shoyyka 10295 Napisano Octobar 17, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, BaneVuk58 je napisao: Стави наочаре Sad videh gore... tzv BMW slepilo! Šta znam, nekad su mi simpa, nekad kao napljuvana skulptura, valjda zbog boje... možda se i proba? Sama specifikacija te navodi da će biti udoban. Da li je pouzdan? Recimo kao Suzy... mislim da ne?! Uvek nešto mož' riknuti!?! Govorim o polovnjacima. Čekaj... ko me je pitao za mišljenje? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12790 Napisano Octobar 17, 2023 Ne silazi, 7388 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sad će da me nabedi da i ja uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2097 Napisano Octobar 17, 2023 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Немања je napisao: Нов члан породице, ваздушара 2011.. Kao lutka je. Cestitke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Octobar 17, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Немања je napisao: Нов члан породице, ваздушара 2011.. Мени нешто не лежи, ал свакако леп, честитам пазар и са срећом те дуго служио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 17, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, moćan. Vec ovako sa fotografije izaziva instant strahopostovanje. Cestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Octobar 17, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала људи пуно. Видећемо како ће бити. До тада Версис је актуелан на огласима па ако је неко стварно зинтересован, можемо се договорити … 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Octobar 17, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za novi motor Ovo je Triple black model, zar ne? Zicani tockovi i jos mozda nekih dodataka van standarda. Imao ga je moj komsija, pa posle njega LC-a, pa sad opet,ali jos novijeg. Za svaki kaze da je bolji od prethodnog, ali da je ta vazdusara najpouzdanija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Octobar 17, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, malitomic je napisao: Cestitke za novi motor Ovo je Triple black model, zar ne? Zicani tockovi i jos mozda nekih dodataka. Imao ga je moj komsija, pa posle njega LC-a, pa sad opet,ali jos novijeg. Za svaki kaze da je bolji od prethodnog, ali da je ta vazdusara najpouzdanija Јесте Трипле Блек Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9874 Napisano Octobar 18, 2023 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od jutros, u 6h, kad sam stigao na posao... Ladno, al standard ! 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17050 Napisano Octobar 18, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Blaza je napisao: Jedna od jutros, u 6h, kad sam stigao na posao... Ladno, al standard ! Hm...cista zadnja felna...fotomontaza znaci... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Blaza je napisao: Jedna od jutros, u 6h, kad sam stigao na posao... Ladno, al standard ! 'ladno li je na motor? ma njemu nije, meni je 'ladno! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoksbl 101 Napisano Octobar 18, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Kymco 700i MyRoad Prijavi odgovor kao problematičan evo da se prijavimo, od početka 7-og mjeseca og. i kod mene nova makina, doduše 2016. godina, al extra motor, Kymco MyRoad 700i, i od tad do danas skoro 6.000 km 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Octobar 18, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, zoksbl je napisao: evo da se prijavimo, od početka 7-og mjeseca og. i kod mene nova makina, doduše 2016. godina, al extra motor, Kymco MyRoad 700i, i od tad do danas skoro 6.000 km Виђам овај скутер често, паркиран увек уз живицу, значи фирма до фирме смо, много добро изгледа. Да ли је удобан? Како се показао на дужим путовањима? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zoksbl je napisao: evo da se prijavimo, od početka 7-og mjeseca og. i kod mene nova makina, doduše 2016. godina, al extra motor, Kymco MyRoad 700i, i od tad do danas skoro 6.000 km Возио сам годину дана Хцитинг500 одличан мотор, удобан, велики, још сам му ставио панцирна црева и синтеред плочице, и имао је џикоста вариатор, па је убрзање било одлично. Мислим, мада нисам сигуран да скутер БМВ ц400 има кимкову машину… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoksbl 101 Napisano Octobar 18, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Kymco 700i MyRoad Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, John159 je napisao: Виђам овај скутер често, паркиран увек уз живицу, значи фирма до фирме смо, много добро изгледа. Да ли је удобан? Како се показао на дужим путовањима? Ja sam prezadovoljan, zadnja veća tura je bila sad do Villacha, oko 1100km, odličan, može dobro povući, sa mnom su bili još momci sa dvije integre 750 i jedan x adv 750, malo više troši od njihovih za litru, al je zato brži i startniji al ću uskoro do Gorana u Kotor Varoš da mi ga nanovo presvuče i još malo bolje podesi za suvozača, kaže mala daleko sam joj javi se za vožnje, kafe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoksbl 101 Napisano Octobar 18, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Kymco 700i MyRoad Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Немања je napisao: Возио сам годину дана Хцитинг500 одличан мотор, удобан, велики, још сам му ставио панцирна црева и синтеред плочице, и имао је џикоста вариатор, па је убрзање било одлично. Мислим, мада нисам сигуран да скутер БМВ ц400 има кимкову машину… Kymco radi za BMWa, zadnja mašina što su uradili je za model f800, odlična mašina, ovaj moj je 700 i 60ks, prezadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6375 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1815 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako je bilo u Vilahu? 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Немања je napisao: Мислим, мада нисам сигуран да скутер БМВ ц400 има кимкову машину… Ц400 је Лонцин моторс а Кимко је радио Ц650 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Octobar 18, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A BMW lupa značku i kida uši.Znači BMW-ovo je jedino značka (mislim na skutere). Promenio Octobar 18, 2023 član gebee&co 3 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoksbl 101 Napisano Octobar 19, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Kymco 700i MyRoad Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Sharky - Alex je napisao: Kako je bilo u Vilahu? Kolega ide već 4 godine za redom, meni je bio prvi put, znači preko 100.000 motora na tako malom mjestu, ludnica, evo već najava za sljedeću godinu, nadam se da se vidimo 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Octobar 19, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, gebee&co je napisao: A BMW lupa značku i kida uši.Znači BMW-ovo je jedino značka (mislim na skutere). То је нажалост постало нормално мада је код аутомобила доста више израженије. Купиш мерцедес а оно рено испод хаубе.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Octobar 19, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ista stvar s Bosanskim Motornim Wozilom i Peugeotom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 19, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Stigla masina kuci. Ne znam kako je ovako zarotirano, nemocan sam. Odusevljen sam ovom mrgom! Promenio Octobar 19, 2023 član Ćomi- 4 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1882 Napisano Octobar 19, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Ćomi- je napisao: Stigla masina kuci. Ne znam kako je ovako zarotirano, nemocan sam. Odusevljen sam ovom mrgom! Ajde u temu '1100 i 1150 GS kutak', pa se predstavi i tamo,daj neki utisak više kad stekneš.Da nam ne umre tema totalno, baš se slabo piše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 19, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, samo jos makar 100-200km. Bice vestacko disanje grupi uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...