No_LiMiT 145 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi pantalone za ljeto. Ove koje imam sad nemaju nikakvu ventilaciju i sad za vikend je haos bio, mokre totalno a i debele su.Treba mi preporuka za neke sa dosta ventilacije, možda neke kevlar farmerice sa štitnicima, ne znam? Poželjno u Beogradu kako bih probao i neki niži/srednji cjenovni rang Idem u subotu na izlet pa da uzmem do tada. Ima na KP svašta ali ne mogu bez probanja da pogodim broj. Može i preporuka za radnju isto Sent from my PTP-N49 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1813 Napisano Jun 30 (promenjeno) Drug član, 2148 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Samo neke mesh. Od kad sam uzeo sebi mesh jaknu i pantalone rodio sam se. Ima u barelu fin izbor. Promenio Jun 30 član bopk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8200 Napisano Jun 30 Ne silazi, 3565 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Modeka kahao ili kako vec se piše, mesh su, meni ok, oznojis se al bude ok, mislim da su sad oko 15k u Motolandu. Sta god a da nisu Bermude znojiš se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1907 Napisano Jun 30 prisutan, 1379 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, RankoBg87 je napisao: Modeka kahao ili kako vec se piše, mesh su, meni ok, oznojis se al bude ok, mislim da su sad oko 15k u Motolandu. Sta god a da nisu Bermude znojiš se Uslikaj kad budš imao priliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8200 Napisano Jun 30 Ne silazi, 3565 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nemam bolje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 145 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam u barrel neke acerbis ramsey, mesh isto, prorektori na koljena, bez kišne postave 14400 sa 17400, uzeću bez jer mi ne treba kupujem ih samo za ljeto i kraće izlete, generalno ne idem na duže ili višednevne. Mislim da mi je to najbolja opcija, sjutra cu otic za njih nije ih bilo na NBG.A i imam ove sad deblje sve sa postavom koje mogu ako mi dodje zimi da se vozim ili kad je hladnije Sent from my PTP-N49 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8200 Napisano Jun 30 Ne silazi, 3565 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ove imaju vetroodbohnu postavu, to koristim ujutru kad je hladno i bas se oseti razlika. Mogu lagano da se koriste do nekih 8c, dosta odbije ta postava pa bude ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 213 Napisano Jul 1 Svrati ponekad, 211 postova Motocikl: Aprilia SR MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi kožne ,najtanje i nemaš nikakvih problema leti niti znojenja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
little_boy 24 Napisano Jul 3 U prolazu, 46 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Svako danas nešto jaše!! Prijavi odgovor kao problematičan Za sad još uvek imam stare farmerke sa protektorima, dobro dodju preko leta a kad bude krenulo hladno vreme videćemo neke kvalitetnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 145 Napisano Jul 4 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ok možda glupo pitanje al sta znam možda je specifično za moto pantalone a do sad ih se nisam nanosao.Uglavnom uzeo sam acerbis jedne i ok su mi u dužinu,širinu, probao ih u radnju, cucnuo i sve ok ali danas na vožnji haos. U startu i ok al ubrzo su počele jako da stezu u medjunozju kao da mi ih neko zateže konstantno. Pokušavao sam ih namjestit tamo vamo ali nema vajde.Da li da probam da vratim i uzmem broj veći? Probao sam i taj broj al ono šire duže šta znam, jedino ne znam kakve će biti na motoru dok i njih ne probam tako.Problem je što još malo planiram da mrsam pa ako uzmem te veće biće mi baš dosta šire u nogama, dupetu itd, a ne znam hoće li uticati na ove sad što imam jer nije mi osjećaj ono kao da je usko vec kao da su kratke Ili plitke tu izmedju i kao da ih neko vuče gore ne znam kako bolje objasnitEdit: chatgpt kaze da je do modela i anatomije, "Rise" je plitak itd pa da uzmem drugi a da veći broj vjerovatno neće pomoći uff sad je pitanje hoće li mi je zamijeniti jer naše radnje su precrne za to a i hoće li biti nešto da mi odgovara i kako odma prepoznati plus da nekosta mnogo više aaaaSent from my PTP-N49 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1293 Napisano Jul 4 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj prvo da uzmeš aktivni veš, one kao helanke. Kada obučeš pantalone preko njih lepo će da klize. U svakom slučaju preporučujem aktivni veš i leti i zimi je bolje sa njim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 903 Napisano Jul 4 Drug član, 818 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ja aktivni leti ne mogu, lakše mi je sa toplijim a širim ful moto pantalonama bez luftera nego letnje krojem uže koje se lepe na mestima gde se zatežu i traže aktivni veš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 145 Napisano Jul 6 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Zamijenih ih za neke Bering, uzeo xl umjesto L, duže i šire su mi malo ali i dalje sličan problem. Manje osjetno ali nije baš komforno, vidjecemo na dužu rutu ovo je bilo samo do kuće vožnja 10 min.Ne znam, najradije bih vratio i tražio dalje nešto drugo ali čudi me i da su ovako lako zamijenili, povrat novca vjerujem teže da bi išao a ne cima mi se sad sa tim. Za drugi put znam jbg sad. Ako vidim baš da smetaju tokom iduće vožnje jebem li ga vidjecemo da prodam, šta drugo mogu ako ne uspijem vratit. Nema vidjeh ništa drugo u barel da je valjana alternativa.Probao sam i neke seventy degrees al isto sve. Ne znam, i na ove piše touring ali chatgpt kaže ee al nije to adv touring I sjedjenje već za malo više nagnutu poziciju,uze sjedište blabla. Ne znam.Sent from my PTP-N49 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...