Jump to content

Moto Zajednica

misa-pei

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2437
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1648 Excelent

O članu misa-pei

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 15.01.1965.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd, Tresnja
 • Motocikl
  CBR 1000F - Bedevija

Poslednji posetioci profila

4339 profile views
 1. misa-pei

  Price iz radionice - Mali Caca

  Srećan rođendan, mališa!!!!
 2. misa-pei

  Yamaha Drag Star 650 Custom

  Može li da ti mašina stane u rernu? Mi smo tako pekli ručice i sitnije delove kad smo farbali. Jes da je mama htela da me satre, ali je bilo odlično. I to prvo blago zagrejano, špricano, pa grejano, pa špricano, pa opet pečeno... E onda je došla mama i izbacila i mene i delove. Delovi se nisu ogulili, a leteli su s prvog sprata
 3. misa-pei

  NC750X 2016

  Loša cirkulacija. Trik koji sam naučio u vojsci... Ako kudeljom za vodovod obmotaš stopala, posebno prste, možeš da nosiš soknice u vojničkoj čizmi na -25. Meni je noga prvi put u životu počela da se znoji. Provereno i na skijanju, gde sam bukvalno, od 9 do 17 bio na stazi. Obuća treba da ne propušta vetar (na motoru), da nije tesna, jer sprečava cirkulaciju, da nije od plastike koja se prehladi i dodatno hladi stopala (i čarape i sve živo). To od plastike se odnosi na enduro čizme od plastike koje su donekle slične pancericama.
 4. misa-pei

  Yamaha Drag Star 650 Custom

  Moja logika... Ako se osnova nije dobro primila na metal, džabe je da se stavlja još pet slojeva, pečenih, kuvanih, barenih . Možda mu daju neku privremenu čvrstinu, ali lako otpadne kao led sa stakla na kolima. Ima svopju formu, ali ga ništa ne drži za osnovu.
 5. misa-pei

  R1200GSA: Zivot sa njim

  Lale, jes' da nemam nameru da uzmem GSA , ali sam sa zadovoljstvom pročitao čitavo uputstvo. Sjajno napisano! Hvala ti!
 6. misa-pei

  Price iz radionice - Mali Caca

  Ma taj univerzalni ključ je samo kad je matica propala, ionako ide nova.
 7. misa-pei

  Price iz radionice - Mali Caca

  Ovo je mene spaslo milion puta. Kad sve proklizne, ovo hvata. Mogu i cevi da se navrću. Naravno, obratiti pažnju na kvalitet materijala i da ima dooooobre zareze.
 8. misa-pei

  Price iz radionice - Mali Caca

  Ne valja. Ne možeš da zavrneš nazad oblajznuli imbus, samo da zezneš sledećeg majstora Nek se malo muči Srpska logika.
 9. misa-pei

  Moto sport vesti za 2019

  Šta, vozili su GSA?
 10. misa-pei

  Price iz radionice - Mali Caca

  Tvoja radionica je bolja od poslastičarnice
 11. misa-pei

  Sekira ili testera

  Ja kupim sikirče na vašaru na Tresijama, petnest godina seckam šta treba, ponekad (na pet, šest godina) odnesem kovaču da je oklepa i teraj. Nikad me nisu izdale (velika i mala) da ne mogu da nacepam drva za grejanje. Jedna držalja mi je pukla i za 200 din kupio drugu, otesao i uglavio. Pali, radi, ide kao prvog dana.
 12. misa-pei

  Price iz radionice - Mali Caca

  Trik sa vodom je korišćen u II Sv.ratu na avionskim motorima. Spitfajeri su sigurno imali taj sistem, za ostale, ne znam. (Rolls-Royce Merlin motori).
 13. misa-pei

  Sta ste danas uradili na svom motociklu??

  Meni zaglavio ventilator (onaj kućni, kineski, na 220v). To im se redovno dešava da se isprljaju i osuše biksne na motoru, pa sam ih milion puta rasturao, popravljao, čistio, onda rade opet po godinu, dve, opet se osuše, ajde jovo-nanovo. Sad budem pametan pa samo uprskam WD40 i ne sačekam baš puno... PUF-PAF-BZZZZZ i ode motor. PS. Zna li neko gde mogu da se kupe ti motori za ventilatore?
 14. misa-pei

  Pomoćni radnik u vulkanizerskom servisu

  Gde to ima, osim u skupštini? U njoj je i bolje, mesečno ne skupe tih 40 sati, a dobiju baš lepu platu i povlastice, pravo na krađu, uništavanje zemlje, naroda...
 15. misa-pei

  Price iz radionice - Mali Caca

  Zoran Radisavljević, Motocikli, Tehnička knjiga. Inače je imao Hondu 400 ss, prvi japanski motor koji sam vozio neke '7x ili početkom '80. Radi kao bibliotekar na Filološkom fakultetu i mislim da je njegova knjiga bila prva (ako ne i jedina) na ovim prostorima na temu motocikala od nekog domaćeg autora.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja