abarth_maniac 5969 Napisano Octobar 19, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu prelepoticu u ponudi. Servisirao sam je poslednjih godinu i po. Decko odlucio da proda. Ja je uzeh, bilo mi zao da ne bude moja. Ne vozim ni ovih par komada sto imam. Uzeo sam je za sebe jer je prelep primerak, i znam sta sam sve odradio i znam kakva je, ali ako je neko zeli, predao bih je u dobre ruke. Renoviram kucu, ako ne ode, bicu srecan, ali novce koje zarobih za nju ce mi vrvtno zatrebati. Sve sto napisem je radjeno ove godine. Nesto cu i preskociti, ali dodajem kad pogledam izvestaj. Malecka je 2008, ABS. Ispod 48.000 km na satu, rekao bih realnih. Menjano 20.04.2023. -Pneumatici -Plocice -Lanac i lancanici -Kocione plocice -Kociona tecnost -Rashladna tecnost -Ulje i filter ulja agregata -Filter vazduha. Nisam je oglasavao niti fotkao, ako je neko zainteresovan, dopunicemo. Registrovana do pred kraj 08.2024. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16367 Napisano Octobar 19, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmm...crna Busa... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Octobar 19, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Uhh al je lepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 19, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan elem, što se čepića tiče: Dosta smo pisali o jednokratnim i alpine music/moto safe tu.. Preporuka za alpine čepiće -> 3 filtera izmenljiva tako da se "bira" nivo utišavanja, traju mi evo 2.5 godine, preko 50k km, i daleko više od deklarisanih 1000 stavljanja. Glavna prednost je što uvo diše i što ne ubije sve zvukove nego utiša, seče samo niske i visoke frekvencije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4582 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 1177 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi se više sviđa ova moja crnka... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21715 Napisano Novembar 1, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo.... ... Mora jos malo da se trljka! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4582 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 1177 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: Lepo, lepo.... ... Mora jos malo da se trljka! Za početak grana i lonci, pa farba (kad se nakanim)... To ću na zimu da se zanimam. Da ti budem iskrena, prvo sam se u trakice zagledala, baš su mu lepo čučnule. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21715 Napisano Novembar 1, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam (*ima i dalje) crveni tankpad i tako neke sitne detalje, uklopio tracice sa time, i meni se svidelo bas! * elem, kada smo kod tank pada, ostao je na motoru a isti sam (kao sto znate) otudjio! Vozi ga covek nizi rastom a sa 150kg zive vage. Voza se koje kuda a meni stizu poruke forumasa u stilu- "Video sam te tu i tu, nisam te zamisljao onoliko krupnog! (citaj, debelog )" "Nisi me poznao u Zrenjaninu, razgovarali smo..." Itd... Vide ljudi nalepnicu, Bjb znak i N.F.S. (nije skinuo, vozi tako) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4582 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 1177 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, N.F.S. je napisao: Imao sam (*ima i dalje) crveni tankpad i tako neke sitne detalje, uklopio tracice sa time, i meni se svidelo bas! * elem, kada smo kod tank pada, ostao je na motoru a isti sam (kao sto znate) otudjio! Vozi ga covek nizi rastom a sa 150kg zive vage. Voza se koje kuda a meni stizu poruke forumasa u stilu- "Video sam te tu i tu, nisam te zamisljao onoliko krupnog! (citaj, debelog )" "Nisi me poznao u Zrenjaninu, razgovarali smo..." Itd... Vide ljudi nalepnicu, Bjb znak i N.F.S. (nije skinuo, vozi tako) Podseti me, kako je svet mali. Prodam CBR, isto veče javlja mi se drugarica, prepoznala motor kod rođaka na Instagramu, sa druge strane imam zajedničkog prijatelja sa mehaničarom koji je vršio pregled prilikom kupovine. "Kupili od leskovčanke, priča 200 na sat, razume se, punačka (što kažeš, čitaj, debela)..." 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 10. 2023. at 6:04, BokyBoy je napisao: mmmmmm...crna Busa... Sad kad razmislim, i ona je na prodaju! Ako nekoga interesuje, zovite, pitajte. I za CBF i za Busu koja je drugarova. Nisam trgovac, uglavnom samo kupujem. Volim da kupim lepo, da imam. Sreca nisam bogat. Danas kanda kupih jos jedan auto, hebo me konj. Doduse za mamu, od njenih para ovaj put . Prodao sam par vozila do sad, Pandu, Rovera i NSR. I sva 3 mi i dalje zao. Debil. I skodu, i to zato sto sam imao vise vozila nego vozaca u blizoj okolini. Koliko sam ih kupio, necu da pisem (Simsona imam 21 god, SVa 12 god, Automatica 18.) CBF je stvarno lutka, voleo bih da mi ostane, ali da namirim sopstveni nemir, moram da napisem da sam spreman da je predam u dobre ruke. Necu je oglasavati do proleca, sem mozda ovde, kad i ako prelomim. Ali eto, da se zna da postoji prostora za neki dogovor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 2, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Samo kilometri i samo sto vise popijenog piva, kvalitetne muzike, hrane i lepih predela. Dobrih ljudi i dobrog raspolozenja, lepih zena i ljubavi. Trljanje, mrljanje, drkanje slikanje - iskljucivo za only fans propagandu! I naravno - mehanicki utegnut 1/1. Tu ne treba stedeti pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sad u nedelju vreme bilo za poželeti, za vožnju...Pijem kafu sabajle, tinkinujem... Ako odem danas, za par sati prljava Suzy,a 3 dana pranje, verovatno se više neću voziti ove godine, ne isplati se,kratak dan, bečiti oči po mraku... ne palim je za po gradu... Pre odoh autom. Ne... ubih dan 'vako(pola tube Autosola) ...i mirna glava. Razumite i nas... Umetnica mora biti čista?! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21715 Napisano Novembar 2, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ovo je mehanicki perfektno a je li lepo? Ima nesto i u toj predigri, trljkanju... Odeca koju nosim, alat koji koristim... Moje su ogledalo, nije bas (u mom slucaju) samo da je celo i ne "icepano Treba to da bude cisto, mirisno i opeglano. Funkcija ali i estetika! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7181 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, shoyyka said: Sad u nedelju vreme bilo za poželeti, za vožnju...Pijem kafu sabajle, tinkinujem... Ako odem danas, za par sati prljava Suzy,a 3 dana pranje, verovatno se više neću voziti ove godine, ne isplati se,kratak dan, bečiti oči po mraku... ne palim je za po gradu... Pre odoh autom. Ne... ubih dan 'vako(pola tube Autosola) ...i mirna glava. Razumite i nas... Umetnica mora biti čista?! Nije bolest sve što boli. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Nije bolest sve što boli. Neka i svrbi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8019 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mene uglavnom golica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, gebee&co je napisao: Mene uglavnom golica. Hoćeš reći čeprka? Ma da mi je samo tormo za bavljenje, lako bi... i karburatore bi mu naštelov'o! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21715 Napisano Novembar 4, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U ovim kuckanjima zazeleh se CBF-a Isterao juce crvenku, posle 3 meseca malo smo tockove protegli... Koje je zadovoljstvo voziti litar pitome Honde P.S. Zasrafio i prisecanja radi Dominator, cep na mesto levog izduva. Protok ima dovoljan, zvuk tek posle 4000 obrtaja dobije, ispod tisina! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4582 Napisano Novembar 4, 2023 Drug član, 1177 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, N.F.S. je napisao: U ovim kuckanjima zazeleh se CBF-a Isterao juce crvenku, posle 3 meseca malo smo tockove protegli... Koje je zadovoljstvo voziti litar pitome Honde P.S. Zasrafio i prisecanja radi Dominator, cep na mesto levog izduva. Protok ima dovoljan, zvuk tek posle 4000 obrtaja dobije, ispod tisina! Tako treba i moja da izgleda, tako sam je zamislila... Prava je lutka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4582 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 1177 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se zanimala sinoć, eventualno bi stavila nešto tanju liniju, ova je 1cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12549 Napisano Novembar 9, 2023 Ne silazi, 7332 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 0.5mm puna kružnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4582 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 1177 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Alekre je napisao: 0.5mm puna kružnica. 0.5cm? Moraću ipak šublerom da premerim, da ne bude posle da imam problem, jer na ovu širinu nisam računala transfer foliju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 24 Napisano Novembar 9, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za uvid.Sent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4582 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 1177 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, zdravkoco je napisao: Evo za uvid. Sent from my SM-A715F using Tapatalk Koliko je milimetara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 24 Napisano Novembar 9, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 0.5 Cm.Sent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...