Jump to content

Moto Zajednica

misa-pei

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2547
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2080 Excelent

O članu misa-pei

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 15.01.1965.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd, Tresnja
 • Motocikl
  CBR 1000F - Bedevija

Poslednji posetioci profila

4922 profile views
 1. Da li si pregledao Moto Puls? Oni su ih nekoliko puta testirali, pa bar ti testovi mogu da ti daju neku početnu sliku. Po onome što sam tamo čitao, ja bih ga odmah uzeo. Explorer je neka varijanta adventure paketa. https://www.motopuls.com/index.php/motopuls-online/testovi/motocikli/item/2978-triumph-tiger-1050-abs-objavljeno-2007-g-u-br-83-moto-pulsa
 2. Božanstveno šašav motor. Pravi ukras na drumu.
 3. Čitao sam putopis nekog lika, išao za Magadan. Među osnovnim alatom je bila motorkica. Onda klopa, svećice itd...
 4. A da ponesete malu motorku? Mislim da bi bilo lakše i efikasnije.
 5. Ako prodajem nešto, onda sam svestan svih mana predmeta i na osnovu toga i formiram cenu. Sigurno je niža nego predmeta u savršenom stanju. Nemamo šta da se ubeđujemo, tipa, lanac loš... Jeste, zato je u startu niža cena. Treba da se promene gume... zato je u startu niža cena. Sad, što bi neko hteo da po cenu krša kupi savršeno... neće moći. Zna se i vreme i cimanje da se to promeni, pa se i to uračuna u početnu cenu.
 6. Savršeno. Pravi vodič kroz Srbiju. Hvala ti što si odvojio sigurno puno vremena da detaljno objasniš karakteristike i istorijat mesta koja obilaziš. Znam da je to puno kopanja po raznim člancima, faktografiji i konačno, sve to treba ovako lepo uobličiti. Vidi se da si uživao u posetama ovih mesta isto koliko i mi sada uživamo čitajući ovo "obrazovno" štivo.
 7. Kako bi bilo dobro ove putopise lepo prelomiti, odštampati na nekom izdržljivom papiru i nositi sa sobom na motoru, kad se pođe negde. A može i ovako da se uživa, samo je "memorija pamćenja" slaba da se čovek seti svega kad se nađe na putu.
 8. misa-pei

  Video klipovi

  Francuzi ga izgovaraju GatOlii. Provereno kod dva francuza.
 9. Nisam sinoć našao... Moja Greta, Honda i ja... Mnogo davno. Samo se još ja kotrljam
 10. Javica moja lepa... Imao sam ih tri komada. Slatko sam se navozao. Uvek sam više bio Javadžija nego Mzjaš mada sam i njih imao tri, četiri... Jawa mi je više ležala.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja