sasa ns 1 3067 Napisano Jul 3, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan to nije jaje.Viđao sam jako retko ali uvek na nekim teškim motorima i gde se uvek voze dvoje koji imaju po 200 kila zajedno.Izgleda da u krivini nekako deluju sile koje satiru gumu kod motor ima previše kila.Proizvođač gume nije bitan. Neznam kako je kod tebe,jesi li držao 2.9 na zadnjoj Promenio Jul 3, 2023 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Jul 3, 2023 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 2.6 bara, imam 107 kila + oprema, danas sam ga vozio, drži guma skroz normalno i normalno se obara, a izgleda jako čudno. Par puta sam povezao gabaritne suvozače, ali samo na kratkim relacijama, biće da je do toga što je mitas TF dvokomponentna guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Jul 4, 2023 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da smo došli do zaključka da univerzalnog izbora nema. Netko se vozi svaki dan po svim vremenskim uvjetima od točke A do B. Netko putuje kilometrima sam ili sa dvoje natovaren. Auto put, brza cesta i sl. Netko po lokalu od birtije do birtije. I ostale varijante. Drugo je način vožnje. Sporo, malo iznad ograničenja, žestoko i track day. Puno parametara je tu u igri, a moj zaključak je da se guma kupuje za vozača. Mislim na njegov odabir vrste vožnje i naravno način 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Jul 4, 2023 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4580 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 990 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Kupih i montirah danas i pozadi Mitas Touring Force, tako da sam upario, posle čini mi se dve godine, istog proizvođača i napred i nazad. Ono što je interesantno je da sam kod vulkanizera dok sam čekao montažu, video mušteriju ispred sebe koja je došla da skine Mitaske, jer su dobile neki čudan oblik koji se i pod rukom (izduvana guma) može osetiti. Naravno da mi ovo nije ulilo poverenje dok sam gledao kako se moja nova guma montira, ali se nadam da je u pitanju nešto što mene neće sačekati Javljam iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako si uzeo od Bakija, oni rade reklamacije za takve stvari. Mislim, ako te snadje uopšte, a nadam se da neće.. Kada sam prodao motor, posle par meseci me zove čovek i traži račun od guma. Setim se da ga imam na mail-u. Objasni mi da prednja ne može da se izbalansira, mislim da je već tada imala više hiljada km. Mislim se u sebi, daj 80e poštedi sebe nerviranja.... Posle par dana mi javlja da su odobrili neki ludi popust za novu gumu, skoro da je dobio za dž.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8428 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li misliš na Versysa ali na njemu je i dalje zadnja Mitas TF, kod mene prešla preko 11000 km i još ima života u njoj, prednju je pojeo i promenio sam je jer sam pogodio neku rupu žestoko pa sam i felnu ispravljao i nisam hteo da je vraćam. Inače prednju troši brže od zadnje, a za moj stil vožnje meni Mitas završava. Mada moram priznati da po hladnom vremenu hoće da malo zadnja "pobegne". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Na njega mislim, verovatno je menjao. Prednja je i bila problem, verovatno nije ni bilo do gume, nego je felna bila kriva, jer ja nisam ništa primećivao dok je bio kod mene, moguće da je negde fasovao rupu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4580 Napisano Jul 31, 2023 Drug član, 990 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Posle 850km za vikend po temperaturi preko 30'C i ozbiljno jakom pljusku juče u povratku, mogu da kažem da je guma prošla test Imao sam predrasude kako će da se pokaže po kiši, ali pokazala se fantastično. Nisam se nadao da ću tako brzo da je provozam po svim vremenskim uslovima, ali sad kad jesam, jako mi je drago da sam uzeo Touring Force Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Jul 31, 2023 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Za kišu je odlična, terao sam prošle godine Bosnu, sva 3 dana me je bila kiša, bez proklizavanja ili bilo kakvih problema, naravno, zebre sam zaobilazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4774 Napisano Avgust 3, 2023 (promenjeno) Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 23.05 sam montirao gume ... Danas je 03.08 , od tada sam presao 6000km i nesto malo preko... Dakle , bukvalno mesec i desetak dana , nema ni mesec i po... I sad zamisli da mi guma traje 6k ?! Na mesec dana nove , montaza i sva sranja ?! Pa ne bih ih kupio pa sve da drze kao lepak za asfalt i da su 100e ( a ne drze , i nisu )... Od tih 6k , sigurno je 1000 auto puta , sa suvozacem i koferima... Guma je kao nova, bukvalno. Slikacu vam da vidite gde je reper... Nije ni pocela... Drugo su trkaci , namunjeni momci koji voze 300 na sat , od slavije do konja , od plavog mosta do jerkovica , predju 6000 za dve sezone...njih razumem , sve ok .. treba im dobra guma .... Promenio Avgust 3, 2023 član Darko Mihajlovic 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22153 Napisano Avgust 3, 2023 Integrisan, 9544 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 7. 2023. at 22:03, shlem je napisao: Inače prednju troši brže od zadnje Ovo nije dobro, ogibljenje je u problemu (podrazumeva se da je vozena na propisanom pritisku). Siguran sam da imas zestoko preupravljanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4580 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 990 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Road 5 pozadi trajala 20.000km (ovo je prvi put da menjam zadnju, a uzeo sam motor 2019) i nemam ništa manja očekivanja od TF. Naravno, ne silujem motor, pa zato i očekujem dugovečnosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4774 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 7. 2023. at 23:01, Darko Mihajlovic je napisao: A za kisu .. pogledaj saru , kao da je zimska ... Ovde stane 3 kubika vode @Paljevina , pa pisali smo ...stavih na kraju PR 6 GT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Avgust 4, 2023 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan GSXR 1100 - sećam se da je zadnja trajala 1500-2000km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4774 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i rekoh , taj Mitas se kupuje zbog cene , jer je stvarno jeftinija od ostalih .. A te price "dobra guma" .... Dobra djokica ... 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2636 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i rekoh , taj Mitas se kupuje zbog cene , jer je stvarno jeftinija od ostalih .. A te price "dobra guma" .... Dobra djokica ... Kako možeš da oceniš gumu koju si vozio par hiljada, od kafića do kafićaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano Avgust 4, 2023 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Krmco je napisao: Kako možeš da oceniš gumu koju si vozio par hiljada, od kafića do kafića Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Е вала добро рече Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4774 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Krmco je napisao: Kako možeš da oceniš gumu koju si vozio par hiljada, od kafića do kafića Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Vozio sam Mitas na Vfr-u aloooo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: Vozio sam Mitas na Vfr-u aloooo ... Stariji je čovek, ne drži mu pamćenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4774 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Baci foru , i onda se Draki upeca. Ajde sto je stariji , nego mi nije jasno kako mu uvek prodju te retardirane fore haahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Avgust 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne poznaju ga ljudi, pa nasednu... Kad smo kod guma, moja Road6GT, gazi 17000km, gotova je. Možda bi mogla još više da je nisam vozio sa ekserom, pa je gubila pritisak.. A i da je moj brat @m.milivojevic, nije kao novu natakario na ekser.. Naviklo to na GS, da tera gde stigne i eto... Promenio Avgust 4, 2023 član ProMaster 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1986 Napisano Avgust 8, 2023 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan kako sam se smorio zbog toga... taman sam je obrijao do ivice, dodjem kuci, pssss, ispuhala se... a nova... mislim da nisi presao sa njom 200km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Avgust 8, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Od Vuka do mene i od mene do tebe... Ni 100km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3633 Napisano Avgust 29, 2023 Drug član, 981 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Mitas touring force. Kod mene trenutno prešle 23 hilj. I kod @shlem pre toga mislim nekih 8000. Prednja šara pipa one crte repere istrošenosti, a zadnja ima još 2 mm do repera. Mislim da je vreme da ih menjam, makar prednju. Za moj stil vožnje zadovoljan sam sa TF. Par puta proklizao blago zadnjim po beloj liniji masnoj i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...