drmilan_ 5407 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 12/6/2021 at 3:42 PM, Yanco said: Evo, nadjoh ga Filip31, logovao se jednom na forum da odgovori na provokacije: A njega sam napusio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2475 Napisano Decembar 14, 2021 Slow rider, 933 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drmilan_ je napisao: A njega sam napusio Dečko je totalno nezreo i nije vredan pomena, pusti ga. Najveća tura mu je od Kruševca do Novog Sada, motor mu služi da snima klipove... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8369 Napisano Decembar 14, 2021 4_tocka_i_karoserija, 1867 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, ProMaster je napisao: Evo friški primer od subote.. Mamlaz iz belog C4 je na sledećoj raskrsnici iz trake za pravo (srednja) smotao naglo polukružno , stvarajući opet situaciju kao ovde sa snimka, svi koče, svi staju zbog debila.. P.s. Datum i vreme nisu tačni. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Otkud ti debili iz suprotnog pravca?? Nisam nikad tu prošao od strane sajma, ne znam da li su debili namerno ušli u pogrešan smer, ili su stručnjaci zaboravili da postave znakove sa te strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8291 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zaista ne znam, mislim da su samo pogrešno skrenuli..Koliko znam, znakova uredno ima, fascinantno mi je da su vozili 100-200m u kontra smeru, umesto da su se odmah okrenuli.Mentol sa Audijem je i nastavio do garaže da vozi u kontra smeru, samo je prešao u njegovo levo..Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7663 Napisano Decembar 14, 2021 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ma tu mentoli namerno preprece preko onog pesackog, mrzi ih da idu da naprave polukruzno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8291 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma tu mentoli namerno preprece preko onog pesackog, mrzi ih da idu da naprave polukruzno.Pretpostavio sam da je neki idiotluk u pitanju.Ovo me prvi put snašlo, a redovno prolazim tu na putu od posla do kuće...Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13494 Napisano Decembar 14, 2021 Ne silazi, 6019 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Yanco je napisao: Dečko je totalno nezreo i nije vredan pomena, pusti ga. Najveća tura mu je od Kruševca do Novog Sada, motor mu služi da snima klipove... Vozio je trku ove godine tako da je ipak napredovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano Decembar 14, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Meni je hit bila jedna zena pre par meseci, izlazi sa autoputa na Omladinskih brigada i ulece u suprotan smer... Taksista ispred mene zaustavi auto bocno, da se neko ne zaleti u nju dok se okrene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2475 Napisano Decembar 14, 2021 Slow rider, 933 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, dvlns je napisao: Vozio je trku ove godine tako da je ipak napredovao Koji sampionat i koje je mesto osvojio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13494 Napisano Decembar 14, 2021 Ne silazi, 6019 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Yanco je napisao: Koji sampionat i koje je mesto osvojio? Sampionat Srbije klasa 600 formula nemam pojma koje mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2475 Napisano Decembar 15, 2021 Slow rider, 933 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, dvlns je napisao: Sampionat Srbije klasa 600 formula nemam pojma koje mesto Radujem se njegovom uspehu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7663 Napisano Decembar 15, 2021 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Trku ili trke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeksius 114 Napisano Decembar 15, 2021 (promenjeno) U prolazu, 61 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Gresite sa Shoneta, sto se tice divljanja po ulicama za to se slazem za bilo koga, to niko ne treba da radi a ni da promovise ali sto se tice njegovih recenzija to bas gresite. Imao sam priliku da ga upoznam i dao sam mu motor na recenziju, decko se stvarno trudi da to bude bas sto bolje, vokabular i generalno "plitko" predstavljanje motora kako je neko napomenuo necu da komentarisem. Poenta po meni i jeste predstaviti motor onako iz nekog ugla vozaca, kakav je osecaj voziti, sta poseduje od opreme, visina sedenja, udobnost, potrosnja, odrzavanje itd..ostale stvari koje ne moze bas svako da nadje kako je isto neko napomenuo, to treba da trazi neko ko se vise zainteresuje za motor, nece niko na recenziji da recituje komplet brosuru motora. Promenio Decembar 15, 2021 član Zeksius Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13494 Napisano Decembar 15, 2021 Ne silazi, 6019 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Zeksius je napisao: Gresite sa Shoneta, sto se tice divljanja po ulicama za to se slazem za bilo koga, to niko ne treba da radi a ni da promovise ali sto se tice njegovih recenzija to bas gresite. Imao sam priliku da ga upoznam i dao sam mu motor na recenziju, decko se stvarno trudi da to bude bas sto bolje, vokabular i generalno "plitko" predstavljanje motora kako je neko napomenuo necu da komentarisem. Poenta po meni i jeste predstaviti motor onako iz nekog ugla vozaca, kakav je osecaj voziti, sta poseduje od opreme, visina sedenja, udobnost, potrosnja, odrzavanje itd..ostale stvari koje ne moze bas svako da nadje kako je isto neko napomenuo, to treba da trazi neko ko se vise zainteresuje za motor, nece niko na recenziji da recituje komplet brosuru motora. Naravno uopste nisi primetio da ne pricaju o Shonetu nego o liku iz Krusevca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13494 Napisano Decembar 15, 2021 Ne silazi, 6019 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da je odlicno koliko lupa gluposti. Svi koji poslusaju njegove savete bolje nisu ni zasluzili. Covek vozio pola TD i 1 trku i postao guru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2475 Napisano Decembar 15, 2021 Slow rider, 933 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Smešniji je od Bake Praseta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeksius 114 Napisano Decembar 16, 2021 (promenjeno) U prolazu, 61 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, dvlns je napisao: Naravno uopste nisi primetio da ne pricaju o Shonetu nego o liku iz Krusevca pomenuo je neko ranije Shoneta, decko je skroz na mestu..ovog lika iz Krusevca sto razvlaci po trotaru necu da komentarisem Promenio Decembar 16, 2021 član Zeksius Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15412 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 1769 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan DIVLJAO KVADOM PO TARI Vozilom zaobišao rampu, pa "uništavao" nacionalni park WWW.BLIC.RS U subotu smo bili svedoci novog divljanja i nesavesnog ponašanja vozača ATV vozila (tzv. kvadova) u Nacionalnom parku Tara, prenosi se na Fejsbuk grupi Nacionalni park Tara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 647 Napisano Februar 16, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su to sklopocije od mozgova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 16, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da je odlicno koliko lupa gluposti. Svi koji poslusaju njegove savete bolje nisu ni zasluzili. Covek vozio pola TD i 1 trku i postao guru Kvalitetan laksativ brale, hvala ti... Proradila creva dok sam preslušao na prepade par desetina sekundi izlaganja "majstora" na dva točka... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Februar 21, 2022 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3076 Napisano Februar 21, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nije on uopšte skontao da izlazi na put sa pravom prvenstva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7632 Napisano Februar 21, 2022 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Februar 21, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, SlobodanR1 je napisao: Nije on uopšte skontao da izlazi na put sa pravom prvenstva... Baš tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Februar 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Realno kako put izgleda ako se ne obrati paznja na znak sasvim slucajno da je covek u prekrsaju. Ali kao sto znamo gluposti se i dese slucajno. To stvarno treba biti mnogo bolje obelezeno Promenio Februar 21, 2022 član Vampa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...