Jump to content

Moto Zajednica

Kalina

Članovi
  • Broj tema i poruka

    396
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Kalina

  • Rođendan 06.05.1982.

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kawasaki Versys 650

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Kalina's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

50

Reputacija u zajednici

  1. Imam i ja iste :-D i isto sam skinula one protektore sa strane, samo su me zuljali... Srecno sa prodajom, odlicne patike!
  2. Prodajem kacigu Nolan N86, vel. XS. kao nova, skoro pa nije nosena, jer sam shvatila da vise volim flip-up kacige. Ima pinlock, suncani vizir, i deo za ubacivanje komunikacije n-com. Prodajem za 100e. Pisite u PP
  3. Jakna je i dalje na prodaju, 6.000 rsd
  4. Od ruba do ruba ramena sa ledja je 52 cm.
  5. Prodajem IXS musku moto jaknu u odličnom stanju, kao nova. All season. Postava se skida. Protektori na ramenima, laktovima i leđima. Waterproof. Vodootporni rajsferšlus. Veličina L, dimenzije: Dužina: napred 64cm, nazad 68 cm, rukavi 60cm, prečnik grudi: 60 cm. Cena je 7.000 din.
  6. Prodajem Vanucci patike za motor, skoro nisu nosene, broj 37. Cena 30e. KOntakt telefon 0641302923, Beograd
  7. Prodajem bele cizme Alpinestars Tech 3 KTM edition, broj 38, u odlicnom stanju. Cena 90 e. U Beogradu su. Kontakt telefon 0641302923
  8. hehe, koleginice, pa dobro dosla! ;-)
  9. Samo da kazem da je odlicna kaciga, posebno za leto, imam je vise od godinu dana. Sve preporuke!
  10. Pozdrav, moja prijateljica Silvana prodaje dva para rukavica i pojas. Prve rukavice su kupljene prošle godine, nošene jednom (prešle 80 km), pa je zaključila da su joj male. Heldove zimske, postavljene, bez ikakvih tragova nošenja, sa brisačem na kažiprstu, veličina M, 35 evra. Druge su potpuno nove, sa etiketom, švedske Lindstrande, sa čvrstim protektorima na zglobovima, ostalo koža i HI-ART (High abrasion resistant textile), perforirane između prstiju. Lagane letnje ili jesenje, XS, ali prolazi i kao S. Cena 65 evra, koliko su i plaćene. B-square pojas sa zimskim uloškom koji se skida, veličina S, 15 evra. Silvana 069/224-1754
  11. Kalina

    Kosjeric

    http://www.nadlanu.com/pocetna/aktuelno/hronika/STRAVICAN-SUDAR-Motociklista-se-zakucao-u-masinu-jedna-osoba-poginula.a-238781.866.html#sthash.fqQ0BOki.gbpl evo napisali su da je drugi mladic (18 god.) bio za volanom
  12. Ja nisam bila na kraju, jer taj vikend za Uskrs je padala kisa bas bas. Mozda cu da idem u junu, pa cu da napisem utiske.
  13. ja imam ovu kacigu godinu i po dana i mogu da kazem samo sve pohvale, odlicna je na putu, super je i za komunikaciju (imam N-com), nista ne zulja, suncani vizir je super, ne magli, ma bukvalno nemam primedbi. Isla sam sa njom na duga putovanja, a nosim i po gradu svaki dan. Postava se lako vadi i pere i posle godinu i po dana ona je i dalje kao nova. Sve preporuke!
  14. Hvala, ljudi svima! Verujem da je najbolja pomoc na putu od BJBajkera Sr3ck0, Bec mi nije usput, ali ko zna mozda drugi put, hvala! bmw, ako stignem, javljam se. Pogledala sam knjizicu sa opisom clanstva i zaista sve pise kao sto je naveo bmw, tj. u vozilo spada i motor. Onda me je zena u amss-u zavlacila. U svakom slucaju, nadam se da mi nece trebati nikakva pomoc na putu i da ce me motor dobro sluziti. A ponecu i brojeve telefona bajkera s foruma koji su u Evropi.
  15. GhostMile, bravo na pravom istrazivackom radu, svaka cast! Ajde probacu onda ovih dana da odem u AMSS opet i da im gurnem ovo pod nos, pa cemo da vidimo!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja