Jump to content

Moto Zajednica

misa-pei

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2390
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1501 Excelent

O članu misa-pei

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 15.01.1965.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd, Tresnja
 • Motocikl
  CBR 1000F - Bedevija

Poslednji posetioci profila

4074 profile views
 1. misa-pei

  11. Moto GP, Spielberg, Austrija 2018

  Šta. bre, vi ugroženi? A mi što mlatimo nogicama da do'vatimo zemlju i ne možemo ljudski da se popnemo na enduraču? Svaki amortizer sečem na pola
 2. misa-pei

  Savijanje lim debljine 1mm

  Svaki limar koji pravi oluke može to da savije.
 3. misa-pei

  Price iz radionice - Mali Caca

  I pobeđujemo! Nadam se. Držim ti palčeve!
 4. misa-pei

  Moto sport vesti za 2018

  Poštovanje, svakako! Ali meni nije jasno čime ih pumpaju da mogu da izdrže te napore. Kako se fiksiraju te sirote polomljene kosti da izdrže napore. I nije mi jasno kako se ništa od tih ekspres isceljujućih postupaka (bar koliko ja znam) ne primenjuju za običan svet. Cena je u drugom planu. Takođe mi nije jasno šta im daju protiv bolova, koji su sigurno užasni, a da pri tom smeju da voze trku. Popiješ običan brufen, pa piše upozorenje da ne upravljaš teškim mašinama.
 5. misa-pei

  1000f za k100 r1100rs

  Zvuči šašavo, ali od kad sam stavio povišen volan, mene leđa više ne bole. Stvarno je potpuno drugi motor sa povišenim volanom. Lakši za upravljanje (posebno u gradu), normalan položaj, suvozač sedi k'o čovek (žena). Kad sam prvi put seo na CBR sa heblovima i ušao u grad, bukvalno sam hteo da je bacim na trotoar i zapalim. Sad je sasvvim druga priča, mnogo smo se navikli jedno na drugo
 6. misa-pei

  Kratke voznje

  Skoro 35 godina nosim naočare (diopterske, a kad sam stavljao sočiva- Ray-Ban žičane) i full face kacigu. Čitav trik je u kupovini kacige. Kad biraš kacigu, poneseš naočare. Neke današnje kacige su već pripremljene za "ćorave, "naočarce", "četvorooke". U svakom slučaju je potrebno malo navikavanja da se provuče drška naočara kroz pravo mesto, ali veruj mi, čas posla se nauči.
 7. misa-pei

  Rupa na rezervoaru - HELP!!!

  Više puta sam imao taj problem. Jednom mi je na putu rešio čovek gitom za kola, držalo je bar nekoliko meseci. Posle, tečni metal. Kad je bila veća rupa, isekao sam parče lima, ispod i okolo stavio tečni metal. Držalo je jedno dve, tri godine. Onda sam prodao motor. Samo da unaš, to je tek prva rupa u nizu koji sledi. Obično to tako krene. Na jednoj Hondi mi je od rupice kao iglom da je probušeno, došlo do toga da sam na kraju (pošto sam krenuo da skidam farbu da zakrpim sve) došlo do toga da sam mogao ruku da gurnem u rezervoar. Da, ekstreman slučaj, ali je tako bilo. Zato, kod Njanje na kompletno sređivanje i zaštitu rezervoara i da više nemaš glavobolju. Ja bih tako uradio.
 8. misa-pei

  9. WSBK Misano, Italy.

  Svetu nikada ugoditi. Neko voli popa, neko popadiju. I ostale narodne umotvorine.
 9. misa-pei

  Pomoc pri proceni - koliko sam preplatio motor

  Ja kad kupim nešto, više ne gledam cene te stvari. Tako mi je lakše. A koliko ga je on platio, za koliko ga je prodao... Da ga je dobio na poklon, da li bi trebalo da ga pokloni? A i niko te nije tukao po ušima da ga kupiš. Cena ti je odgovarala, tako da je sve u redu. Da ti nije odgovarala, ne bi ga kupio.
 10. misa-pei

  Price iz radionice - Mali Caca

  Baš da te pitam... Postoji li nešto kao azbestna traka, neki materijal koji bi toplotno izolovao bužir na problematičnim mestima? Da se obmota oko i zaštiti se.
 11. misa-pei

  Gorionik na benzin

  Hehehehe... Ušli Rusi u Beograd '44. i nekoliko njih se smestilo kod mojih u kuću. Kroz nekoliko dana traži prababa špiritus da skuva nešto i nigde ga nema. Pita Ruse... Popili, naravno. Kakav smrad, kakvi bakrači. Sve što ima alkohol može da se pije (ako si Rus).
 12. misa-pei

  Srebrnom gondolom preko Venecije po srebro u Auronzo

  Posebno ti hvala za ove slike sa takmičenja. Nekako mi je puno srce i osećam ogroman ponos što imamo tako lepe, snažne i nadasve zdrave mlade ljude koji predstavljaju našu zemlju. Zapravo, hvala njima iako ih ne poznajem.
 13. misa-pei

  Srebrnom gondolom preko Venecije po srebro u Auronzo

  Odlično napisano. Svaka čast sinčini. Čestitam!
 14. misa-pei

  Sta ste danas uradili na svom motociklu??

  Baš Si zasuk'o rukave Odlično! Probaj po Avalskom putu do mene da vidiš kako koči
 15. misa-pei

  Moto sport vesti za 2018

  Ja ne razumem... Ako čovek kaže da nešto nije u redu sa motorom, odmah počinju komentari kako je kukavica, da zapomaže, plače... Šta, treba da slaže, da priča kako je motor super, oprema sjajna, sve je potaman, a on je zamlata koja ne može da napravi dobar rezultat? ili da ćuti i da svi svaljuju na njega drvlje i kamenje? Fabrika ne radi kako treba, treba reći. vozač ne vozi kako treba, treba reći. U ovom slučaju su svi videli kako se ponaša Melandrijev Dukac. Pa zar je za to on kriv? I lepo kaže da su pokušavali, ali nisu našli razlog sve dok... E to je nejasno šta je zapravo razlog. Ali je problem u motoru, a ne u vozaču.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja