Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Ne silazi, 3125 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Danas na Obrenovackom, Skoda, ja i iza mene na braniku klinci u matoroj Ibici, brzina i vise nego dozvoljena, klinci iza nit da daju migavac, blicanje, u jednom trenutku obilaze s leve i ulecu izmedju autobusa i skode na milimetar, da su zakacili bus ili skodu sve bi nas skupljali po putu, kad smo prosli bus škoda i ja se vratimo u desnu i naravno posle su usporilo posto su videli da su za malo napravili sranje. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 348 postova
  • Motocikl: FJR1300A

Od subote:

"Uleteo u makazice, napravio haos i pretio vozačima – ugao Takovske i Svetogorske.

Kako nam je javio čitalac, automobil je pokušao da obiđe autobus na liniji 65, a prilikom preticanja naleteo je na trolejbus."

WWW.INSTAGRAM.COM

Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8371 postova
  • Motocikl: TDM 900

Negde sam čuo podatak da je policija prošle godine ispisala nešto tipa preko milion i po kazni. Skoro svaki drugi vozač je bio nahvatan za nešto. Šta se sad tu dešava da policija namlati kazne i opet ne valja. Izgleda su kazne male?

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT

Svi vide makazice ,a niko ne vidi da je napravio sranja na pešačkom prelazu. Znači debilčina je obilazila bus na pešačkom . Tačno bi ga obesio na sred Terazija. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja