the_doctor 10829 Napisano pre 10 sati Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpa Oko 180, ne manje. Evo ga još jedan, dnevna kompilacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12697 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 3008 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Onda nije strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7424 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 3320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gde dva tu mora biti i tri, taj mora biti pobednik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10829 Napisano pre 9 sati Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Stigao bezbedno kući. Ne sedam za volan do sutra. Skoro 300km danas - redovna kilometraža za jedan radni dan. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4919 Napisano pre 8 sati motoras, 2631 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad pričamo o magarcinama... Juče idem iz Bg. Negde prosao Dobanovce...Na autoputu kreten golfom dvojkom ide oko 60 na sat. Vozim opušteno oko 100,nije guzva... Nista strasno. Sklonim pogleda na tren i kad pogledah stopaljke ispred mene. Da sam ga rokno meckom od nazad bacio bi ga do Simanovaca na naplatnu... Meni su ti sporaci na autoputu najveći strah. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 14 Napisano pre 7 sati U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je tačno golf tu pogrešio? Vozi po propisima. Migavac I preteknes ga. Ti nisi bio fokusiran na vožnju i ugrozio si I sebe i njega. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1296 Napisano pre 6 sati Zlaja, 300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Tako meni ukocio na pola poruke skliznuo mi telefon sa kolena, prosula mi se kafa ,sta koci koji moj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12697 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3008 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Video je babarogu u belom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 363 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi koji se u subotu ukljucivao na Avalski put kod Ralje samo da kazem da mora da pogleda i levo i desno da li ima saobracaja. Covek sa 1250 GSA iskoci ispred mene i prepreci mi put. Ja jedva zakocio, on jedva zadrzao motor u mestu da ga ne ispusti. Sad pored automobila moramo da pazimo i na neoprezne kolege. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4919 Napisano pre 4 sati motoras, 2631 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, suarez je napisao: Sta je tačno golf tu pogrešio? Vozi po propisima. Migavac I preteknes ga. Ti nisi bio fokusiran na vožnju i ugrozio si I sebe i njega. Svakako on nije u prekršaju,ali kad ga pokupi neko od nazad neće mu to mnogo značiti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...