MaxiS 2558 Napisano Mart 15, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam nosio aktivni ves, jer nisam imao moto pantalone. Za hladnije dane sam nosio klasicne untracigere ispod. Skoro sam ih kupio, i mislim da ce onaj materijal da me "upali" ako ne nosim nesto ispod tih pantalona. Mislim da ce aktivni ves pomoci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 974 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, ne idu pantalone na golu kožu, zalepi se ona plastika, ume da bude baš neprijatno. Ali zato aktivni veš legne k'o bog. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Mart 16, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aktivni ves deluje kao glupa stvar ali kad ga probas prvi put, ne mozes da verujes kako si pre vozio. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu uzeti samo merino bokserice, a preko toga aktivni ves. Zimi ne vozim vec da mi to bude za prolece i jesen. Ne volim hladnocu i koliko god da se obucem nije komotno na niskim temp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Mart 16, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mojoj komsinici, nasem forumasu @Milana treba ovo: ali ne moze da nadje po ovim nasim NBgd Lidlovima. Da li ste negde videli ovaj kultivator? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Mart 16, 2023 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Čika Rajko...kažite vašoj komšinici da identičnu mašinu, samo etiketiranu na drugačiji način, može da nađe....pa, bilo gde. Istina, koštaće nešto više...ali, eto, ako je hitno i moranje. Ovo je samo još jedna u nizu kinezarija, koje se farbaju i markiraju po želji naručioca. Mislim da je cenom najpribližniji GardenMaster (jednako đubre, k'o i taj iz Linde) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Mart 16, 2023 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sada kupio..... jbg, tri auta, treba sve te tockove izmenjati.... Videcemo da li I koliko to valja.... Prilicno je tezak I deluje da je ok. ...a da cena 79.99e 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio isti, ali bez baterije i punjaca 5.500 din. Baterije imam sa ostalih aku alata. Imam isti takav i na kabli... ali, posto nemam garazu i dvoriste, stalno ramotavam produzne kablove. Zato sam i kupio ovaj aku odvijac... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9609 Napisano Mart 16, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Arakis je napisao: Mojoj komsinici, nasem forumasu @Milana treba ovo: ali ne moze da nadje po ovim nasim NBgd Lidlovima. Da li ste negde videli ovaj kultivator? Danas bio pre podne u Borči, bilo je bar 10 kutija. I kosačica isto toliko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Mart 17, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Siguran si da nije onaj drugi kultivator, elektricni? Takvih ima i na NBgd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9609 Napisano Mart 17, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan E, jbga, nisam zagledao...znam da su kutije otprilike iste veličine kao za kosačice, koje su benzinske. Trenutno nemam nikoga tamo da proveri. Ja slučajno bio u prolazu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Mart 17, 2023 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Arakis je napisao: Mojoj komsinici, nasem forumasu @Milana treba ovo: ali ne moze da nadje po ovim nasim NBgd Lidlovima. Da li ste negde videli ovaj kultivator? Evo ti link ( Portal za potrošače - Lidl Srbija SLUZBA-ZA-POTROSACE.LIDL.RS ), pa ih pitajte ( Odaberite temu* u padajućem meniju klik na - stanje zaliha) ili Pozovite nas (0800 300 199) Radnim danima 08:00-17:00 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Mart 17, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, MaxiS said: Ja sam kupio isti, ali bez baterije i punjaca 5.500 din. Baterije imam sa ostalih aku alata. Imam isti takav i na kabli... ali, posto nemam garazu i dvoriste, stalno ramotavam produzne kablove. Zato sam i kupio ovaj aku odvijac... Jesi li uporedjivao koji je jaci. Imam taj na 220v, pa me zanima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Mart 17, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, MOTOM je napisao: Evo ti link ( Portal za potrošače - Lidl Srbija SLUZBA-ZA-POTROSACE.LIDL.RS ), pa ih pitajte ( Odaberite temu* u padajućem meniju klik na - stanje zaliha) ili Pozovite nas (0800 300 199) Radnim danima 08:00-17:00 Kazu da nema nigde u Srbiji i da su u sve prodavnice na teritoriji Srbije poslali ukupno 4 komada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Mart 17, 2023 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od ponedeljka u Lidlu opet moto oprema. Bice i aktivnig vesa. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5294 Napisano Mart 17, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ove rukavice , kako su se pokazale ? Ovo su zimske, right ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 17, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nisu baš zimske ali nisu ni za toplo vreme. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Mart 17, 2023 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Haha....pa za šta su onda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 17, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Šta je to što nije zima a nije ni leto? Hmm... proleće i jesen možda? 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Mart 17, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, slave74 je napisao: Jesi li uporedjivao koji je jaci. Imam taj na 220v, pa me zanima. Nisam. U nedelju cu vrv da menjam zimski/letnji set na autu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3387 Napisano Mart 17, 2023 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, ovaj Lidl još malo pa iste cene kinezerije kao i u moto prodavnicama. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11137 Napisano Mart 17, 2023 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Arakis je napisao: Kazu da nema nigde u Srbiji i da su u sve prodavnice na teritoriji Srbije poslali ukupno 4 komada Nema,odmah razgrabljeno,te motorne. Nisam stigao ni da kupim perač pod pritiskom,sve otislo za sat i po,eno na kupujem prodajem vec gomila,jebem ti preprodavce. Zvao sam onaj broj i poslali mi rezervaciju za jedan u Šapcu,odo sutra sa decom na ćevape i ako ima da pokupim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 17, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice ću verovatno pazariti, upravo za taj prelazni period i jutro veče, jesenas a i sad ladno. Javljam valjaju li šta.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Mart 17, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Gordak985 said: Rukavice ću verovatno pazariti, upravo za taj prelazni period i jutro veče, jesenas a i sad ladno. Javljam valjaju li šta. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Malo im se izvlaci postava, kad se svlace s ruku. Posle je tesko nabiti prste, tesno, zapinje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Mart 17, 2023 Drug član, 974 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan I ja planiram rukavice da uzmem. Retko vozim kad je hladno, but when I do bolje da imam neke tako deblje nego da se smrzavam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...