RankoBg87 6478 Napisano Januar 6 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Eto posle ja lud. Moj dosao sa nekim Danlop trailmax d609, to nije drzalo ni u mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15841 Napisano Januar 6 Integrisan, 8236 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, MaxiS said: Koje su to gume? Ja imam Dunlop, i ako su malo presle, proklizaju po nekad. Nisam 100% pouzdan Continental RoadAttack 3. Ja sam ih montirao posle potrošenih Metzeler Z6. Kad sam krenuo da vozim kao da sam zamenio ceo motor a ne gume. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22098 Napisano Januar 7 Integrisan, 6927 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu gledati sledece ili Continental ili ponovo Pirelli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8691 Napisano Januar 7 (promenjeno) Ne silazi, 3539 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Alekre said: Continental RoadAttack 3. Ja sam ih montirao posle potrošenih Metzeler Z6. Kad sam krenuo da vozim kao da sam zamenio ceo motor a ne gume. Rekoh to već milion puta... Brat (blizanac) i ja smo imali 2 ista VFRa, moj na metzeler roadtec01 njegov na conti attack 2.. Metzeler je trajao duplo na mom, ali taj conti je najbolja guma koju sam probao do skoro. Nadrealno kakav osećaj daje, kako pije rupe.. Pegla neko sve. Ove godine je drugar na fejzera stavio nove metzeler m5 interact rr... E to je otprilike taj nivo osećaja. Topla preporuka. Promenio Januar 7 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 159 Napisano Januar 7 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio pre dve sezone Conti RoadAttack 4 i druga dimenzija voznje. I sledeci set bice ista guma, da li na ovom ili nekom drugom motoru videcemo ali samo conti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6478 Napisano Januar 7 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sad ste nasli da pricate kad sam uzeo Metzeler roadtec 01 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2200 Napisano Januar 7 Drug član, 1383 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna guma, dobra je i Angel ST. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8691 Napisano Januar 7 Ne silazi, 3539 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, RankoBg87 said: Sad ste nasli da pricate kad sam uzeo Metzeler roadtec 01 I on je sjajan, pogotovo na kiši, i dugovečniji je značajno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11541 Napisano Januar 7 Hronični Motociklopata, 7741 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, RankoBg87 je napisao: Sad ste nasli da pricate kad sam uzeo Metzeler roadtec 01 Nisi pogrešio, to su odlične gume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 60 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/7/2026 at 4:28 PM, Zarkela said: Odlicna guma, dobra je i Angel ST. Ja sam imao Angel ST i bas sam bio zadovoljan ali kada sam mjenjao nisam mogao da nadjem, ali sam nasao Angel GT II i top je guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1691 Napisano Januar 13 prisutan, 1280 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Meni na TRK-u Angel GT fabrička, za sada radi radnju odlično!! Motor ima oko 8500 km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eGoooD 67 Napisano Januar 15 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim da uzmem centralnu nogaru za Versys-a. Noviji model 650 (2019. godina). Voleo bih da bude "diskretan", tj. da ne stoji kao piletu s*sa @malitomic ima na svom Versys-u i jako je lepo upakovan Ono sto sam nasao na netu SW-Motech, na slikama deluje jako skladno: Just a moment... SW-MOTECH.COM E sad, da li neko ima mozda iskustva, da li je neko ugradjivao...? Naravno, ako ima neko u prodaji nogare za model 2015 - 2021, isto znaci info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3838 Napisano Januar 15 Drug član, 949 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio za moj, al' nisam ugradio, a prodao motor. Evo ti link da vidis sta je u pitanju, pa pusti poruku ako ti odgovara takav model, pa da vidimo za cenu. Klikni na mene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2441 Napisano Januar 15 Drug član, 1431 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sta sve ovaj covek ima za Versysa,svaka cast, ja sam samo dve stvarcice kupio, @grafigo Nosio sam se mišlju da radim nesto na auspuhu kod mene, ali kad sam video koliko je konstrukcija stendera prepletena oko njega odmah sam odustao. Mislim sa kad bih sve to skinuo da ima bar 5 kg gvoždja, ne salim se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eGoooD 67 Napisano Januar 15 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da... Bas puno ima gvozdjurije. Valjda sto je fabricki auspuh dosta veliki. Generalno je bolje bez stendera, ali nekako i patnja kad treba lanac podmazati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...