Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Versys 650/1000

Recommended Posts

• Drug član, 940 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

Ok, to je reseno. Sad samo da sacekas nekoga da ti kaze kako se to menja u ove nase parametre (l/100km) ili da potrazis na netu. Fabricki je predvidjeno da se menja, nije nikakva procedura sa skidanjem table, flesovanjem memorije i slicno.

E sad jos videti zasto ti ponistava Trip A i B...

• Hvala 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1568 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...

@MaxiS Ништа не одустај од тих са вентилатором.
Ево ти решење за поклопац:

AUTOFASHION.RS

Cena je za komad. Univerzalni gumeni poklopac za zaštitu fara koristi se kada želite da stavite LED C6 sijalice a standardni poklopac fara je previše blizu samoj sijalici. Poklopac se može...

Стављао на бивше Fz6 и Fz1.
Сачувао фабричке поклопце.
Ови легну можда и боље од фабрике.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: zx9r "97
2 hours ago, grafigo said:

Ok, to je reseno. Sad samo da sacekas nekoga da ti kaze kako se to menja u ove nase parametre (l/100km) ili da potrazis na netu. Fabricki je predvidjeno da se menja, nije nikakva procedura sa skidanjem table, flesovanjem memorije i slicno.

E sad jos videti zasto ti ponistava Trip A i B...

E da zasto ponistava Trip ne znam...merio aam aku padne na 12.2 kad ga palim ali to.je prihvatljivo...

• Zainteresovan, 195 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021
Pre 9 sati, ProMaster je napisao:

Voila...

Screenshot-20250915-163447-com-hihonor-h

@bikerboyz4 Ja imam takodje ovu knjigu za versysa, i ja sam kod sebe promenio kako da mi prikazuje potrosnju. ALI.. Ima jedan problemcic, to jest fabricka greska u pisanju knjige uputstva. U knjizi pise da treba da se koristi levo dugme da se promeni, ali u stvari je desno. Ima na netu, to jest na youtube. 

• Hvala 1

• Drug član, 2122 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
Upravo sada, Vujka je napisao:

@bikerboyz4 Ja imam takodje ovu knjigu za versysa, i ja sam kod sebe promenio kako da mi prikazuje potrosnju. ALI.. Ima jedan problemcic, to jest fabricka greska u pisanju knjige uputstva. U knjizi pise da treba da se koristi levo dugme da se promeni, ali u stvari je desno. Ima na netu, to jest na youtube. 

Zavisi sa koje strane se gleda ? 😁

• Haha 2

• Zainteresovan, 195 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021
Upravo sada, ProMaster je napisao:

Zavisi sa koje strane se gleda ? 😁

Ja sam sedeo na sedistu kad sam menjao kod mene... Nisam probao preko vizira sa prednje strane. Ali ako se menja sa prednje strane onda je levo dugme🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 2

• U prolazu, 8 postova
1 hour ago, Vujka said:

Tako je isto sam pokusavao i na kraju nasao na you tubu da je obrnuto prvo levo pa desbo ...ali i dalje ne znam sto mi brise trip🤔gledao sam osigurac za to svi su dobri...

• Drug član, 1686 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650
Pre 21 sati, MaxiS je napisao:

Hvala. Porucio sam. Nije mi palo na pamet :)

Fun fact...

Cep, odnosno, poklopac fara je 350 din. Sa postarinom 970 :D

Presolili ga. 

• Haha 2

• Drug član, 1686 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

20250918-170236.jpg 20250918-165242.jpg

Odradih juce. 

Na slikama ima plavo-zelenkastu boju. Uzivo je bledo plava skoro bela. Zamenio obe pozicije takodje. 

Izucio sam se da skinem stranicu bez da skidam vizir, i uspeo sam da protnem ruku i zamenim i desnu poziciju kroz levu masku. BraO za mene :)

Imao je prikljucak za 12v kao za upaljac. Prosle god kupim onaj sa usb prikljuckom i prikazom napona. Nesto se pokvario i vratio sam stari. Takodje, desna maglenka je gubila kkntakt i prestala da radi, ubacio sam drugu. I da... imam prosirenje za copavu, koje nije bilo dobro utegnuto. Zveckalo je, a dao bog, versys nema vibracije, i culo se kao zvonce. Ubacim tu neki silikonski zaptivac i ponovo stegnem, nema da zvecka vise. Ulje sam zamenio na pocetku sezone, ostalo mi 2 litra, opet ga zamenih.

Eto, zanimao sam se malo.

Sezona ce uskoro kraju, a ja nisam presao ni 2.000km.

Nemam razloga da kupim drugi, i ako mi se strasno svidja novi, a cene novih i par god starih strom-ova i versys-a prolicno povoljne. 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 8 postova
2 hours ago, MaxiS said:

20250918-170236.jpg 20250918-165242.jpg

Odradih juce. 

Na slikama ima plavo-zelenkastu boju. Uzivo je bledo plava skoro bela. Zamenio obe pozicije takodje. 

Izucio sam se da skinem stranicu bez da skidam vizir, i uspeo sam da protnem ruku i zamenim i desnu poziciju kroz levu masku. BraO za mene :)

Imao je prikljucak za 12v kao za upaljac. Prosle god kupim onaj sa usb prikljuckom i prikazom napona. Nesto se pokvario i vratio sam stari. Takodje, desna maglenka je gubila kkntakt i prestala da radi, ubacio sam drugu. I da... imam prosirenje za copavu, koje nije bilo dobro utegnuto. Zveckalo je, a dao bog, versys nema vibracije, i culo se kao zvonce. Ubacim tu neki silikonski zaptivac i ponovo stegnem, nema da zvecka vise. Ulje sam zamenio na pocetku sezone, ostalo mi 2 litra, opet ga zamenih.

Eto, zanimao sam se malo.

Sezona ce uskoro kraju, a ja nisam presao ni 2.000km.

Nemam razloga da kupim drugi, i ako mi se strasno svidja novi, a cene novih i par god starih strom-ova i versys-a prolicno povoljne. 

Tuga seci gume kad ima ovako nesto ja stavio pre neki dan i samo vratis fabricke gume bey secenja

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

NOVO NOVO NOVO CENA JE ZA PAR Glavni materijal: Aluminijum Svojstva baterije: Bez baterije Režim napajanja: Sobne električne/tvrde žice Prikaži sve > Set H7 LED žarulja za...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja