Jump to content

Moto Zajednica

Honda CBF 1000

Recommended Posts

• U prolazu, 68 postova
On 11.7.2026. at 23:04, Pedja Ča je napisao:

Mene su prvo zvali posto vozim isti motor,nekoliko njih da pitaju jel moj ukraden....Nije jer bi morali dva auta da ukradu da bi dosli do motora. Nema jos informacija dal ima tragova.

Samo ne bih im bio u kozi ako ih nadju. Istu noc je ukraden jos jedan motor na drugom kraju grada. Otud sam se zapitao ovi sto drze pod ceradom ispred zgrade svoje atove...nije vise bezazleno. Mala kolica sa 3 rotaciona tocka pod prednji tocak i aufiderzen ...mogu da ga odguraju i natovare gde hoce.

Motor je pronadjen. Dole u Slatini ispod puta u bagrenju. Ostao bez goriva i sleteo.Verovatno istu noc kad je ukraden. Niko tuda ne ide peske,a iz auta se ne vidi.Nasao ga neki lokalac i pozvao policiju. Polomljena desna strana plastike,ostalo izgrebano,ali moze da se resi.Ujedno ako neko zna gde ima da se kupi ta plastika neka javi,ja bih da mu kupim i poklonim. Niko od nas ne bi voleo da se sazna ko je ukrao,jer Aco je posten i mnogo dobar covek i mnogoooo lud-ne bi se to lepo zavrsilo. Motor mu je bio ispod prozora kuce,a gde on zivi imaju samo dve kuce i slepa ulica.Neko je tipovao motor,al je nadjen sto je najbitnije.

• Sviđa mi se 4
  • Hvala 1
  • Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• prisutan, 1379 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Pa novija verzija CBFa SC64  jest losije kvalitete nego SC58, a ovaj motor je pride i iz Splita,ili nekog mjesta sa Jadrana, a oni  voze citave godine, i ako ga ne peres redovno, sol to pojede! Nista cudno za vozila iz primorskih mjesta. Mislim da je to jednostavno do vlasnika i odrzavanja.. Koju god sam vidjeo je bila kao oko!! Prvi put vidim jednu u tako losem stanju.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 635 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Pre 7 sati, strugo je napisao:

Motor je pronadjen. Dole u Slatini ispod puta u bagrenju. Ostao bez goriva i sleteo.Verovatno istu noc kad je ukraden. Niko tuda ne ide peske,a iz auta se ne vidi.Nasao ga neki lokalac i pozvao policiju. Polomljena desna strana plastike,ostalo izgrebano,ali moze da se resi.Ujedno ako neko zna gde ima da se kupi ta plastika neka javi,ja bih da mu kupim i poklonim. Niko od nas ne bi voleo da se sazna ko je ukrao,jer Aco je posten i mnogo dobar covek i mnogoooo lud-ne bi se to lepo zavrsilo. Motor mu je bio ispod prozora kuce,a gde on zivi imaju samo dve kuce i slepa ulica.Neko je tipovao motor,al je nadjen sto je najbitnije.

Drago mi je da su ga bar nasli,pa ce se srediti polako. Ja Aca ne znam licno,ali sam bio kod zajednickog poznanika kada ga je zvao...lose je bio totalno zbog ove kradje...ko nebi bio.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja