Jump to content

Moto Zajednica

misa-pei

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2516
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1959 Excelent

O članu misa-pei

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 15.01.1965.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd, Tresnja
 • Motocikl
  CBR 1000F - Bedevija

Poslednji posetioci profila

4811 profile views
 1. Pogotovu bih (posebno u nekim slučajima) insistirao na utvrđivanju porekla imovine
 2. Očekuj neočekivano. I drži razmak. To me je mama naučila i pre nego što sam seo za volan. Hvala joj, spasla me je nebrojeno puta.
 3. Moj punjač za sada lepo radi. Držao sam neke acc više od po dve nedelje na njemu, dopunio nekoliko puta neke druge. Pola godine ga imam. Ali stari sa trafoom ne sklanjam sa police
 4. Ja bih za savet i pomoć pitao Malog Ćaću. Da li je moguće da je zbog opiljaka blokirao španer? Takođe, od čega (i zbog čega) je odran dekl kod korpe?
 5. Osigurači su nekoliko dinara u pristojnoj gvožđari. Za nuždu, savijen ekser. Važno: kad proturiš osigurač, malo vratiš maticu da ga zaglavi. Onda si 1000% miran.
 6. Stočić 1000x500x500 mm, plastificiran, bez stakla (zbog transporta). Nema krutih veza, minimalno pomeranje u ravni, vanvremenski dizajn, unikat (za sada ). Metalna konstrukcija, pravi lanac. Cena 36 000 din (300 e). Inače je obično staklo od 6 mm oko 1 500 din, kaljeno je oko 2 500 din i čeka se oko dve nedelje.
 7. Evo cena koje nedostaju: - gitara 950e - tensegrity (gravitaciono) postolje od delova motora 5000 din (ono drugo, prvo je prodato)
 8. Ova Parkside je velika, nikako nije za rad jednom rukom. Videćeš kad je uzmeš u ruke. Što kaže Stari roker, što tanje telo, lakše je za rad.
 9. Koliko sam video, kvalitet Parksajdovih proizvoda je sasvim odgovarajući i malo bolji od cene. Imam njihovu sabljastu testeru (lisičarka) i vrlo sam zadovoljan. Imam neki sitan alat, kvalitet je sasvim dobar.
 10. Pri nekim manjim brzinama i po šumama i gorama, te plastike nemaju nikakvu ulogu u hlađenju. Mislim da nemaju ni na većim, ali ajd sad... Skupe su bile, a često su se lomile. Teraj bre to!
 11. Sad će i motor bolje da ide. Lakši si za štroku
 12. Nova ideja. Tensegrity/gravitaciono/viseće postolje za skulpture, činije, vaze... Mogu da podnesu veliku težinu. Zmaj je težak 6,5 kg Nema krute veze, zavarivanja, svi lanci su slobodni.
 13. Sjajno! Lutka lepa! Lijane, ne može da se stavi damper, jer je graničnik negde u mašini
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja