zdjelarm 172 Napisano Februar 5 Zdjelarm, 151 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, daj neke linkove sta i odakle si porucivao. HvalaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13359 Napisano Februar 8 Drug član, 1363 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Anegdota od pre neki dan. Bili podrska traktoristima i gimnazijalcima i jbg kolona ide 1,2,3 km/h ne moze brze, oko mene drugari sa Gs-om ,panika, greje se , kolka ti je temperatura, meni je 120, meni se upalio zuti trougao, dobro je nije crveni, okreće se drugar na moju stranu, kolka je kod tebe? Reko ,sta?Pa temperatura ,sta me jebes. Nemam pojma. Pa pogledaj. Pa nema. Kako nema. Pa Honda. Sta Honda. Nema. Ne jedi govna nego kazi. O ludačino ,nema. Ima 6 crta i stoji na tri stalno i ne mrda. Ma jedi govna i ti i Afrika. Ahahahahahahhaahahahaha 5 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3823 Napisano Februar 8 Drug član, 2140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Letos se vozio s nekim trkacima, kako negde stanemo oni gase, oktene se jedan i kaze aj ugasi to malo, reko sto? Pa greje se!, Ma jok, ni ne cujem ventilator. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 787 Napisano Februar 8 (promenjeno) Zainteresovan, 465 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan A gasenjem naglo skoci temperatura jer stane protok rashladne tecnosti. Odmah bih prodao motor da se tako pregreje, hajde R jos nekako, ne vozi se sporije. Ja i ovaj CB500X silujem u prvoj/drugoj satima van puta, nikada nisam video da je mrdnula temperatura (jedino se ventilator cuje). Promenio Februar 8 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14046 Napisano Mart 7 Integrisan, 7720 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednog čoveka koji će uživati dok gleda ovo. @drmilan_ Ovo gledajte na velikom ekranu ako je moguće. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5765 Napisano Mart 7 Drug član, 2538 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Znam jednog čoveka koji će uživati dok gleda ovo. @drmilan_ Ovo gledajte na velikom ekranu ako je moguće. Gledao sam ovog sa prvom afrikom, nisam znao da je uzeo jos jednu. I onda posle ljudi pitaju zasto tako matora afrika kosta toliko, evo zasto!!! Kamo srece da imam novca da je raskupusam celu i promenim sve i sastavim opet, da je vozim dok sam ziv i jos da je deca naslede... Gledam snimak i dodje do dela gde turira, kaze mi zena, afriku gledas jel da, zna me vec... Samo da klinci porastu da nam ne treba dva auta, eto njima auto a ja cu afrikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2564 Napisano Mart 7 Drug član, 1085 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Setio sam se preključe Milana. Došao dečko u salon sa preuzme Hayabusu a sa njim par drugova na motorima. Jedan je bio Ducati sa otvorenim izduvom, jako sam se plašio da će pući neko staklo od izloga dok je parkirao ispred. Brutalno se čuje.Međutim, dolaze druga dvojica sa 2 Afrike! Iz aviona se vidi mint stanje. Inače imaju i nove Afrike valjda ali ipak često voze stare. Baš milina za videti. Obradovao sam se baš.Mada i Busa je....odmah je ugrađen Akrap full sistem, otvoren... HehehMorao sam da je upalim u salonu... Afrika je tema... Divne su bile ove dve. Svaka čast momcima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 36 Napisano Mart 7 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Martin_rider_fr (@martin_rider_fr) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,342 likes, 9 comments - martin_rider_fr on January 11, 2025: "Double dose de bonheur pour un... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11761 Napisano April 3 BJB Maxi Scooter Club, 4392 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000L Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ja vama došao Konačno sam se dokopao duuugo željene Kraljice, u verziji AS DCT 2019. 31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14046 Napisano April 3 Integrisan, 7720 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ovde još jednom sve čestitke! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3823 Napisano April 3 Drug član, 2140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kakva sprava, bas sam skoro provozao kratko jednu, isto mi želja jednog dana. Čestitam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6311 Napisano April 3 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Браво ћелави, сад си прави 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11761 Napisano April 3 BJB Maxi Scooter Club, 4392 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000L Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi nisu više kolena u bradi Hvala svima, krivo mi je što nisam umesto XADV-a odmah pazario AT. Ali nema veze, sada je tu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6603 Napisano April 3 Drug član, 2249 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa! U zdravlju se vozio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2282 Napisano April 3 Mr., 583 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, Prelijepa color shema. Da te u zdravlju i veselju sluzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11761 Napisano April 3 BJB Maxi Scooter Club, 4392 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000L Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Baš tu kolor šemu sam želeo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 47 Napisano April 3 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da te dobro služi da te odveze gde god poželiš i zdravog i živog uvek kući doveze kolega sa malom 1000L dct .Od danas si u klubu najboljih motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6198 Napisano April 3 BJB Maxi Scooter Club, 6141 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i na ovim stranicama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2455 Napisano April 4 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan I ovde jos jednom, cestitam masinu brapoo! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1737 Napisano April 4 Никад не једи жути снег!, 769 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ja vama došao Konačno sam se dokopao duuugo željene Kraljice, u verziji AS DCT 2019. Ајд' сад, сви купите африку... Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 47 Napisano April 4 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma svako nek kupi motor koji želi ali ako kupi afriku izabrao je pravi jel ona mami osmeh na lice.A osmeh na današnje vreme teško se dobija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2254 Napisano April 6 (promenjeno) Skuteras, 3732 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupio jednu Afriku solidnu, ima 65000 na satu, 2017. DTC menjac. Uradili smo reset, ali… Krenes normalno u D i on ono njegovo retardirano izmenja redom brzine. Odvrnes mu gas kao kick down, on vrati u trecu i tu nastaje neki bag. Ostane u trecoj i drzi dugo, pa onda malo popustis gas pa dodas i on se seti pa prebaci u visu. Ili ako nastavis da usporavas skoro do stajanja, on onda nastavi da salta normalno. Uglavnom, uvek na kick down zaglupi i duze ostane u nizoj. Je li to normalno ponasanje za ovu prvu verziju menjaca ili nije? Vozio sam pre ovoga samo 1100 Africu, na njoj drugacije radi menjac. Promenio April 6 član muljaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 47 Napisano April 6 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa većina nas koji vozimo dct uglavnom niko nevozi D još jednim stiskom dugmeta si u S modu u tom modu se motor sasvim drukčije ponaša bolji odziv na gas imaš s1 s2 s3 probaj svaki i izaberi svoj stil ako se i u tim modovima isto javlja ondamožda nešto nije uredu.Svi smo malo bili razočarani dok nismo ušli u fszon a onda uz par saveta kolege Satelisa sve je išlo glatko sad dtc ne bi memnjaoni za jedan drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 172 Napisano April 7 Zdjelarm, 151 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupio jednu Afriku solidnu, ima 65000 na satu, 2017. DTC menjac. Uradili smo reset, ali… Krenes normalno u D i on ono njegovo retardirano izmenja redom brzine. Odvrnes mu gas kao kick down, on vrati u trecu i tu nastaje neki bag. Ostane u trecoj i drzi dugo, pa onda malo popustis gas pa dodas i on se seti pa prebaci u visu. Ili ako nastavis da usporavas skoro do stajanja, on onda nastavi da salta normalno. Uglavnom, uvek na kick down zaglupi i duze ostane u nizoj. Je li to normalno ponasanje za ovu prvu verziju menjaca ili nije? Vozio sam pre ovoga samo 1100 Africu, na njoj drugacije radi menjac. Nije ti to u redu. Idi u Deltu i tamo neka ti srede. Ko zna da li je servisiran menjac.Meni na 50k radi perfektno u svim modovima. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1610 Napisano Petak u 13:47 Drug član, 1064 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Malo omasila s maglenkama al ajde... Najlepsi ADV motor. Sledeci motor opet Afrika. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...