MaxiS 3643 Napisano Petak u 17:19 Drug član, 1833 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim kolegama na savetima i pomoci, resio sam curenje iz vodene pumpe. Za sada je ok, ali pratim. Sumnjicav sam. Originalni set za vodenu pumpu 32e. Jeftiniji OEM od kineskog 5.500din 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2664 Napisano pre 21 sati Drug član, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da si ti resio problem. A za cenu zaboravio sam da kazem, da je 32e sa popustom bila moja cena. Ne znam koja je puna. Koji si set stavio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3643 Napisano pre 20 sati Drug član, 1833 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam. Bacio sam pakovanje. Semering je taj oem, a trenutno ih nema na lageru, bice ih za nedelju dana. Na KP je set 5.500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 2 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: V Strom DL 650 (2007) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i mala pomoć ako može. Da sad ne prelistavam stotine stranica, da li neko ovde ima iskustva sa Versys 1100? Jako mi se svideo, gledao sam ga na sajmu, ali odim recenzija na YT, ne znam nikoga ko ga je kupio pa da mi kaže realno iskustva kakav je u praksi. Sajt Autoprometa je (i dalje) bez ikakvih informacija, kontaktirao sam ih mejlom da mi daju bar specifikacije za sva tri nivoa opreme i cene, ali nisam dobio ništa. Ovaj motor vidim kao savršan apgrejd sa Stroma 650 E da, između ostalog odgovara mi i zbog gabarita, visok sam 193 i imam oko 105kg, i savršeno mi paše kada sednem na njega, dok mi se mali Versys nekako pari tesan (i kratak u odnosu na Strom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3300 Napisano pre 17 sati Drug član, 1435 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ima posebna tema o njemu, skoro smo pričali: Ja ga preuzimam u toku naredne nedelje… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3300 Napisano pre 17 sati Drug član, 1435 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Cenovnik imaš i na sajtu Autoprometa i mislim na sajtu kod Culeta, mada tamo samo ima oznake modela i kompleta opreme, ali ne i detalja o tome šta sve od opreme ulazi u koji paket… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3300 Napisano pre 17 sati Drug član, 1435 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćeš daću ti broj prodavca iz Autoprometa koji je meni dosta pomogao, daće ti sve potrebne informacije… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 2 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: V Strom DL 650 (2007) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vaso, a taman da uskoro čujem od tebe iskustva iz prve ruke, hvala za odgovor. Gledao sam sajt Autopromena, koji je u izradi Nisam našao cenovnk ni specifikacije. Poslao sam mejl i gosn Milan iz Autoprometa mije odgovorio da nemaju u PDF nikakav katalog, ali da za specifikacije koriste sajt kawasaki.fr Pošto ne znam francuski, ukucao sam kawasaki.uk i barem na engleskom pročitao šta koji paket sadrži od opreme. Sačekaću proleće i sajam, pa se bacam u akciju, a do tada skupljam infomacije, pare i iskustva Mada, ova najava Versys 900 me je jako zainteresovala, na papiru zvuči odlično, ali da vidimo u praksi kako će to da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3300 Napisano pre 13 sati Drug član, 1435 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemoj UK, ostrvljani su levati skroz, tamo obično bude sve mnogo drugačije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1414 Napisano pre 12 sati Drug član, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan U UK je korman na desnoj strani 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17962 Napisano pre 11 sati Integrisan, 8777 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hah jeste zajebancija, ali realno, gas na levoj strani a kvačilo na desnoj, ne bih se nikad navikao. Englesi sve kontra rade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 2 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: V Strom DL 650 (2007) Prijavi odgovor kao problematičan Zbog obrnutih komandi kod Engleza, ipak sam skoknuo na sajt gosn Culeta kojeg spomenuste, te tamo nađoh opcije za nas što kvačilo grabimo levankom....ko nam je kriv što nemamo kvikšifter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4819 Napisano pre 10 sati BJB Maxi Scooter Club, 1437 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dajte još će neko da shvati ozbiljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3643 Napisano pre 10 sati Drug član, 1833 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ćopava na desnoj strani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3300 Napisano pre 7 sati Drug član, 1435 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Routasydan je napisao: Zbog obrnutih komandi kod Engleza, ipak sam skoknuo na sajt gosn Culeta kojeg spomenuste, te tamo nađoh opcije za nas što kvačilo grabimo levankom....ko nam je kriv što nemamo kvikšifter Sve tri verzije 1100 imaju quickshifter, tako da… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 2 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: V Strom DL 650 (2007) Prijavi odgovor kao problematičan Onda je i to rešeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...