DjoleLO 1887 Napisano Decembar 3, 2021 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Probao... Ne radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5599 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 1988 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Isto. Instalirao sam app, uneo podatke, skeniram kod, i vrti nesto dugo. Na kraju samo prestane i nista se ne dogadja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Decembar 3, 2021 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Radi normalno. Malopre sam aktivirao na ženinom telefonu, pošto ja već imam Evropa paket, bez ikakvih problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5599 Napisano Decembar 3, 2021 (promenjeno) Drug član, 1988 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @ekozelj i @yogibear Fora je u tome što sam ja pokušao iz VOZZI aplikacije da ga skeniram i to nije radilo. Sada sam skenirao iz nege druge skener aplikacije, to je otvorilo VOZZI i odatle se aktiviralo. Jel moto dodatak treba nešto posebno da se aktivira ili je vec aktiviran ? edit: ok našao sam. Treba da se aktivira i to je besplatno. Lepo napisao čovek, ali treba lepo i da se pročita Promenio Decembar 3, 2021 član antir3ality 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15657 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @antir3ality drago mi je da si se snasao. Pre desetak minuta je moj kum koji upravo stoji pored mene, preko QR koda instalirao i aktivirao Vozzi paket "40". Za moto dodatak, klik na ikonicu motocikla a zatim idete na "kupi", cena je 0,00 din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear Mnogo ti hvala. Upravo sam aktivirao Vozi 40, a nakanjujem se već pola godine. Sad će ići brže 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Decembar 3, 2021 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! Vrlo korisno i funkcioniše Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15657 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @misa-pei, @tomamega nema na čemu, svima vama koji ste instalirali ili već posedujete ovu aplikaciju, želim da vam nikada ne zatreba . Ukoliko se još neko odluči za besplatan paket "40", QR kod koji sam postavio na prethodnoj strani važi još danas. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 5, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije htelo, pa sam samo izašao iz aplikacije, obrisao je iz memorije, ponovo ušao, skenirao sam kod I radi sve super. Hvala @yogibear 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Decembar 5, 2021 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Posto moj telefon nije "pametan" ne mogu instalirati ovu aplikaciju pa sam probao na zeninom mobilnom telefonu koji ima takve mogucnosti ali corak. Uopste ne moze da se instalira Vozzi aplikacija. Da li je jos neko imao slican problem i kako ga je resio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Decembar 5, 2021 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo instalirano i aktiviran moto dodatak. Hvala skroz @yogibear. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Februar 17, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je samo pitanje vremena kada će Vozzi kao i svi ostali da počne da prodaje rog za sveću (kao čokolade od 80 grama, jogurt od 900 grama umesto 1 litar...). Naime stiglo mi je obaveštenje da imaju "fantastične nove pakete umesto onih baš bezveze, starih i nikakvih". Znači sad umesto da imam "malu Evropu " po pristojnoj ceni imam "veću Evropu" koja mi uopšte ne treba po značajno većoj ceni i "komplet Evrpu" po sumanutoj ceni. Zamisli pokriva čak i Azijski deo Turske. Znači budalaština na kvadrat. E Vozzi, Vozzi. A lepo smo se družili. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nekome je casa do pola puna... Ja sam odusevljen. Bas uzeo taj paket jer pokriva azijski deo tirske Ubacio 3 vozila. Zlu ne trebalo... Jesi li procitao sta sve pokriva? Kvarove do 400e, itd... Prosle godine Kusadasi kolima, ove, ako da bog, Peloponez. Zena, ja i dvoje male dece. Sta da radim ako se pokvari? Da placem? A kvarovi se desavaju i na novim vozilima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Februar 18, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si razumeo da pokušavaju da ti u suštini prodaju isto po većoj ceni a pakete koji su manji i mnogima dovoljni ukidaju da bi ih primorali da kupe ono što im realno ne treba. Klasično kokošarenje kao što rade recimo i svi operateri mobilne telefonije. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 302 Napisano Mart 24, 2022 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Evo pre par sati crkne kumov motor u Vrdniku, vergla nece da sastavi. Ja moj telefon, imam uplacen vozzi 40, iz aplikacije pozovem slep. Minut kasnije me zovu iz vozzija, da potvrde, ja kazem da nisam na mom motoru i prijavim da sam na kumovom, dam broj tablice, pitam koliko ima od Vrdnika do Futoga, rece manje od 40km, to sve oni pokrivaju. Zove me slep sluzba, objasnim gde sam, dosao covek iz Rume za 20 minuta, natovarili motor na prikolicu, kum u kola sa njim i odose kuci... Prvi put koristio, prilicno pozitivno iskustvo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 663 Napisano Mart 24, 2022 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, kvaicnenad said: Evo pre par sati crkne kumov motor u Vrdniku, vergla nece da sastavi. Ja moj telefon, imam uplacen vozzi 40, iz aplikacije pozovem slep. Minut kasnije me zovu iz vozzija, da potvrde, ja kazem da nisam na mom motoru i prijavim da sam na kumovom, dam broj tablice, pitam koliko ima od Vrdnika do Futoga, rece manje od 40km, to sve oni pokrivaju. Zove me slep sluzba, objasnim gde sam, dosao covek iz Rume za 20 minuta, natovarili motor na prikolicu, kum u kola sa njim i odose kuci... Prvi put koristio, prilicno pozitivno iskustvo. Ja imam Vozzi,ali sa iskreno malo skeptican bio.Znaci radi bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 302 Napisano Mart 24, 2022 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozzi 40 paket platio 700 dinara u junu prosle godine. Najbolje je sto nije moj motor u pitanju, kazu nije problem, samo mora da je registrovan i da im izdiktiram broj tablice. Dobro je sto se vezuje za osobu a ne za vozilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Maj 18, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko upućen u kom slucaju ne ostvaruješ pravo korišćenje Vozzi ili AMS Evropa? Primer: Kasko ne važi ukoliko nemaš zimske gume i napraviš štetu, ili ako si pod alkohola. Pretpostavljam da vozzi i ams ne dolaze offroad (mislim na puteve koji nisu motorway)... Promenio Maj 18, 2022 član godovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, godovic je napisao: Dali je neko upućen u kom slucaju ne ostvaruješ pravo korišćenje Vozzi ili AMS Evropa? Primer: Kasko ne važi ukoliko nemaš zimske gume i napraviš štetu, ili ako si pod alkohola. Pretpostavljam da vozzi i ams ne dolaze offroad (mislim na puteve koji nisu motorway)... Zdravo Jovice druže naš, VOZZI je samo pomoć na putu i nema veze sa osiguranjem. Njima ne treba nikakav zapisnik policije i slično jer ti oni ne isplaćuju nikakvu štetu. Ako je vozač alkoholisan biće velikih problema, ali sa kaznama i osiguravajućim kućama. VOZZI to ne zanima i vezuje se isključivo za broj telefona (a ne osobu ili vozilo) i verovatno prate kretanje i lokaciju tog telefona. Ta pomoć može da se koristi čak i ako si putnik u nekom drugom vozilu i zbog toga je odlična varijanta za razliku od drugih. Ne treba je nikako aktivirati ne neke brojeve telefona koje ne nosite sa sobom jer najverovatnije nećete moći da iskoristite uslugu (zbog praćenja). Jedino rešenje za takve slučajeve je da neko donese taj telefon na mesto kvara pa da se tada pozove VOZZI. Kod motoraša je odlična varijanta zato što je dovoljno da barem neko iz grupe ima VOZZI i može da iskoristi za nekog drugog tu pomoć, a onda mu kolega kupi novu karticu... Što se tiče offroad izlazaka na teren, mislim da to nije izvedivo, ali možeš proveriti na broj 069-255-59-35 (ja ga imam memorisanog kao VOZZI informacije). Valja ga imati, ali ne valja ga iskoristiti...ne pitaj me kako znam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8714 Napisano Maj 18, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1908 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Broj korisničke podrške za Vozzi je 011 401 99 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zaludan je napisao: Broj korisničke podrške za Vozzi je 011 401 99 19 Da, to im je broj call centra kog treba zvati kada zatreba pomoć na putu (ili preko mobilne aplikacije). Bolje je zvati operatera da se prijavi koje je vozilo u pitanju i koliko osoba, jer u zavisnosti od toga šalju odgovarajuće vozilo. Mislim da operateri call centra nisu baš upućeni u sve finese i mogućnosti usluga, ali nisam siguran. Onaj broj mobilnog je broj njihovog komercijaliste (zaboravio sam mu ime) i on je imao odgovore na sva pitanja (nadam se da je još živ). Inače sve je dosta dobro opisano i objašnjeno na njihovoj web strani, samo treba naći vremena da se sve pročita... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 23, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam u aplikaciji Vozzi, nude mi 2 paketa Vozzi 40 da poklonim nekome ako kupim EU paket a nigde ne nalazim da kupim Vozzi 40 i sta on obuhvata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8714 Napisano Maj 23, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1908 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Q to je stari paket koji više ne može "samostalno" da se kupi, već se isključivo dobija uz ove skuplje. Znam da podrazumeva jedno šlepanje do 40km, ali ne znam šta još - sad sam i ja pogledao na njihovom sajtu, i ne modu da nadjem. A, možda bude nekom zanimljivo - ovde je lista tehničkih pregleda koji poklanjaju taj Vozzi 40 kad neko kod njih uradi tehnički i registraciju https://rs.vozzi.app/sr/promo/vozzi-40-gift Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 23, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da nadjem 2 kupca za vozzi 40 posto nisam planirao da dajem 4500din za EU pa da bude dobro svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Maj 27, 2022 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa kupovinom Europa MAX dobija se poklon Vozi RS. Dali se taj RS paket moze nadograditi na Europe MAX? Ako moze, onda bi 2 EuroMAX paketa kostale 13.000 umesto 16.000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...