N.F.S. 21626 Napisano Maj 2, 2023 Integrisan, 9433 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... sada probaj drugaciji prihvat unutar guvernala, tj. duzi sraf pa da se guma hvata dublje u cevi. Razvucen lanac, karburatcija koja nije balansirana, agregat koji nije na odgovarajuci moment pritegnut... Nema tegova koji mogu da kompenzuju to. Cisto razgovora radi. Ja motor u leru kada "zavrtim" osetim hoce li mi smetati i gde (na kojim obrtajima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21626 Napisano Maj 2, 2023 Integrisan, 9433 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ili jednostavno zameni gumu koja se siri i drzi teg na mestu, nekom motoru odgovara tvrda guma, negde kruta veza (metalni tipl sistem) a negde (vecini) bas radi crevo za gorivo kao nosac. Eksperimentisi, nema druge! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 294 Napisano Jun 22, 2023 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 5. 2023. at 7:47, N.F.S. je napisao: Ili jednostavno zameni gumu koja se siri i drzi teg na mestu, nekom motoru odgovara tvrda guma, negde kruta veza (metalni tipl sistem) a negde (vecini) bas radi crevo za gorivo kao nosac. Eksperimentisi, nema druge! Ajd molim te, napiši koje crevo za gorivo koristiš, koje su mu dimenzije i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21626 Napisano Jun 22, 2023 Integrisan, 9433 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ono kome su spoljne dimenzije nesto preko 20mm, ali se kroz njega mora umetnuti neko tanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Jun 22, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko mozda zna sta je u pitanju kad trese /vibrira sjedalo od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 28, 2023 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li sitne vibracine da poteknu od prednjeg točka, ležaja, gume, vila?Prošle godine sam zamenio ulje u vilama i stavio nove gume (Metzeler) i od tad imam sitne vibracije, brum, na ručicama da ne mogu da zaključim odakle potiče.Npr. zaletim, stisnem kvačilo, oduzmem gas i malo se promene, ali i dalje postoje. Liči mi kao da su gume sa sitnim kramponima.Pomialio sam da mi zaštitni lim (skid plate) prenosi vibracije jer ima dump gumu gde je fiksiran, ali nije ni to jer ne zavisi samo od broja obrtaja motora. Ne znam više šta da probam, šta da gledam.Sent from my SM-G985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21626 Napisano Jun 28, 2023 Integrisan, 9433 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na kom se pritisku vozas?Lanac i mali lancanik cesto unesu takve vibracije... Mozda se jednostavno poklopilo sa zamenom navedenog.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 28, 2023 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan VStrom DL650, pritisak u gumama 2.25 / 2.8, fabrički. Lanac i lančanike redovno menjam kad dotraju. Redovno i dotežem na fabrički propisanih 3-5cm.Smišljam test kako da zaključim šta je. Probaću još da zaletim, pa da ugasim sasvim motor da vidim, mada to ne eliminiše lanac i lančanik.Sent from my SM-G985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21626 Napisano Jun 28, 2023 Integrisan, 9433 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Probaj napred 2.5 pritisak, to je bar lagano za testirati..Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iks džej 14 Napisano Avgust 16 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni se javio vobling isključivo zbog kofera, jer ga pre nisam imao, a nemam ga ni kada ga skinem. i to prilikom oduzimanja gasa, na manjim brzinama 60-50 kmh. Da li ima tu nekog rešenja, možda pomeranjem/prepravljanjem držača kofera ili stavljanjem nekih gumenih podloški...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 590 Napisano Avgust 17 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.znas li mozda preporucenu tezinu tegica za v4? VFR u pitanju, prepravljen sa hebla na korman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21626 Napisano Avgust 17 Integrisan, 9433 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan HVMP (cije smo kopije pravili) preporucuje 11.8 unci, ili ti po naski 335g komad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 590 Napisano Avgust 17 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...