Motorcyclist 23256 Napisano Mart 28 Integrisan, 7463 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ladno debilcina iz sporedne na znak stop ulece na glavni put dok mi stojimo da prodje zena na pesackom... iz suprotnog smera skoro ga udara neki reno jer ga ne vidi niti ocekuje da ce debilcina da se ukljuci jer stojimo... Jos bahato celavo govno kao sta je kurci se, hoce da se bije... Jebem ti zivot sta sve necu videti. Sto nisam vlast da ih zatvaram na Goli otok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7202 Napisano Mart 28 Ne silazi, 3235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako se ponasaju sto nema vlasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23256 Napisano Mart 28 Integrisan, 7463 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Idi Amin ovde treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 193 Napisano Mart 28 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo Palanka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23256 Napisano Mart 28 Integrisan, 7463 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, RankoBg87 said: Pa tako se ponasaju sto nema vlasti. Upravo. U poredjenju naspram pre 15-20 godina ovo je haos. Broj malih nekulturnih kretena se povecao drasticno. Ovaj kreten je negde moje godiste. Kriminogena drzava, ultrakrimigena varosica, rezultat jasan. Ovakvi se ovde neguju. Sta njega boli kurac sto je prosao na STOP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23256 Napisano Mart 28 Integrisan, 7463 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Braon sam ja, ljubicasti krug zena koja ceka da predje na pesackom koji je zakrcen automobilima. Crveno je imbecil koji prolazi na znak STOP, ne vidi od automobila iz desne kolone da iz suprotnog smera ide saobracaj i skoro ga udara Reno... Na sviranje imbecil mase sta kao hocemo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7202 Napisano Mart 28 Ne silazi, 3235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve je gore, videlo da moze da prodje i niko da ih ne dira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12643 Napisano Mart 28 Ne silazi, 2981 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da je udario,bio bi kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7202 Napisano Mart 28 Ne silazi, 3235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne misle na to, imaju zacrtanu tacku gde treba da idu i okolo ih nista ne zanima. Jutros ispred neke pekare klinka uletela i zauzela tri mesta gledam i ne verujem, Ne znam kako se zove ulica u gradu, auta parkirana u žutoj, trolejbus ih obilazi, da sam vozac ne da ne bih ih obilazio, lego na sirenu, za tipa 500 metara 10 auta u zutoj, to je laka zarada za kaznu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7202 Napisano April 1 Ne silazi, 3235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na kameri je pojacano osvetljenje, mrak. Ne znam odakle ide ali od naseljenog mesta do ovog susreta ima 3km. Naravno da nije upalio pole blicanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12643 Napisano April 1 Ne silazi, 2981 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na tajnom zadatku je,zato ne pali svetla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 105 Napisano April 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 625DSX Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nisu bile jasne situacije gde ljudi voze u kontra smeru na bulevarima ili autoputu. Juce sam naleteo na takvog idiota, srecom video sam ga na vreme. Mrzelo ga je da ide 600 metara do kruznog toka, nego je skratio. Barem sam isprobao kako radi ugradjena kamera na motoru. Promenio April 3 član tloken 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10830 Napisano Nedelja u 19:36 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3330 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 4. 2026. at 13:38, tloken je napisao: Nikad mi nisu bile jasne situacije gde ljudi voze u kontra smeru na bulevarima ili autoputu. Juce sam naleteo na takvog idiota, srecom video sam ga na vreme. Mrzelo ga je da ide 600 metara do kruznog toka, nego je skratio. Barem sam isprobao kako radi ugradjena kamera na motoru. Sinoć oko pola dva posle ponoći, iz Kneza Miloša u Narodnog fronta, krenuo ka Zelenjaku. Promenio Nedelja u 19:37 član mrle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1855 Napisano Ponedeljak u 01:00 (promenjeno) Zainteresovan, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Мени пре неко вече исто, из кнеза милоша горе kа клиничком, неки матори се испаркирава у а класи и креће ка мени низбрдо, ја му блицам и показујем и он као зна, међутим наставио по свом Promenio Ponedeljak u 20:24 član dule2812 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chaba 95 Napisano Ponedeljak u 16:57 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: GSF 1250s Prijavi odgovor kao problematičan Kao prosed vozač sa dozvolom samo bez D kategorije i nešto kilometara iza sebe, mislio da objave ovog tipa su iza mene, ali šta da je umesto matorog bradonje, na dva točka bio nečije dete sa taze A2 kategorijom, ili retrogradni Merkur nije u Marsu, svejedno... Sledeći je slučaj: Danas oko 13:20 krećem se iz pravca Beograda ka Čenti. Na nekoliko kilometara od Dunavca, šleper sa variabilnom brzinom 70 do 90 kmh, suprotan pravac čist, ispred kamiona nema vozila. Migavac, obilazim. Na pola dužine šlepera, vidim prednji točak se primiče razdelnoj liniji, odjedared kao kad zamotaš volan tako da se kabina blago zaljulja. Nemam vremena za beg napred, vozilo usporava i levim točkom silazi sa kolovoza, pa verovatno primetivši to, ubrzava i vraća se u svoju traku. Jedino sam mogao da pobegnem van kolovoza, srećom uspeo sam ostati na motoru, jedina šteta je migavac razbijen sa plastičnim stubićem za označavanje pravca na ivici kolovoza, kao i poprilčan šamar na koleno istim. Duboko se nadam da je u pitanju idiot, a ne ozbiljan zdrasveni problem, naime vozač je posle oko 150m stao, mahao sam vozači iza mene stali i ablendovali mu. Baja ubacio u brzinu i džada.... Tablu nisam video. Želim mu sretan put . Promenio Ponedeljak u 16:59 član chaba 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7202 Napisano Ponedeljak u 20:35 Ne silazi, 3235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gospodja otvori vatra ko da nema nikog, ne vidi se lepo od sunca, kaze sta sviras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1415 Napisano Ponedeljak u 20:38 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan a sledeca misao " sta sam koj moj i kocio?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7202 Napisano Ponedeljak u 20:42 Ne silazi, 3235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Desni deo branika treba da farbam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1051 Napisano Ponedeljak u 21:41 Zainteresovan, 433 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, što joj nisi razneo vrata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 127 Napisano Utorak u 00:38 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan @chaba Meni se tako isto desilo na auto puto kod Lapova vozac slepera zaspao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducinac 20 Napisano Utorak u 11:15 U prolazu, 10 postova Lokacija: BG - Kosmaj Motocikl: Voge 625 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo. Ja od skora počeo svima da sviram kad pretičem. Onako, trubnem na sekund, nikad ne znaš da li je ispred tebe neispavana budala. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17784 Napisano Utorak u 22:43 Integrisan, 9768 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kakav moron od žene. Tacno da ti nije žao kola da joj izvrnes vrata naopačke Ima dosta godina kad sam aktivno peglao bajs, moron je na 2m otvorio vrata. Kočnice sam imao baš dobre, spaslo je mene štete a i njegov tapacir nije puno stradao. Ovo da se desi nekom na bajku ili bajsu a da ga uhvati ćošak vrata.....uhh može ozbiljnu štetu da napravi telu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2346 Napisano Sreda u 06:34 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto bar 20-30 puta dnevno izađem i uđem u kola, usvojio sam holandsko otvaranje vrata automobila.Stvar je prosta, kao vozač otvaraš vrata desnom rukom a levom ako si suvozač.Rezultat je da moraš da se zarotiraš, ujedno imaš bolji pregled situacije iza i pored sebe.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4285 Napisano Sreda u 06:58 Drug član, 1138 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoju rođenu ženu jedva naučio da se okrene ili da pogleda na retrovizor kad treba da otvori vrata. Nije to ni bahatost, jednostavno ne razmišljaju na taj neki naš normalan način. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16616 Napisano Sreda u 07:10 Integrisan, 8457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se svi prave blesavi. Te ne znaju, te niko im nije rekao, pa nisu imali obuke... NE ZNAM, NISAM ZNAO, NISAM VIDEO... Sve samo da se izbegne odgovornost i da se prikrije nemarnost. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...