Jump to content

Moto Zajednica

misa-pei

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2441
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1661 Excelent

O članu misa-pei

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 15.01.1965.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd, Tresnja
 • Motocikl
  CBR 1000F - Bedevija

Poslednji posetioci profila

4434 profile views
 1. misa-pei

  Honda Shadow 750ace, ugasi se posle ležećeg

  Šta bih ja uradio (nisam video da si i ti to probao). Prvo bih maksimalno oslobodio pristup žicama, konktorima i sl. Onda bih upalio motor i pustio ga da radi na leru. Onda bih mrda svaku vidljivu žicu i konektor. Digao bih ćopavu i zadužio nekog da drži motor u brzini na kvačilu, da bih eliminisao i prekidač ćopave. Konektore bih blago kucnuo drškom šrafcigera, da ih protresem. Ljuljao bih motor da vidim hoće li da se ugasi. Napred nazad pod ručnom kočnicom, zadnjom, levo desno. E, tek onda bih krenuo da sumnjam u neke druge, nedostupnije delove kao što je pumpa za gorivo (koja isto možda gubi kontakt na nekom knektoru) itd.
 2. misa-pei

  Plan B

  Baš, baš lepo. Hvala.
 3. misa-pei

  Regler 6V

  Ma, di si ti bio pre 30, 35 godina s ovim reglerom Tad mi je trebao k'o leba. Šalu na stranu, ovo će umeti da cene stare javadžije, nisam pratio tržište delova za te4 stare modele, ali je ovo (po meni) veoma vredan i važan poklon. Hvala ti u ime onog kome bude trebao.
 4. misa-pei

  Moto sport vesti za 2019

  Izvini, a gde si to gledao? S kojom opremom? Kako je neko "običan" u sred Beograda mogao da prati trke, kad je satelitska oprema bila preskupa, kad su izveštaji u novinama (čak i sportskim) bili neredovni i svedeni na poredak na cilju, kad je prenošena samo VN Opatije/Grobnik. Čak mi se čini da Opatija na staroj stazi i nije bila prenošena. Drago mi je da si imao uslove da pratiš naš omiljeni sport, ali ne zaboravi da si bio privilegovan.
 5. misa-pei

  Last minute Djir do Tatuina

  Sjajno. Svako veče sam iščekivao nastavak. Hvala na divnom putopisu.
 6. misa-pei

  Price iz radionice - Mali Caca

  Srećan rođendan, mališa!!!!
 7. misa-pei

  Yamaha Drag Star 650 Custom

  Može li da ti mašina stane u rernu? Mi smo tako pekli ručice i sitnije delove kad smo farbali. Jes da je mama htela da me satre, ali je bilo odlično. I to prvo blago zagrejano, špricano, pa grejano, pa špricano, pa opet pečeno... E onda je došla mama i izbacila i mene i delove. Delovi se nisu ogulili, a leteli su s prvog sprata
 8. misa-pei

  NC750X 2016

  Loša cirkulacija. Trik koji sam naučio u vojsci... Ako kudeljom za vodovod obmotaš stopala, posebno prste, možeš da nosiš soknice u vojničkoj čizmi na -25. Meni je noga prvi put u životu počela da se znoji. Provereno i na skijanju, gde sam bukvalno, od 9 do 17 bio na stazi. Obuća treba da ne propušta vetar (na motoru), da nije tesna, jer sprečava cirkulaciju, da nije od plastike koja se prehladi i dodatno hladi stopala (i čarape i sve živo). To od plastike se odnosi na enduro čizme od plastike koje su donekle slične pancericama.
 9. misa-pei

  Yamaha Drag Star 650 Custom

  Moja logika... Ako se osnova nije dobro primila na metal, džabe je da se stavlja još pet slojeva, pečenih, kuvanih, barenih . Možda mu daju neku privremenu čvrstinu, ali lako otpadne kao led sa stakla na kolima. Ima svopju formu, ali ga ništa ne drži za osnovu.
 10. misa-pei

  R1200GSA: Zivot sa njim

  Lale, jes' da nemam nameru da uzmem GSA , ali sam sa zadovoljstvom pročitao čitavo uputstvo. Sjajno napisano! Hvala ti!
 11. misa-pei

  Price iz radionice - Mali Caca

  Ma taj univerzalni ključ je samo kad je matica propala, ionako ide nova.
 12. misa-pei

  Price iz radionice - Mali Caca

  Ovo je mene spaslo milion puta. Kad sve proklizne, ovo hvata. Mogu i cevi da se navrću. Naravno, obratiti pažnju na kvalitet materijala i da ima dooooobre zareze.
 13. misa-pei

  Price iz radionice - Mali Caca

  Ne valja. Ne možeš da zavrneš nazad oblajznuli imbus, samo da zezneš sledećeg majstora Nek se malo muči Srpska logika.
 14. misa-pei

  Moto sport vesti za 2019

  Šta, vozili su GSA?
 15. misa-pei

  Price iz radionice - Mali Caca

  Tvoja radionica je bolja od poslastičarnice
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja