cezarpa 12571 Napisano Petak u 05:29 Ne silazi, 2958 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mafijas i govnar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6930 Napisano Subota u 20:24 Ne silazi, 3125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas na Obrenovackom, Skoda, ja i iza mene na braniku klinci u matoroj Ibici, brzina i vise nego dozvoljena, klinci iza nit da daju migavac, blicanje, u jednom trenutku obilaze s leve i ulecu izmedju autobusa i skode na milimetar, da su zakacili bus ili skodu sve bi nas skupljali po putu, kad smo prosli bus škoda i ja se vratimo u desnu i naravno posle su usporilo posto su videli da su za malo napravili sranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1056 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Od subote: "Uleteo u makazice, napravio haos i pretio vozačima – ugao Takovske i Svetogorske. Kako nam je javio čitalac, automobil je pokušao da obiđe autobus na liniji 65, a prilikom preticanja naleteo je na trolejbus." Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16310 Napisano pre 10 sati Integrisan, 8371 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam čuo podatak da je policija prošle godine ispisala nešto tipa preko milion i po kazni. Skoro svaki drugi vozač je bio nahvatan za nešto. Šta se sad tu dešava da policija namlati kazne i opet ne valja. Izgleda su kazne male? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 191 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Svi vide makazice ,a niko ne vidi da je napravio sranja na pešačkom prelazu. Znači debilčina je obilazila bus na pešačkom . Tačno bi ga obesio na sred Terazija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...