Jump to content

Moto Zajednica

stikis

Članovi
  • Broj tema i poruka

    271
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

1162 profile views

stikis's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

492

Reputacija u zajednici

  1. Eeee sada si me razocarao, ja sam u tebe najvise nade polagao A ni honda nije vise honda kada nema snow mode
  2. Nema hladnog vremena ima samo lose opreme Ja ne znam da li mi se i jedan motor svidja kao ovaj i to od kada se pojavio, posle i mladji brat (mislim da bi mi 350 zavrsavao posao u 90% slucajeva) vozio sam 350 lep utisak mi je ostavio. Ali proklestvo daj jace da se nadje neda mira. Nego nikako motor da mi dodje na red, uvek mi se isprece neke vece stvari u zivotu, a docice valjda i taj dan. Moracu vas dvojcu na prolece da iscimam da me provozate da vidim opaku masinu, nemam nikoga ko ga poseduje jbg
  3. 3 meseca ga nisi vozio svaka ti cast A za akumulator barem nije afrika pa da ti treba 1/10 motora
  4. Postaje ovo ozbiljna sekta, jos malo pa kao bavarci Nego kakav je po snegu?
  5. @QmBGD hajde mogao bi mali update kakva ti je razlika po gradu sa mladjeg brata adv na ovu opaku masinu? Sada se vec malo duze druzite
  6. Razumeo sam da si poredio x adv sa t max, nego NC ima rezervoar izmedju nogu pa je drugacije sedenje naspram x adv i t max. Ali razemem sta hoces da kazes. Za potrosnju sam negde procitao ili cuo ne znam tacno da je nekom trosio 7-8l sto mi je bilo malo mnogo za taj tip motora ali ocito je taj motor ima meni problem ili su bile neke sarene lazi...
  7. NC ipak ima rezervoar izmedju nogu drugaciji je osecaj Imaju samo 2 "mane" bezobrazno su skupi (ali moze im se jer imaju veliku potraznju) i imaju lanac. Kakav je sa potrosnjom t max po gradu?
  8. Motor je kao lutka, nista je tu ne bih dirao Mene zanima tj voleo bih da cujem utiske ako je neko vozio oba t max vs x adv ali sigurno nema greske ni sa jednim
  9. @QmBGD lepo sam ja rekao da ide X adv , neka je sa srecom Sada ce biti bas zanimljivo poredjenje jer ces imati iskustva sa oba motora, jedva cekam da cujem!
  10. Kakav je u zimskim uslovima tj kako stiti od hladnoce? Fina ti je potrosnja
  11. Slazem se sa tobom da skuteri klase 300 imaju prejake cene i da ne vrede toliko, ali je ocito tolilo velila potraznja da im se moze.
  12. Zao mi zbog tebe, losa sreca. Dobro je da nema vise takvih slucajeva.
  13. Kao sto rekoh za mene je honda #1 sta god da napravi, glupa predrasuda ali je tako. ADV mi ostavio bas lep utisak i svidja mi se kako se vozi, lepo se smestim. Ali ni sam ne znam kako mi se ubacila u glavu x max, pa rekoh da vidim sta kazu ljudi. Znam da vole da popuje ulje, ali me bas nervira npr to sto se tebi cuje, poludeo bih kada be zezale tako neke stvari na novom motoru. Nisam gledao oglase za ADV ali cini mi se da mladi polovnjaci drzs jake cene, onda bolje da se gleda nov motor.
  14. Definitivno moram da probama i yamahu da bih imao neke parametre. Iskreno nisam neki zahtevan korisnik, sto prostije to mi je bolje, bitna mi je pouzdanost najvise.
  15. Ako te dobro razumem, honda se vise porodaje? Mislim da si bas ti kacio neke statistike prodaje i da je x max bio bas dosta vise prodavan od adv/forza a mozda sam nesto permutovao, moguce . Sedeo sam par puta na x maxu, smestim se lepo ali nisam vozio da bih znao, adv mi je bas ostavio lep utisak. Da se razumemo meni da honda pokaze na neko go*no i kaze ovo je najbolje na svetu, ja cu njima slepo verovati, ne znam zasto ali hondu volim od kada znam za sebe mada ja svakog japanca za bilo sta mnogo postujem i cenim. 1. zelja je bio X ADV ali mi je bas jaka cena za ono sto meni treba a i ako se uputim na more izgurace mene i 350/300 gde god, nigde ne zurim. Ovako javno razmisljam (pisem) cisto da cujem misljenja i drugih u vezi ova dva motora.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja