Jump to content

Moto Zajednica

sale600

Članovi
  • Broj tema i poruka

    331
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Valpovo
  • Motocikl
    MT 07

Poslednji posetioci profila

1026 profile views

sale600's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

265

Reputacija u zajednici

  1. E baš tako. Samo što manual nitko ne čita Imam teg od 1,5kg objesim i dalje je lako
  2. Da. Istina. Jedino je problem što (barem kod nas) nitko u ovlaštenom servisu, a kasnije ni vlasnici koji podešavaju lanac sami ne pročitaju manual u kome je detaljno objašnjeno kako se podešava. Na MT07 je vrlo čudno podešavanje. Imao sam hrpu motora i takvo podešavanje vidim prvi puta. Na YT stotine videa o MT kako podešavaju i niti 1 nije po manualu, tj. sve je pogrešno. Kupio sam ju novu i odmah je bilo pogrešno. Čak su i novinari na testu pisali sve je ok, ali mjenjač je malo "koščat" i ne upada kao u sir. Za Tracer ne znam, ali pretpostavljam da je isti postupak.
  3. Što se tiče rada mjenjača imao sam istu situaciju dok nisam lanac podesio po manualu. Od tada, a to je sad već više od 75t km mjenjač ide kao u sir. Baci oko na manual i točno po opisanom postupku. Dobro pogledaj sliku. Vjerujem da se isto podešava kao na 07, ali nisam siguran. Za Manol javim kada sipam.
  4. Malo je problem jer su dosta teški, škripe plastike, ali nekih problema nema s njima. Muka je kad se probuši zadnja guma. To rastaviti i sastaviti, a joj.
  5. Ima ih kod nas par komada. Idu i voze bez problema
  6. Ima ga prijatelj koji se vozi sa nama u ekipi. Doduše trebao bi mu momački servis, a vozi kao da ga je ukrao. Svaka druga benzinska njegova. Potrošnju kaže neće računati. Možda je to problem.
  7. Evo i nas trojica se pripremili pa da probamo. Yamaha mt07, Honda transalp 700 i Kawasaki er6
  8. Kreni sa ER5, pa kad savladaš lako je preći na nešto drugo
  9. Čisto za kontrolu pravca lanca koristim ovu malu spravu
  10. Sumnjam baš da si probušio obe. Ili pušta uz felgu ili na ventilima kako su ti svi i napisali. Dobar je način kako ti vidakn predlaže. Moj je kompliciraniji. Ja imam široko plastično kao bure sa vodom. Skinem točkove, nagruvam ih na 3 bara i cijele potopim u vodu i gledam. Točno se pokaže šta je u pitanju. Nitko ti ne treba. Jedino što 4 oka bolje vide
  11. Nemoj smatrati ovo kao provokaciju ili nepoštovanje prema tvom majstoru, ali sve treba ipak prvo provjeriti. Tvoj đep tvoje pare i nemam baš ništa od toga. Smatraj sve ovo na prijateljskoj bazi. https://www.wrs.it/en/db-killer/289219-v-tuv149-akrapovic-db-killer-yamaha-mt-07-2014-2016.html
  12. Razlika je jako velika. Ima ovdje sigurno članova MC i MK pa ako žele i hoće neka napišu oni. Ne pripadam ni jednima pa nije u redu ja da pišem, a poštujem i jedne i druge i znam pravila.
  13. Vjerovatno relej od anlasera u kratkom spoju
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja