keš 458 Napisano Februar 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, boza_kg je napisao: Imaj u vidu da ti je tako i na Silveru. On fabrički nema vetrobran nego vetrousmerivač u vugla Vozim silvera i ovo je apsolutno tacno. Honda kao da ga je specijalno dizajnirala da skuplja sav okolni vazduh i usmerava u glavu, tako siba da ogluvis za 10 minuta. Ja sam izdrzao kratko i onda zamenio orginalni "ubijac u glavu"za Givi AIRFLOW, buka i vetar postale proslost, drugi skuter, milina voziti. Inace silwer je azdaja, udoban, povlaci odlicno, pri velikim brzinama nema nikakvih nezeljenih vibracija, talasanja, stabilan, za dvoje stvoren. Promenio Februar 23, 2023 član keš 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 23, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, sasa_f1 je napisao: Koliko je po vama realno da se plati pristojan SW ovog nekog godista? Cene su otišle u Pm, sad gledam neke polovnjake koji imaju jače cene od novih.. tako da nemam pojma šta je realna cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9649 Napisano Februar 23, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za vizir... Već sam pisao negde, al da ponovim. Veliki vizir koristim zimi, baš kad je hladno. Malo pokriva i ruke. Možeš da voziš i bez kacige (nisam probao !), nema vetra oko kacige ni malo. Ali, nema ni osećaja da si na motoru ! Fali mi, ne vetar u kosi (koje nemam ) već baš taj osećaj za brzinu... Mali, letnji, jedva čekam da stavim. Dovoljan je da mi čuva grudi. Ja se divim kolegama koji nemaju ni najmanje parče vizira. Poštujem to. Probao sam HD bez. Preko 120 km/h, hoće da me skine... Drugar vozio Horneta par godina bez vizira, nejked, terao ga na max dosta puta. Ja ne mogu. Valjda zbog godina... Sorry za off... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Februar 23, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Veliki vizir je odlican, razmazi te doduse pa kad sednes na nesto sa manjim vizirom kao hladan tus. Malo je truba jer gledas kroz njega ali kada je ispoliran i to je ok. A Beverly i sediste, dao sam moje na preradu pa da vidim kako ce biti. Ako mi ne legne eto za mesec dana motor na oglasu, NOV NOVSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4769 Napisano Februar 23, 2023 Drug član, 3645 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja brez vizira ne mogu, ali ovi veliki za Bev i Scarabeo su baš povelike površine, kao jedro, daju značajan otpor vazduhu... Ovaj moj Givi mi se sviđa jer nije velike površine, a štiti gde treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9649 Napisano Februar 23, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Taman... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Februar 24, 2023 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Borkosan je napisao: Veliki vizir je odlican, razmazi te doduse pa kad sednes na nesto sa manjim vizirom kao hladan tus. Malo je truba jer gledas kroz njega ali kada je ispoliran i to je ok. A Beverly i sediste, dao sam moje na preradu pa da vidim kako ce biti. Ako mi ne legne eto za mesec dana motor na oglasu, NOV NOV Sent from my iPhone using Tapatalk Gde si dao sediste? I sta ste resili oko anatomije istog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4769 Napisano Februar 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 3645 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @sasa_f1 esi video ovo? Meni je to interesantnije nego Bev 500. Promenio Februar 25, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Februar 25, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako su se pokazali ti 350ccm ? Zasto ne prave vise te motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4769 Napisano Februar 25, 2023 Drug član, 3645 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Idu ko mećava, mogu da budu skupi kvarovi ako strada mokro kvačilo... Ne prave se više jer ne ispunjavaju Euro5 normu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Februar 25, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj na slikama izgleda bas lepo Uzgled jos jedno glupo pitanje Imali li neke velike razlike u moturu 300 i 350 osim euro normi? Promenio Februar 25, 2023 član stikis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4769 Napisano Februar 25, 2023 Drug član, 3645 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bev 300 E4 ima 22 ks, a Bev 350 E4 33 ks. Bev 300 HPE E5 ima 26 ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Februar 25, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim u samom sklopu motora i mogucim problemima, da li "pate od istih problema" ? Da upostim koji je pouzdaniji ili su isti moguci problemi? Promenio Februar 25, 2023 član stikis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4769 Napisano Februar 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 3645 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To će pre znati @Satelis i oni koji ođržavaju takve. Znam da je mokro kvačilo, kakvo ima Bev 350, nekoliko puta skuplje od klasičnog. Ali su zato performanse vrh. Model se prodavao 10 dugih god, verujem da je dobar. Promenio Februar 25, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Februar 25, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas si me sada zainteresovao za ovaj model i primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15819 Napisano Februar 26, 2023 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Upravo srafim jedan beli 350. Od ponedeljka da resim pumpu ABS-a pa kucnem koje slovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4769 Napisano Februar 26, 2023 Drug član, 3645 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza 'El vidiš kako to ide, motor\skuter se kupuje prvo očima Sve se ustežem da ti ne solim pamet, ne zameraj, ali moraš da estetski središ motorin da bi mogao da ga prodaš. Opis "izgreban, iščukan, a mehančki dobar" retko koga može da privuče... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9649 Napisano Februar 26, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, ne soliš mi pamet, taman posla...ja sam samo realan što se estetike tiče. Nemam ja vremena da ga rasturam, farbam, lickam. Poštujem ko to može, i ima vremena. Meni je uvek prioritet da je motor/auto uvek spreman za dalji put. Ne štedim na vitalnim delovima. Brembo pločice, kaiš original, svećica iridijum, sve što je vezano na mehaniku se podrazumeva kod mene da mora biti kvalitetno. I na Tojotu od 600 evra sam stavio iridijum sveće, veliki servis sa original delovima. Počelo da curka ulje na semeringu uljne pumpe. O.k. naručio sva tri, čim stigne, menjam... Nije meni moranje da se rešim skutera, već dosada... Svaki dan gledam oglase motora šta bih uzeo. Par baš dobrih sam propustio, jer neću 4 registracije u kući. Jbga... Da mi gori, stavio bih u oglas "zamena za ...". Ali, koliko želim da pređem na motor, toliko me i plaši šta ću uzeti, i koliko ću uložiti da budem koliko toliko siguran. Prošle godine da sam prodao skuter, možda bih uzeo novu Hondu Rebel 500. I od toga sam odustao, vozim se i dalje sa Skarabudžom... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4769 Napisano Februar 26, 2023 Drug član, 3645 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih u tom slučaju zamolio kolezu @N.F.S. za uslugu, ako je raspoložen. Kad on picne motorin, preporodi ga, to bude sasvim druga pesma. Imam sreće pa da je u komšiluku... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9649 Napisano Februar 26, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, boza_kg je napisao: Opis "izgreban, iščukan, a mehančki dobar" retko koga može da privuče... Meni ovo ne smeta prilikom kupovine. Skarabeo je bio baš takav. Po priči prethodnog vlasnika, pao na parkingu...ma da. Kad ga je upalio, čuo sam zdrav zvuk mašine, iako nisam majstor. Meni je to bilo važno, i dovoljno da ga uzmem. Isto tako, dok gledam oglase polovnih motora, ne smeta mi ako je izgreban, ulubljen rezervoar itd. Mehanika mi je na prvom mestu, da me ne izda na putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9649 Napisano Februar 26, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, boza_kg je napisao: Ja bih u tom slučaju zamolio kolezu @N.F.S. za uslugu, ako je raspoložen. Kad on picne motorin, preporodi ga, to bude sasvim druga pesma. Imam sreće pa da je u komšiluku... To su mi i drugi predlagali, ali... Ovaj skuter se vrti ovakav na oglasima već godinu dana. I svi znaju stanje. Za koga da ga šminkam ? Neću da lažem narod, takav je, kakav je. A to može svako kasnije da radi u svojoj režiji... Imam u planu (da platim majstora) da proverim prednje amortizere, zadnje isto, ležaj volana itd. Možda je sve dobro, ja ne znam i to ne znam da radim. Eventualno provera svega ostalog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9660 Napisano Februar 26, 2023 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, boza_kg je napisao: Opis "izgreban, iščukan, a mehančki dobar" retko koga može da privuče... Ovo je istina. Ja prvi ne bih kupio tako nešto! Blaža je to napisao u oglasu za svog Skarabea a on uopšte ne izgleda tako. Viđam ga često kada dođe na posao skuterom i meni deluje "k'o čaša". To što je za njega "izgreban, iščukan" za većinu su normalni tragovi korišćenja i bilo bi dobro da taj opis izbaci iz oglasa jer odbija kupce a nije realan. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4769 Napisano Februar 26, 2023 Drug član, 3645 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Blaza je napisao: Neću da lažem narod, takav je, kakav je. E sad. Pa ja znam sopstvenu ženu u svim izdanjima, ali volim i kad se dotera i sredi, ne tumačim da me time nešto laže. Lepo njoj pre svega, pa i meni. pre 25 minuta, bajker71 je napisao: i bilo bi dobro da taj opis izbaci iz oglasa jer odbija kupce a nije realan. Potpuno se slažem. Ne treba ni mnogo para za estetiku, ovako sa slika procenjeno. Samo da mu još malo pomogne da izgleda u svom najboljem izdanju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9649 Napisano Februar 26, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znači, Nov, nov, nov ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21704 Napisano Februar 26, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije kvalitetno ni sve sto sija! Evo, juce sam dao drugaru skuter, "pretresao" sam ga toliko da bude bezbedan, zao mi je sto ne sikah pre sredjivanja estetike... Celo donje korito sam farbao, stenderi, stapovi i jos brdo delova peskareni pa plastificirani. Bocne plastike sam pokrpio iznutra, polirao vizir... To sada (koliko toliko) lepo izgleda! Xmax 250, 2012 god Cekajte, imam i nesto slika iznutra 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...