Andrej_Hotstepper 8344 Napisano Nedelja u 18:27 Drug član, 3398 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Šta god radili nemojte voziti S1000XR.. Ja malo malo provozam drugarov... Idejno je versys, ali je verovatno najbolji motor za realnu upotrebu koji trenutno postoji na tržištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20198 Napisano Nedelja u 19:56 Integrisan, 6315 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada sam video kako M verzija tog motora koci... i to preko snimka... Kakvo zlo... Hocu takve kocnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1296 Napisano Nedelja u 20:36 (promenjeno) Zainteresovan, 573 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, grafigo je napisao: Jesi, jesi... i ja sam u sebi to govorio, da ovaj ne zna šta priča. GSA 1250 sam vozio nekih 3000km i ipak jeste uzbudljiviji za vožnju. Ima tog osećaja siline pri ubrzavanju i strahovito se lako vozi za tako veliki motor. Voli pravac, voli krivine... može se reći da sam pečen. samo ne mogu sebi da opravdam toliki novac da dam za motor. Da, krivo sam se izrazio: jeste uzbudljiviji za voznju radi krivulje snage i okretnog momenta te vrhunskog ovjesa, ali isto kao i veliki Versys ne budi mi neku emociju. Mislim da cu morati neku Hayabusu ili ZZR1400, eventualno neki power naked kupiti jer me ovi putni enduro motori ne "diraju" Promenio Nedelja u 20:37 član wragg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2935 Napisano juče u 07:37 Drug član, 2807 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, wragg said: Da, krivo sam se izrazio: jeste uzbudljiviji za voznju radi krivulje snage i okretnog momenta te vrhunskog ovjesa, ali isto kao i veliki Versys ne budi mi neku emociju. Mislim da cu morati neku Hayabusu ili ZZR1400, eventualno neki power naked kupiti jer me ovi putni enduro motori ne "diraju" Kupio ZZR pre mesec dana i to je to. Kaze zena smejem se non stop. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1296 Napisano juče u 08:09 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Za 7 dana godisnji, onda ce onda ova GS koza u prodaju, pa da napokon motor kupim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...