, 2023 Zainteresovan, 513 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad ne znam sta zakon kaze kad su u pitanju regularne stvari, ali npr znam da, ukoliko dodje do izmene zakona u toku vodjenaj prekrsajnog ili krivicnog postupka, u obzir se uzima onaj zakon koji povoljniji po prekrsioca(dakle nista retroaktivno), e sad s obzirom da ce po vas biti povoljnije izdavanje regularne umesto probne... cekamo pravnike da daju svoj suda, dali ce biti sanse da jednostavno odete, platite taksu i odmah uzmete regularnu dozvolu. (nisam probni vozac, ali imam u uzoj okolini one koji jesu, svaki put ispizdim kad cujem za tu nebulozu pa volim da propratim sto sta na tu temu). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6310 Napisano Januar 25, 2023 Ne silazi, 5240 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Koleginice i kolege, dat je nacrt zakona za ukidanje probne vozačke dozvole za A1, A2 ili A kategoriju za vozače koji poseduju B ili AM kategoriju. Predlog zakona: ukidanje probne dozvole za A kategoriju BJBIKERS.COM Prema novom predlogu zakona, možda sledi ukidanje probne dozvole za A1, A2 ili A kategoriju, u nekim slučajevima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Januar 25, 2023 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ocekuje da predlog izmena i dopuna zakona udje u skupstinsku proceduru?Sent from my moto e(7) using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 220 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Čim odbrane Vučka od napada zlih stranaca i još gorih domaćih izdajnika.... Ne bi me čudilo da bude tek dogodine... Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1264 Napisano Januar 25, 2023 Zainteresovan, 831 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan I kad usvoje to novi koji poloze nece imati probnu a oni koji su je dobili pre tih izmena gurace svoje probne do kraja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 162 Napisano Februar 18, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Forza 350 2024; Prethodno: Honda NC750 DCT 2021; Kymco Downtown 300i 2014;Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.1.2023. at 17:01, salem je napisao: I kad usvoje to novi koji poloze nece imati probnu a oni koji su je dobili pre tih izmena gurace svoje probne do kraja Za ovo glavu secem da si 100% u pravu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17597 Napisano Mart 3, 2023 Drug član, 1919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan PolovniAutomobili.com WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Konačno, nakon mnogo godina, biće ukinute neke nelogičnosti u Zakonu. O jednoj od tih nelogičnosti pisali smo u tekstu: Zašto probna za A kategoriju, ako decenijama imam B... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3823 Napisano Mart 3, 2023 Drug član, 1251 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Još da sklone brlju sa datumima pri upisu nove kategorije... Daju mi novu vozačku gde stare kategorije i datume prepišu i dodaju novu kategoriju. Sve kategorije su mi na 10 godina, pojedinačno gledano, ali moraću na svakih 5 godina da menjam vozačku, jer mi am/b/be/f traju do 2027, a A kategoija do 2032... Nebuloza, umesto da produže sve kategorije na iste datume. Imao sam par pitanja, tj mogućih scenarija: - šta se desi ako mi ukradu posle 9 godina vozačku, dobijam drugu na godinu dana? Da. - šta se dešava ako sad upišem za C, položim, pa dogodine upišem za D i položim, menjam vozačku na 2-3 godine? Da. Još mi na šalteru batica kaže "ma ko da ćeš voziti motor za 10 godina, šta se buniš" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 219 Napisano Mart 3, 2023 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nekim cudom sledece godine istice redovna vozacka sa B i AM i istice mi probna sa A. Valjda cu dobiti normalnu vozacku sa svim kategorijama po 10g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 223 Napisano Mart 3, 2023 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XJ600('91) Suzuki GSX750F('00) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Zarkela je napisao: Mislis da ti nece vuci struju? Imam isto sa Alike al se nikad nisam usudio da ga stavim na motor. Pre 5 sati, nafetS je napisao: Još da sklone brlju sa datumima pri upisu nove kategorije... Daju mi novu vozačku gde stare kategorije i datume prepišu i dodaju novu kategoriju. Sve kategorije su mi na 10 godina, pojedinačno gledano, ali moraću na svakih 5 godina da menjam vozačku, jer mi am/b/be/f traju do 2027, a A kategoija do 2032... Nebuloza, umesto da produže sve kategorije na iste datume. Imao sam par pitanja, tj mogućih scenarija: - šta se desi ako mi ukradu posle 9 godina vozačku, dobijam drugu na godinu dana? Da. - šta se dešava ako sad upišem za C, položim, pa dogodine upišem za D i položim, menjam vozačku na 2-3 godine? Da. Još mi na šalteru batica kaže "ma ko da ćeš voziti motor za 10 godina, šta se buniš" Klošari bre, danas sma gledao kumovu dozvolu, kod njega su sve datume izjednačili, Zrenjanin SUP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2275 Napisano Mart 3, 2023 Drug član, 1416 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pa i meni je izjednacena kad sam pravio novu dozvolu zbog A, fakticki su mi produzili sad dozvolu za B. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4144 Napisano Mart 4, 2023 Drug član, 2033 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Tema je prevelika da bih je ponovo čitao celu, a pretraga ne daje rezultate. Ima li ko i kakva su iskustva sa vožnjom sa probnom A dozvolom u inostranstvu, pre svega Hrvtska a zanima me i BiH kao alternativa za tranzit. A i lepše kroz Bosnu nego kroz Slavoniju, meni makar. Posebno me interesuju iskustva u zadnjih godinu-dve dana. Hvata me neizdrž, zapalio bi za neki lep vikend da napravim krug do rodnog sela.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1264 Napisano Mart 4, 2023 Zainteresovan, 831 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Gordak985 je napisao: Tema je prevelika da bih je ponovo čitao celu, a pretraga ne daje rezultate. Ima li ko i kakva su iskustva sa vožnjom sa probnom A dozvolom u inostranstvu, pre svega Hrvtska a zanima me i BiH kao alternativa za tranzit. A i lepše kroz Bosnu nego kroz Slavoniju, meni makar. Posebno me interesuju iskustva u zadnjih godinu-dve dana. Hvata me neizdrž, zapalio bi za neki lep vikend da napravim krug do rodnog sela. Sent from my 2107113SG using Tapatalk HR priznaje nasu probnu, u BIH sam bio sa probnom ali me nisu zaustavljali pa ne znam kakav je zvanican stav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14856 Napisano Mart 4, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 3227 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja pitao za sina na granici BiH, samo se nasmejali i rekli, teraj... Da li je to zvaničan stav države, ne znam. Promenio Mart 4, 2023 član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3823 Napisano Mart 6, 2023 Drug član, 1251 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan jeste zvaničan stav, Hr i BIH mogu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4144 Napisano Mart 8, 2023 Drug član, 2033 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem da iskopam dan više za ovu avanturicu, skočio bih do rođaka u Sloveniju. Kakvi su oni po istom pitanju zna li ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 729 Napisano Mart 8, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC ex-Maleficent Ducati Multistrada 1200s Blue Fury CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Kad prodjes HR granicu vise te nista ne zanima, samo nemoj pravis sranja i sve kul. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...