Jump to content

Moto Zajednica

New Honda Africa Twin

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 135 postova
  • Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp

7535chf (+250chf za donji crash bar) kasnije...
20251024-161546.jpg

Na svu srecu placam samo 1000 za ucesce, ostalo preuzima osiguranje. 250 za donji crash bar preuzimam naravno ja - cena dela bez ruku, serviser mi izasao u susret posto je motor vec bio rasturen, inace bi bilo jos +125 za 1 sat po katalogu.

Naglasio bih da je motor bio komplet tehnicki ispravan kad sam ga oterao u servis, samo ogrebotine, pritom nijedan vitalni deo nije ni liznut, ram, agregat, korman, viljska, kocnice... Nemam detaljan spisak radova jer placam samo ucesce, al ovo je cena samo za plastike, oplate, kofere, dva migavca, maglenku, prednji crash bar, retrovizor, zastitu za ruke na kormanu, rucicu kocnice, zastitu agregata (donja oplata) i nogostupe... Mislim da je glavni problem sto vecina delova mora da se kupi u paru, kao npr zadnji koferi, pa to dize cenu. Sad efektivno imam dva nova leva kofera, ostao mi stari :) Sve u svemu kasko mi se visestruko isplatio, a razmisljao sam se dal uopste da ga uzimam.
Jos samo noga da se full oporavi, al za to ce trebati jos par meseci :D

• Sviđa mi se 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja