RankoBg87 2682 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dosta njih to kaze da su sigurno bili zajedno posto tako deluje po snimanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8407 Napisano Septembar 4, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan U celom slučaju meni je najinteresantniji ovaj što ih snima. Očigledno ih čeka u zaustavnoj traci, i kreće kad su i oni naišli - bilo bi zanimljivo čuti objašnjenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zejtin014 26 Napisano Septembar 4, 2023 U prolazu, 46 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Pa s obzirom da je neko vreme tako vozio, mozda ga je snimatelj uocio ranije i samo cekao na znegodu koja je bila neminovna. Svakako je prvenstveni trebao pozvati nadleznu sluzbu...Sent from my Pixel 6 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 685 Napisano Septembar 4, 2023 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Sharky - Alex je napisao: Ovo je namerno uradjeno, i ovaj sto snima je verovatno sa njima, cekao ih i krenuo sa njima. Dovoljno je da udjes na autoput kako treba napravis polukruzno i nazad i eto te u kontra smeru, tu je spas jedino da te vidi policija i da reaguje ali koja je sansa da je policija bas tu To mi je logicnije, da se okrenuo na sred AP, jer kao sto rekoh, do prvog moguceg iskljucenja (njegovog ukljucenja) ima dosta da se vozi. Gotovo nemoguce toliku deonicu preci u suprotnom smeru autoputa (nedelja popodne) bez (ranijeg) incidenta. Ne znam sta bi rekao za snimak, deluje da ovi sto snimaju su isto iznenadjeni, moguce da je slucajnost. Da su stali kad su videli budalu da nesto petlja na autoputu, okrece se, krenuli da snimaju za njim i eto... Odbijam da poverujem da je u ovo ukljuceno vise bolesnih umova od ovog jednog za volanom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije jedan bio je i suvozac pored vozaca, vidi se na snimku da mase rukama kroz prozor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 685 Napisano Septembar 4, 2023 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobro, naravno suvozac... Ali opet, mozda mase rukom, moli za pomoc dok ga ludak vozi u smrt... Ne znam, necu da okrivljujem... Ovako vidim jednog sigurnog krivca! Voleo bih da saznam pozadinu ovoga. Kako se ne bih potresao? Umesto tog belog auta je mogao biti moj, sa malim detetom na zadnjem sedistu. Mislim strasno je svejedno, neki nevini ljudi su bili u tom autu, nadam se da ce se oporaviti i proci bez tezih posledica... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se u potpunosti. ovaj je kaznio sam sebe, a nastradase i neduzni. U buduce ovo treba kaznjavati kao svestan pokusaj ubistva. I oduzimanje dozvole dozivotno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16901 Napisano Septembar 4, 2023 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre desetak godina motociklista (inače profesor likovnog iz Niša), nakon pauze sa drugarima pored auto puta, iz čista mira sedne na motor i namerno krene u suprotnom smeru i nakon par kilometara se (punom brzinom) direktno sudari sa autom. Pogine i on i dvoje ljudi u autu. Niko pojma nema šta mu je u momentu "kvrcnulo" u glavi da to učini. p.s. A što se konkretnog događaja tiče, suvozač iz Punta nije mahao, nego je svo vreme u ruci držao telefon i snimao vožnju. Dakle, očigledno nije slučajnost u pitanju, nego namera. Promenio Septembar 4, 2023 član zika56 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8245 Napisano Septembar 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cikamike je napisao: Ma dobro, naravno suvozac... Ali opet, mozda mase rukom, moli za pomoc dok ga ludak vozi u smrt... Ne znam, necu da okrivljujem... Ovako vidim jednog sigurnog krivca! Voleo bih da saznam pozadinu ovoga. Kako se ne bih potresao? Umesto tog belog auta je mogao biti moj, sa malim detetom na zadnjem sedistu. Mislim strasno je svejedno, neki nevini ljudi su bili u tom autu, nadam se da ce se oporaviti i proci bez tezih posledica... Pošto su iz Debeljače kao i ja, znam ih obojicu. E sad ovaj što je poginuo čovek sa ozbiljnom dijagnozom težih psihičkih problema. Slabo sam ga viđao ali znam da je pio dosta, da li je koristio još šta ne znam selo priča svašta. Onaj momak na suvozačkom je kum sa mojom pokojnim šurakom i bolje ga znam i on je po prilično voleo da popije. Žao mi je ima malu ćerku oko desetak godina, a od one lujke nije se moglo ništa drugo ni očekivati. Nije mi samo jasno kako je ovaj još uvek mogao da ima dozvolu, nije bio sposoban ni za biciklu. Promenio Septembar 4, 2023 član shlem 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5832 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca u nesreci da je imao slabiji automobil od neduznih. Inace bi tuznija prica bila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 462 Napisano Septembar 4, 2023 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne zna covjek sta bi rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto negdje procitah, trebalo bi stavljati one zube na ulaz u kontra smijer, pa odma da pocijepa gume. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Septembar 4, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta policija može da uradi u ovom slučaju, prosto nije situacija koja je normalna. I da se mimoiđu sa njim, šta da rade, da okrenu na sred autoupta i da krenu i oni u kontru za njim? Prošle godine sam imao situaciju na avalskom putu, odmah na izlazu iz Ralje. Približavam se autu koji vozi očigledno kompletno pijan/drogiran čovek, seče svaku levu krivinu u potpunosti, a svaku desnu produži malo u kontra traku, pravo je čudo da nije na nekog naleteo. Na pravcima sam vozio pored njega pokušavajući nekako da ga nateram da stane, kočio sam ispred njega pokušavajući da ga usporim, ništa. Stao sam i zvao policiju, dosta ležeran razgovor sa njihove strane objasnio sam šta i gde se dešava. Prošli smo ceo put, do Avale, prošli celu Avalu, policijsku stanicu u Belom Potoku, i onda je on skrenuo tamo negde kod Sučevića. Ni traga od policije, očekivao sam da će barem da izađu ispred stanice i da ga na neki način zaustave. Bukvalno sam se tresao u svakoj krivini očekujući najgore. Promenio Septembar 4, 2023 član Sveti Atila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Treba ispitati ove sto su snimali. Neki su spomenuli opkladu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Septembar 4, 2023 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ovo lici na novi Ribnikar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12506 Napisano Septembar 4, 2023 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Sveti Atila said: Ne znam šta policija može da uradi u ovom slučaju, prosto nije situacija koja je normalna. I da se mimoiđu sa njim, šta da rade, da okrenu na sred autoupta i da krenu i oni u kontru za njim? Prošle godine sam imao situaciju na avalskom putu, odmah na izlazu iz Ralje. Približavam se autu koji vozi očigledno kompletno pijan/drogiran čovek, seče svaku levu krivinu u potpunosti, a svaku desnu produži malo u kontra traku, pravo je čudo da nije na nekog naleteo. Na pravcima sam vozio pored njega pokušavajući nekako da ga nateram da stane, kočio sam ispred njega pokušavajući da ga usporim, ništa. Stao sam i zvao policiju, dosta ležeran razgovor sa njihove strane objasnio sam šta i gde se dešava. Prošli smo ceo put, do Avale, prošli celu Avalu, policijsku stanicu u Belom Potoku, i onda je on skrenuo tamo negde kod Sučevića. Ni traga od policije, očekivao sam da će barem da izađu ispred stanice i da ga na neki način zaustave. Bukvalno sam se tresao u svakoj krivini očekujući najgore. Može američka na primer. Oni imaju dežurna vozila za te stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dva gospodina danas Udes, crni prosao kroz STOP, redovno to rade, 90% njih ne staje nego proleti. Ovaj drugi je sigurno na telefonu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3975 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre x godina, uključujem se kod Zmaj pumpe na autoput ka gradu, klasično uključuenje na autoput pod oštrim uglom, da čovek ne pogreši jelte - žena ispred mene uključuje levi migavac i uredno se uključuje u svoju zamišljenu desnu traku prema aerodromu, brzu traku ka gradu Srećom je brzo skapirala da nešto nije ok, ovi ostali svi stali i pustili je da se okrene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Upaljena sva 4,tako da kontam da je znao da se zajebo al sto u brzoj traci i pun gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod nas je opštepoznato da sva 4 daju imunitet od svega. Nešto poput cheat koda u igricama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8351 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Mr_Wolf je napisao: Pa kod nas je opštepoznato da sva 4 daju imunitet od svega. Nešto poput cheat koda u igricama. I natpis DOSTAVA... GOD MODE - ACTIVATED 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pili pivo kažu... ja bih ga za muda obesio na Terazijama, za primer. Saslušan suvozač koji se nalazio u "puntu" koji se zapalio na auto-putu: Nenad otkrio gde su krenuli "fijatom" i zašto su vozili suprotnim smerom NOVA.RS Nenad K., suvozač iz automobila "fiat", saslušan je na okolnosti saobraćajne nesreće koja se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1006 Napisano Septembar 5, 2023 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dva retarda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nebitni kreteni, niko da napise kako je neduzna zena koja je povredjena!Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1006 Napisano Septembar 5, 2023 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eee jebi ga Zivke, pokvari mi 666 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...