zaludan 12471 Napisano Jun 19, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Blaza je napisao: Više sam se umorio (i stresirao ) kroz grad, nego 200 km vožnje van grada... Ja sam, nažalost, zbog toga prestao da se vidjam s ljudima. I imam utisak da ljudi koji žive u Bg sad već misle da je svuda u Srbiji slično - preko nedelje užas na sve strane, za vikend i ako krenu negde opet gužva. Kad kreneš na put od 100km, ili više, malo gušći saobraćaj stvara isti utisak kao svakodnevna gužva u Beogradu. I isto imaš manijake, bahate, bezobzirne, pogubljene, ćorave... A u zavisnosti od odredišta, možda je i parking problem. Bukvalno me podseća na vreme kad sam bio klinac - izlazio sam svako veče, i mrzeo subotu - gde god kreneš gužva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12561 Napisano Jun 19, 2022 Ne silazi, 2957 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/reel/Ce_wQBXgXWW/?utm_source=ig_web_copy_link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 19, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ako je pandur ispunio normu, i nema direktnu naredbu da "danas" ispiše x kazni, zabole ga što neko "na njegove oči" prolazi kroz crveno.Nema policija nikada običaj da rešava te iznenadne prekršaje. Mogu da stoje i čekaju levo skretanje, alkohol ili tako nešto tipski na određenom mestu gde stoje jer zna da piše samo jedan član za taj jedan prekršaj koji danas radi i to je sve. Učinak 0. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 960 Napisano Jun 19, 2022 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, zaludan said: I jeste problem u tome što je kod nas i to "po džepu" proizvoljno. Ako je pandur ispunio normu, i nema direktnu naredbu da "danas" ispiše x kazni, zabole ga što neko "na njegove oči" prolazi kroz crveno. Uzasno gresis,ko je probao ikad nesto da dokaze na sudu bice mu jasno zasto policija u glavnom ne radi te prekrsaje koje po vozacima treba da radi.Muka je dokazivanje i ono sto se dokumentuje, a da ne pricam o onom sto video -napisao.Ima ovde advokata pa nek pojasne kako i koliko tesko obaraju prekrsajne naloge i prijave.Ko je to iskusio vodi se logikom kome da radim i cemu.Tuzno ali je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 960 Napisano Jun 19, 2022 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Jupiter said: I složićemo se na kraju da policija zapravo ništa i ne radi, te da je skoro pa komično komentarisati kontrolu motociklista. I da je opravdana instalacija kamera. Znam za slučaj da je još pre 10 i više godina u Parizu stigla čestitka na kućnu adresu, zbog prestrojavanja u susednu traku bez pokazivača pravca. Kamera ga snimila. Samo što smo mi pre Zimbabve nego Francuska. Pa ja se necu sloziti,zato sto se radi i previse,verovao ili ne.Ali smo mi i dalje polu komunisticki sistem gde depesa vazi vise nego zakon,pa onda radis neke gluposti i idiotizme da te Bog sacuva,pa kad dodjes do svog posla onda ti je pun k... svega. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12471 Napisano Jun 20, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Patriota je napisao: Uzasno gresis... I po tvom daljem pisanju stoji da ne grešim Ti si samo dao objašnjenje zašto je to tako, i potvrdio da jeste tako, a ne da ja grešim A, recimo i da si u pravu oko težine dokazivanja - s obzirom na broj kamera u BG, prekršaji bi mogli biti svedeni na zanemarivu količinu, da ima volje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3823 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 1251 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Juče, Užice - Požega, pretičem auto, isprekidana linija, pretekao jedan auto sredinom leve trake, dolazim do drugog, bilo 15 metara recimo razmaka, pomakao se 5 cm ka desno da pogledam lepo pravac (toliko je dovoljno, baš blaga "krivina"). Neću reći kolega, jer je to idiot na 2 točka, beli bmw, šabačke table, omašio me za tih 5 cm što sam se pomerio bio, a razlika u brzini... pa ako nije išao 150-160, nije išao uopšte. IDIOT, srećom nisam ga posle usput video da je stao negde, pojeo bi motor šraf po šraf, a kardan bi mu na suprotnu stranu proterao. Odmah da se ogradim, ništa protiv bmw i slično, samo protiv i direktno protiv ovog primerka homosapijensa. 7 dana po Bosni, nijedna situacija, vratim se u Srbiju i... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 960 Napisano Jun 20, 2022 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, zaludan said: I po tvom daljem pisanju stoji da ne grešim Ti si samo dao objašnjenje zašto je to tako, i potvrdio da jeste tako, a ne da ja grešim A, recimo i da si u pravu oko težine dokazivanja - s obzirom na broj kamera u BG, prekršaji bi mogli biti svedeni na zanemarivu količinu, da ima volje Pa u sustini si u pravu,kad sam napisao da gresis mislio sam na deo gde nema volje da se radi. Ima ali kad neko gleda da ti oteza na svakom koraku jednoatavno izgubis volju. Veruj mi i ka se jezim na iste stvari u saobracaju kap i ti,ali u glavnom ne vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 939 Napisano Jun 20, 2022 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan A cekaj, kako je funkcionisalo dokazivanje da je neko napravio prekrsaj kada nije bilo kamera? Ocevidac neki nesto? Rec policajca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3415 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dva svedoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1374 Napisano Jun 20, 2022 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Dal su bahati ii ne znam sta su, al da su mamlazi sigurno jesu. Juce, od Dejton pumpe ka Brankovom mostu trojica kolega, na skuterima, izlaze iz kolone i voze po trotoaru i bici stazi. Ja na bajsu, zaustavljam ih i pitam sto su kupili skuter kad idu trotoarom a jedan mi rece da se ne nerviram, drugi me napusio a treci da nikom ne smeta. Znam da je vrucina i da je guzva al jbg, ne ide da guras pesake i bicikliste jer ti tesko da se provlacis izmedju automobila... Po mom misljenju to je vrhunac seljacizma. Mozda bi bilo ok negde gde nema pesaka ali ovde uvek ima. Ostavlja los utisak na ostale ucesnike u saobracaju 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1446 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan To nisu naše kolege, to su imbecili sa ispodprosečnim IQ-om i nepostojećom kulturom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7996 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 2280 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako su skuteri do 50ccm po zakonu im je dozvoljeno da voze po trotoaru i bici stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 98 Napisano Jun 21, 2022 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i Prijavi odgovor kao problematičan Po biciklističkoj traci, ne po stazi.Biciklistička staza je put namenjen isključivo za kretanje bicikala. Njom se ne smeju kretati motorna vozila i pešaci. Ako na kolovozu postoji obeležena traka za bicikle ili pored kolovoza postoji biciklistička staza, biciklista je dužan da ih koristi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1446 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Sharky - Alex je napisao: Ako su skuteri do 50ccm po zakonu im je dozvoljeno da voze po trotoaru i bici stazi Prvi put čujem za ovo, zašto bi skuterima bilo dozvoljeno da se kreću po trotoaru koji je namenjen za prolaz pešaka? Uostalom, sumnjam da su akteri ove priče imali skutere od 50ccm, sve manje ih viđam po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4901 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Skuter do 50ccm ćija brzina ne prelazi 45kmh je zakonski moped (nekad beše "bicikl sa pomoćnim motorom"?) i kao takav se regularno vozi po biciklističkoj stazi što se u Vojvodini vidi na svakom koraku... Ja sam malo iznenađen da (mlađe rekao bih) kolege nisu nikad čuli za to 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1446 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Za biciklističku stazu okej, nego kažem za trotoar. Odrastao sam u malom mestu, mislim da bi tamo vozili skutere uz bandere kad bi to bilo fizički moguće, pa nisam puno razmišljao o tome šta je legalno a šta ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 98 Napisano Jun 21, 2022 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i Prijavi odgovor kao problematičan Za registrovano motorno vozilo imaš kolovoz pa se tuda voziš Ono gore je izvod iz zakona čini mi se, a kad sam ja polagao PSP pre 26 godina, ovih današnjih dilema nije bilo. A ni ovoliko gužve… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1374 Napisano Jun 21, 2022 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Sharky - Alex je napisao: Ako su skuteri do 50ccm po zakonu im je dozvoljeno da voze po trotoaru i bici stazi Veci skuteri su bili a vozaci nisu bili mladi od 30 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 78 Napisano Jun 21, 2022 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Član 7. 13) biciklistička traka je saobraćajna traka namenjena isključivo za saobraćaj biciklista, mopeda i lakih tricikala. 26) biciklistička staza je put namenjen isključivo za kretanje bicikala. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16291 Napisano Jun 21, 2022 Integrisan, 8363 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Debil danas čeka ženu da pazari. 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17628 Napisano Jun 21, 2022 Integrisan, 9744 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Iiii sunce ti poljubim, teska kategorija debila .... koliko ga samo bole uši. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 865 Napisano Jun 21, 2022 Zainteresovan, 513 postova Prijavi odgovor kao problematičan bmw karavan.... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 21, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguće da mu 100 ljudi koji su tu prošli, većinom sa kolicima, ništa nije reklo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9922 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 3343 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, X8 Vračar said: Nemoguće da mu 100 ljudi koji su tu prošli, većinom sa kolicima, ništa nije reklo... Ti stvarno misliš da bi vredelo? Da bi govno osetilo stid, nelagodnost, da bi shvatio da je pogrešio? Ako mu nešto kažeš, tuča u najavi. Pa, pogledaj samo ispred svakog tržnog centra se dešava čudo božije (kaže vic). Kako se parkiraju na mesto za invalide, odmah izlečeni iskaču iz kola, trče, nose cegere A to me najviše boli. Kad se samoživi parkiraju na mesta za invalide i trudnice. Posebno za trudice. Generalno je pojam stida, sramote, srama potpuno izbrisan. Šta je dolično čoveku, šta nije. Šta je red da se uradi, šta nije. Ja pa ja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...