Jump to content

Moto Zajednica

iks džej

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

Poslednji posetioci profila

47 profile views

iks džej's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

13

Reputacija u zajednici

  1. Zahvaljujuci opštoj enduromaniji, za tri dana sam prodao svoj laki enduro po ceni 400 eur vecoj nego što sam ga platio pre pet godina i pošao da kupim novog kineza 300-500 cm. Ova Diverzija je iskocila više kao prilika nego želja i nisam se pokajao. Kinezi mogu da sacekaju 2-3 godine, a i da vidim kako ce se pokazati. O motoru.. Uzeo sam je od momka iz Novog Sada, tek je poceo da se bavi uvozom, ok lik, cini se još neiskvaren, svi papiri na mestu, ima jednog kockastog fejzera, hondu cb 750, i par er 5 Inace, tek sa ovim motorom sam ukapirao šta znaci to čuveno linearno ubrzanje. Znaci, ne dešava se ništa spektakularno u trecoj prilikom odvrtanja gasa, a ne uradim ni sklek pri otpuštanju istog. Ok opšte stanje, odlicna završna obrada, crash barovi, nosaci bočnih torbi, uzecu još samo kofer, ne vibrira mnogo uprkos godinama, veoma je tih, pali kao mina, radi kao doxa, troši malo. Vidim da je održavan, Hondine filtere sam zamernio, nov Bosch akumulator je ostao, ima nove Bridgestone gume još sa dlacicama, lanac, lancanike isto nove, plocice jedino pri kraju, a sve ostalo cista fabrika.. Model 2001 god, dupli disk napred, imam i 4 fabricka migavca, za nedajBože, ako prokuva.
  2. Hvala svima, staviću i koju sliku zbog raspoznavanja samo da je registrujem, završio tehnički, pa ću u mup kad stignem.
  3. iz Bg sam, od skoro vlasnik stare diverzije, pre toga sam vozio nakeda, jedno vreme adventura, a sada je došla i ona na red. Nadam se obostrano ugodnom druženju i korisnim savetima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja