Jump to content

Moto Zajednica

misa-pei

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2346
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1371 Excelent

O članu misa-pei

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd, Tresnja
 • Motocikl
  CBR 1000F - Bedevija

Poslednji posetioci profila

3938 profile views
 1. Registracija motora

  Ako sam dobro razumeo sve ovo: -sve prinadležnosti (porez, održavanje puteva i koješta drugo) moraju da se plate u punom iznosu za godinu dana -ako prekoračim rok za vraćanje tablica (30 dana), moram da vadim nove tablice i saobraćajnu -osiguranje plaćam onoliko koliko oni budu odredili za taj period (čisto sumnjam da će mesečno biti cena/12) -koliko znam tehnički pregled važi samo mesec dana Znači, ako registrujem motor na 6 meseci, uštedeo bih samo polovinu osiguranja (u najboljem slučaju), a morao bih da platim nove tablice, nalepnicu i saobraćajnu ako napravim pauzu veću od mesec dana. Verovatno i tehnički pregled. Ja iskreno ne vidim nikakvu uštedu.
 2. Price iz radionice - Mali Caca

  Lak za nokte vrši posao. Ne spada a kao ga čačneš, onda se vidi.
 3. Registracija vozila GM Moto

  To je onaj GS što je pao s nadvožnjaka pa ga udario voz?
 4. Najčešće nesreće - "Izvini, nisam te video"

  Postoje i situacije (ne tako retke) kada me vozač kola gleda pravo u oči i ide na mene. Shvatio sam da me on uopšte ne vidi, da on gleda kroz mene. ili je jednostavno previše bahat.
 5. Price iz radionice - Mali Caca

  Da, Tane ga je uzeo preko Ljube sina, nešto ga baš masno platio, ali je i uživao na njemu. I bio je prelep (motor, a ne Tane )
 6. Price iz radionice - Mali Caca

  Upravo je to on. Tražio je 1000 ili 1200DM. I danas mi je žao... Mada, tada ne bih toliko cenio taj motor kao kad bih ga danas imao.
 7. Price iz radionice - Mali Caca

  Joj, liči... Samo nije imao dodatna svetla. E, pričamo o 1986-7, malčice sam zaboravio detalje
 8. Price iz radionice - Mali Caca

  Gde je taj Bonika (bio)? Zvuči mi kao moj nesuđeni, prodavao ga je Soka, Sokrat s Voždovca u Beogradu. Prednji kraj od CB 750 i još ponešto.
 9. 2. Moto GP Termas de Rio Hondo, Argentina 2018

  Lalajko i ostali... EON ima problem sa SK zato što ih MTS blokira. Ako ste na kod provajdera koji se uključuje u MTS liniju, oni blokiraju adrese koje oni nemaju u svojoj ponudi IPTV ili kako se već zove njihova internet televizija (kao guraju svoje Arene). Zvao sam TotalTV podršku, pa mi tako objasnili i preporučili mi da se žalim provajderu a on dalje do MTS.
 10. Policija dobila RT-ove?

  Ja sam ih viđao prošle godine na Avalskom putu. Kad sedim na terasi, lepo ih vidim. A i u kolima sam ih nekoliko puta video kad sam išao za BG. Jedno dvaput parkirane kod skretanja za Zuce.
 11. Sale sisavac, svratio 30 minuta pre nesrece kod Zareta da mu podmaze lanac, tuga 

 12. Cagiva River 600 (upomoć!)

  E, da znaš da jako liči na ono, koliko se sećam. Gde ga iskopa?
 13. Cagiva River 600 (upomoć!)

  Joj, ne znam... Relativno davno je to bilo, ne sećam se komšiluka. Mada je moguće. Imao sam njihovu vizit kartu, ali sam ne neuredan, nego sam etalon za neurednost po tom pitanju, a imam milijardu vizit karata. Računam da je nemam Ako, ali ako budem išao za BG i ko zna kada (kod mene je moguće da odem sutra ali i da odem za mesec dana), potražiću ih.
 14. Cagiva River 600 (upomoć!)

  Meni je anlaser u mnogo gorem stanju (propao kolektor, namotaji rotora...) sredio vikler u ulici Tošin bunar u Zemunu. Nisam tamo išao već duže, ali ako imaš nekog u Bg/Zemunu da proveri. Radnja se nalazi s desne strane kada se ide od Studentskog grada, mala je, piše na izlogu "Vilovanje el. motora, zamena kolektora..." Nažalost nemam tel, tačnu adresu, ali ako može da pomogne, bilo bi mi drago.
 15. Kako ste nazvali svoj motor?

  Znao sam, davno, jednu Cvetku. Eh, mladost Guzzi Falcfone - Gucika, Guca Suzuki GSX 750 - Suzi Q Honda CBR F - Leteći frižider (skroz bela) ili još češće Bedevija (velika kobila)
×