Džim Džarmuš 4251 Napisano pre 6 sati Drug član, 1945 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan "Svaki ciga svoga konja hvali" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 305 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 225 postova Motocikl: Dl 650/22; NT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim dct Nt1100, pre nje vozio istu manuelnu. Mnogo sam zadovoljaniji komforom i lakocom koju mi daje Dct. Svaka čast hondi. Kupio sam drugi motor, majko mila koliko je sada muke vratiti se na manuelni, najbolje kada tražim saltalice na ruci ili se nerviram sto ne salta nego moram ja. Ps. Ne vozim van makadama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1919 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 1031 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Satelis said: Na ovaj deo bi se osvrnuo..... Jednom kad se skonta tačno kako radi dct, udje mu se u dušu (što se ne može postići na osnovu "probao sam ili vozio ga malo") ..... vozač je taj koji donosi odluku kako će se bajk ponašati, više se bajk ne pita ništa. Dct jednostavno traži da ga savladaš, dobro ga naučiš da bi uživao tj tek tada nema nepoznatih dal će nešto uraditi neočekivano. Jbg.....svaka škola se uči. Da navikne se i neke stvari se drugacije rade, ali neke stvari ne moze DCT kako ti hoces, vec kako je programiran. Medju gas, koliko snage redukujes/podizes na tocku, koliko kvacilo proklizava, koliko kocis motorom. Nesto mozes sa zadnjom kocnicom, ali nije to to. Sa kvacilom je u sustini finija/preciznija kontrola zadnjeg tocka. Promenio pre 4 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1091 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Motorno kocenje ima 3 nivoa, bar na 2024+ modelima, ne znam jel isto i za manuelni. Nemam zamerke i bas je primetna razlika izmedju nivoa, i na velikim nagibima drzi fiksnu brzinu, bar na asfaltu sto sam probao .Da li manuelni ima isto/jace motorno kocenje, ne znam, mogu samo da poredim sa matorim Transalpom koji je V twin, koji ima neznatno jace kocenje motorom.Sent from my CPH2747 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1919 Napisano pre 7 minuta Drug član, 1031 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da i manual ima taj izbor u meniju koliko jako koci motorom, verovatno jacina vakuma kada je zatvoren gas. Mislio sam na direktnu kontrolu i modulaciju kocenja motorom u realnom vremenu. Na manuelnom u svakom momentu imas tu dodatnu kontrolu gde su ti obrtaji motora i koliko kvacilo hvata, doziras kako hoces. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...