N.F.S. 24480 Napisano Maj 31 Integrisan, 10207 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vezuje se preko "koski" pa nema potrebe da bude ovoliko jaka (pa je rebound jedva smiruje). Upravo napravili krug Kg-Batocina-Bagrdan (most je zatvoren, motorom se moze ka Jagodini tuda) Jagodina, Sabanta-Kg... Dosta udobnije i kultivisanije u dvoje. Napred preslazem podloske na ventilima za ulje, pojma nemam sta da ocekujem, stranci su se slozili oko rasporeda. (Drugi levo koristim raspored) P.S. Boja ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24480 Napisano Jun 1 Integrisan, 10207 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jutarnje poziranje 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 8 Napisano Jun 1 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoći Za sada sam rešio problem vraćanjem starih pločica. Došao sam do zaključka da se motor bolje ponašao pre mesec dana dok nisam promenio pločice. Više nemam vibracije. Sledeće sezone menjam sve u kompletu. Ako nekome zatreba najpovoljnije diskove sam našao u Italiji tj. Carpimoto za nekih 300€ što je drastično povoljnije od svih ostalih ponuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...