Jump to content

Moto Zajednica

Luka_Stojkovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Luka_Stojkovic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala u svakom slučaju... Ne verujem da je zvono deformisano. Pokušaću sve pa šta bude, pa javljam
  2. Pa kako onda voziti po gradu u gužvama?
  3. Znači ja sam kriv i kad ga vozim pun gas i kad ga milujem... Prosto je neverovatno da sa samo 400km može ovako nešto da se dogodi... Koliko mi mogla koštati reparacija lamela u ovlašćenom serivisu?
  4. Hvala na odogovoru. Da li mislite da će servis pokriti troškove zamene i popravke?
  5. 1. Pun gas nikada nije dostignut 2. Nikada nisam držao konstantu brzinu tokom kretanja 3. I pre uzbrdice ga zaleti pa postepeno smanjujem gas Što se tiče tog dela razrade motora, što je do mene, sve je ispoštovano, i ne vidim razlog kako sam ja mogao da doprinesem ovaj problem.
  6. Problem je u tome što ručica gasa nije prelazila 1/3 gasa skoro ni u jednom slučaju. Dok kod zadnje voženje, duže, te vibracije se nisu pojavljivalje, e sada ne znam da li će se javiti ponovo jer od tada nisam ga vozio. I što je najčudnije je da manjak vibracija sam osetio tek posle iste te uzbrdice na kojoj su se prvi put i pojavile.
  7. Imam novu Yamahu Nmax 125cc već par meseci i za sada sam prešao 600km, dakle nije ni razradjen. Pre oko 200km nakon stajanja posle uzbrdice primetio sam da posle polaska pri malim obrtajima blago trese u delu varijatora. Žašto se to dešava, da li je noramlno i šta učiniti u suportnom?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja