Mr_Wolf 3200 Napisano Mart 19, 2022 Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga današnji gospodin u poznim godinama. Idemo jedan ka drugom, jasno se vidimo. Uprkos tome kreće u preticanje, traktor usporava sa 0km/h koliko je inače išao. Kada sam se primakao na 10ak metara shvata da neće obići ni u crtanom filmu, kreće da koči i faktički staje pored traktora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14791 Napisano Mart 20, 2022 Ne silazi, 3212 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim da vidim na motoru (koji mi dolazi u susret) 16 farova, led barova itd. Smeta mi. Ali, zbog ovakvih magaraca, pored svega nabrojanog, treba i gabaritna svetla, da misli da mu kamion ide u susret... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9655 Napisano Mart 20, 2022 Ne silazi, 2410 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Debelo se spremam da pripremim balončiće napunjene vodom zbog ovakvih,Hiljadu puta su ladno krenuli u preticanje,iako mu blicam,ne, puca mu prsluk ,e kad mu šiknem balonče sa vodom po šoferki valjda će da shvate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 982 Napisano Mart 20, 2022 Zainteresovan, 753 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Batali to, druze. Ja sam ozbiljno planirao gde da "montiram" neki kamen na motoru, pa shvatim da su to takvi glupaci koji bi verovatno ubili nekog neduznog. Ogranicenje je to u mozgu. Ne mozes sa time. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5150 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 1578 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Petre said: Batali to, druze. Ja sam ozbiljno planirao gde da "montiram" neki kamen na motoru, pa shvatim da su to takvi glupaci koji bi verovatno ubili nekog neduznog. Ogranicenje je to u mozgu. Ne mozes sa time. Tako je. Nema tu polu mera. Ili ga stignes i izlomis mu ruke i noge ili nastavis dalje. Taj koji je to sad uradio tebi, uradice isto to svima, svaki dan po vise puta, nema taj mozga ni osecaj za druge. Dzaba baloni, jaja, banane itd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17602 Napisano Mart 20, 2022 Integrisan, 9741 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Mr_Wolf je napisao: Evo ga današnji gospodin u poznim godinama. Idemo jedan ka drugom, jasno se vidimo. Uprkos tome kreće u preticanje, traktor usporava sa 0km/h koliko je inače išao. Kada sam se primakao na 10ak metara shvata da neće obići ni u crtanom filmu, kreće da koči i faktički staje pored traktora. Ovo je na Avalskom pre skretanja za Vrcin.... ako se pogleda negde nazad, ima slika.... isto mesto, isto sam prošao samo sto je supruga bila iza mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6091 Napisano Mart 20, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Najgore od svega je sto takvima ne mozes objasniti da su oni krivci za ovakvu situaciju.Kad bi mu pokazivao gde je pogresio,gledao bi te belo kao da je pao s'marsa. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4892 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 1072 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Malopre na skuteru usporavam da propustim pešaka na pešačkom kad vidim mamlaz kreće da me obilazi sa desne strane, ja na sred trake... Ne verujem šta sve ljudima pada na pamet... Ulica Venizelosova, po jedna široka traka u oba smera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3200 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Satelis je napisao: Ovo je na Avalskom pre skretanja za Vrcin.... ako se pogleda negde nazad, ima slika.... isto mesto, isto sam prošao samo sto je supruga bila iza mene Težinski ti dođe otprilike isto - ja sam ili ti sa suprugom Samo što ja imam 2 diska napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7962 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 2273 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, QmBGD je napisao: Malopre na skuteru usporavam da propustim pešaka na pešačkom kad vidim mamlaz kreće da me obilazi sa desne strane, ja na sred trake... Ne verujem šta sve ljudima pada na pamet... Ulica Venizelosova, po jedna široka traka u oba smera. Slicno se meni juce desilo, jos sam bio kolima. Stajem da prodje auto iz suprotnog smera zato sto je na pola moje trake parkiran auto i biser iza mene krece da me zaobilazi i jos se raspravlja sa covekom iz suprotnog smera. Nisam dao ni desni migavac ni sva 4, samo sam stao i drzao kocnicu, znaci nikako mu nisam dao doznanja da se parkiram vec propustam auto koji je i on video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12385 Napisano Mart 20, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2366 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Juče na ibarskoj, idem prema gradu, lik iz suprotnog pravca skreće levo (prema pijaci Vidikovac) kao da on ima prednost. Svom snagom kočim i idem levo jer vidim da je lik iza njega zakočio, verovatno očekujući da ću da ga udarim. Promašio sam ga za malo, ali da nisam mogao da skrenem u levu traku, udario bih ga krvnički. Lep dan, puna vidljivost, vozim plavog grand scenica, upaljena kratka svetla, i čovek me tako iseče? Voleo bih da znam šta je u toj glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6091 Napisano Mart 20, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zaludan je napisao: Voleo bih da znam šta je u toj glavi. Nista,bas nista,ako ne verujes ti sledeci put otvori pa proveri 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 195 Napisano Mart 20, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI V Strom 650 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ево моја једна обична вожња , бићу мало опширан . 19 03 2022 ишао из борче ка коњарнику па даље ка ритопеку ,заклопача , врчин , рипањ центар бубањ поток и назад борча . Око 110 км . Код н. гробља пик ап клинац вози ме изгура у скроз леву траку види ме и боли га к..... На семафору код хотела зира га питам јел гледаш, изгура ме он ладан гледа ме ко теле ... жао ми било његовог ретровизора . У заклопачи лик са комбијем смедеревске табле улете и скрену ми из правца гроцке ка заклопачи испред точка и ка врчину јурца трка се са мном све време гледа ретровизор и држи обе траке вози по средини, да га случајно не претекнем . Задњи део комбија скаче по пола метра у ваздух на сваком лежећем до врчина . У врчину класика ја имам предност пошто излазим аутом из своје авлије јер сам велики домаћин , умало ме не омлатише два домаћина . Мој покојни деда такође домаћин врчинац тако једном пре 10 год. трактором с приколицом излетео жени она полупала ауто о приколицу , а домаћин рече ја имам предност јер излазим из своје авлије . Ујак му тад узе кључеве од трактора плати огромну штету и рече нема више вожње никад. Рипањци господа обично држе средину пута јер тако су у могућности поготово данима кад су славе . Онда колоне уморних излетника са авале и околних насеља до 1000 ружа . И онда назад преко града велеграда до борче . За сат , два вожње коју обожавам , толико... стресних ситуација због разних будала и свакојаких њихових проблема и мука што преносе из својих глава на друм и саобраћајну културу и не културу . На жалост мој колега баталио вожњу продао моторцикл ПРЕДАО СЕ . Не може више да се носи са будалама у саобраћају рече на путу од куће до посла и назад укупно око 15 км. Два ме нишане трећи оће и да удари , не могу да мислим да ме под среднње доба живота, има око 45 год , неко претвори у инвалида ил ме пошаље на онај свет .... Можда се вратим у седло ако се нешто промени до тад пауза . Ја саобраћај другачије схватам јер и пословно сам везан возим аутомобил у једној медијској компанији некада прелазим и по 900 км по србији а по бг и до 300 км у смени а вожња моторцикла ме опушта и прија имам великог искуства у саобраћају од 32 год па могу да предвидим потезе других учесника и опрезан сам где пут то тражи. Најважније је концентрација увек 100 % гладање око себе 360 % и наравно СРЕЋА . Promenio Mart 20, 2022 član ddimic 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 774 Napisano Mart 20, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 287 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ne znam da li je samo vezano za motore, ako jesto izvinite. Ne znam sta bih radio ovakvima! https://www.facebook.com/watch/?v=489570982530195 Promenio Mart 20, 2022 član stikis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 953 Napisano Mart 21, 2022 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, stikis said: Drugari ne znam da li je samo vezano za motore, ako jesto izvinite. Ne znam sta bih radio ovakvima! https://www.facebook.com/watch/?v=489570982530195 Govedo,da je srece i zakona nekima treba trajno uzeti dozvolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1263 Napisano Mart 21, 2022 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Patriota je napisao: Govedo,da je srece i zakona nekima treba trajno uzeti dozvolu Ma dzabe oduzimanje dozvole. Ljudima u drugim kolima to vise nista ne znaci. Problem je u tome sto je jako tesko spreciti takve stvari. Kako li je samo uspeo da odrzi pravac dok je prolazio one kamione i autobuse. Ja da sam pratio tog vozaca zvao bih policiju i upozorio da ubica ide putem ali pitanje da li bi i oni stigli da sprece udes. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14791 Napisano Mart 21, 2022 Ne silazi, 3212 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ovaj snimak pre par dana. Nema se tu vremena za zvanje policije. Da ga obiđeš, izguraće možda tebe, dozvolu možda i nema... Nije za javnost kako bi ga "pohvalio" za učinjeno delo...ma,...uh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1263 Napisano Mart 21, 2022 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Blaza je napisao: Gledao sam ovaj snimak pre par dana. Nema se tu vremena za zvanje policije. Da ga obiđeš, izguraće možda tebe, dozvolu možda i nema... Nije za javnost kako bi ga "pohvalio" za učinjeno delo...ma,...uh... Za ucinjeno delo je jasno, nije za javnost. Treba bar pokusati spreciti ali bez ugrozavanja sebe ili bilo koga drugog. Kako sam razumeo snimano je iz kamiona, taj stvarno nista nije mogao da ucini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 953 Napisano Mart 24, 2022 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/21/2022 at 9:49 AM, salem said: Ja da sam pratio tog vozaca zvao bih policiju i upozorio da ubica ide putem ali pitanje da li bi i oni stigli da sprece udes. I rekli bi ti ok gospodine ali sad nemamo slobodnu patrolu.Nastranu sve ovo, mislim da postovanje zakona krece iz porodice,preko drustva,auto skole pa je tu policija zadnja stavka.Ako nije ispravljen na vreme, nema te kazne koja ce ispraviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1263 Napisano Mart 26, 2022 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Divan dan sa prijateljima i predjenih nesto blizu 300km pokvari vozac Alfe koji je bez gledanja krenuo iz srednje trake u levu dok sam prolazio pored njega i udara me sa strane. Uspeo sam da se odrzim na motoru ali je zena dobila nagnjecenje noznih prstiju. Sve se desilo na autoputu u pravcu bolnice Bez. Kosa pri brzini od oko 80 - 90 km/h. na 2 km od kuce. Uspeo sam da stabilizujem motor i presao u zaustavnu traku, zamnom isao kum i on stao a Alfe nigde. Lik je nastavio dalje. Zeni su moto cizme spasile nogu ali trauma ostaje. Eh a to nam je prva zajednicka voznja van grada. U ovim godinama nije bas sklona avanturi ali sam je ubedio da voznja motorom nije nuzno rizicna. Ne znam da li je ovo za ovu temu posto verujem (zelim da verujem) da vozac Alfe samo nije gledao, dakle nepaznja a ne bahatost, ali nije stao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6723 Napisano Mart 26, 2022 (promenjeno) Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Касно за савете, али и у граду и ван истог, када год се спремам да претичем возило, обавезно свирнем. Наравно, јачу сирену сам ставио, да заварам траг, помисле да је веће возило. Није 100% успешно, али видно смањује број исецања или улажења у моју траку док смо упоредо. Надам се да ћете и супруга и ти залечити ране на души које оставља такав догађај и да ће се брзо и прсти потпуно опоравити. Promenio Mart 26, 2022 član Zuba87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1263 Napisano Mart 26, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Zuba87 je napisao: Касно за савете, али и у граду и ван истог, када год се спремам да претичем возило, обавезно свирнем. Наравно, јачу сирену сам ставио, да заварам траг, помисле да је веће возило. Није 100% успешно, али видно смањује број исецања или улажења у моју траку док смо упоредо. Надам се да ћете и супруга и ти залечити ране на души које оставља такав догађај и да ће се брзо и прсти потпуно опоравити. Hvala a sto se tice saveta o bezbednosti nikada nije kasno niti ih moze biti previse. Promenio Mart 26, 2022 član salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 467 Napisano Mart 26, 2022 Zainteresovan, 459 postova Motocikl: Honda Forza 350cc Prijavi odgovor kao problematičan Касно за савете, али и у граду и ван истог, када год се спремам да претичем возило, обавезно свирнем. Наравно, јачу сирену сам ставио, да заварам траг, помисле да је веће возило. Није 100% успешно, али видно смањује број исецања или улажења у моју траку док смо упоредо. Надам се да ћете и супруга и ти залечити ране на души које оставља такав догађај и да ће се брзо и прсти потпуно опоравити. Ovde nije u potanju nikakvo preticanje. Čovek je vozio levom trakom autoputa, koliko sam razumeo i ovaj iz srednje trake samo skrenuo na njega?! Vožnja putem sa više traka u jednim smeru se ne smatra preticanjem kao prvo. Kao drugo, ne može da svira celim putem dok vozi levom trakom, bilo bi kontraproduktivno...Mislim da u ovakvoj situaciji mi motoristi jednostavno ne možemo ništa da uradimo. Samo da probamo kontrolu štete koliko je moguće. Srećom da je kolega ostao na oba točka. Dobro ste prošli!Uzasava me činjenica da lik iz Alfe nije ni stao. Mi mu dodjemo ko muve!Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6723 Napisano Mart 26, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Томо, знам цео ЗОБС, немој да си буквалиста, а свирнеш мало када му прилазиш, не држиш је пола сата. Наравно, када су колоне неке у питању, на сваких пар возила пецнеш, чисто да схвате да има некога ту. Није тешко, није компликовано, а уме да помогне. Тачно приметиш са времена на време како се неко "предомисли" због тога. Тог са Алфом, на жалост, не можемо казнити, и да постоји снимак, питање је да ли би одреаговали органи... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3520 Napisano Mart 26, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2992 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Juče vozim bajs Prvomajskom ulicom u Zemunu, uz ivičnjak. Desetak metara ispred mene lik ugleda parking mesto i mota na desno bez gledanja da se uparkira. Srećom sam na bajsu i nisam išao brzo a kočnice dobre. Uspevam da stanem na metar od vrata jer je uvideo šta radi i stao. Vratim se malo unazad i obiđem ga kad on kroz prozor - kojom stranom voziš. A taman sam mislio da ga prođem bez komentara. Nabadam kočnicu i silazim sa bajsa a on mi prilazi i govori što vozim desnom stranom kad se motori i bajsevi voze sredinom, između dve trake da vozači mogu da nas vide. Ne verujem par sekundi šta sam čuo i pada mi roletna. Neću sad ovde napisati šta sam mu rekao a za kraj sam mu rekao da nije kupio vozačku znao bi kojom stranom kolovoza se voze dvotočkaši. Kad je video da neće dobro proći ako nastavi raspravu pobegao je brže do kola. Nisam mogao da verujem da ima ovakvih kretena i da mu nisam zalepio šamarčinu, u stvari znam sedeo mu je stariji čovek na suvozačevom sedištu, verovatno ćale. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...