cezarpa 11047 Napisano Mart 31, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2204 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan trag od plocica,malo ukopan disk Da nije iz Ticina?To je na granici sa Italijom. Promenio Mart 31, 2022 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Mart 31, 2022 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam odakle je,nisam pitao.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
6.5 Creedmoor 106 Napisano Mart 31, 2022 U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem se bas u skutere, ali dok se ne pipne i vidi vizuelno okom, ne moze bas ovako da se sudi. Moze da se desi da skuter ima stvarno nesto preko 30k na satu, a takodje i da diskovi imaju mesa za jos 25 soma recimo, i onda valjda ulazimo u taj neki interval zamene diska zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Mart 31, 2022 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim malo,mozda 1500+ km po sezoni. Grad,kafa i tako to.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11047 Napisano Mart 31, 2022 Ne silazi, 2204 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan U startu nije mnogo skupo1000 ili 1500,samo da posle ne bude skupo.Opet ako prelazis 1500km po sezoni trajace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Mart 31, 2022 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi glupo uzeti 125 ccm,imam skuter 50 ccm.300 bi mi leglo samo tako. Malaguti 500 mi je def. Pretezak i preveliki. Mada u voznji se ne osjeti tezina,samo kad manevrisem u mjestu. U voznji je ok.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11047 Napisano Mart 31, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2204 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Na 300 i gume treba zameniti. Odakle je 300? Promenio Mart 31, 2022 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Mart 31, 2022 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kad je uvezen?! Nasu su table,odjavljen.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11047 Napisano Mart 31, 2022 Ne silazi, 2204 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Otvori 4 oka,povedi nekog majstora,mada i to nije garancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Mart 31, 2022 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Znam. Nema tu garancije. Mada ovog od 300 prodaje Yamahin ovlasteni servis.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4765 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekoga da može da uporedi ove skuterez da kaže nešto za i protiv, kakvi su potrošači, kakvi su za održavanje, kakvog su kvaliteta, bio bih zahvalan. 2010 Suzuki Burgman 400cc 2012 Piaggio x10 350cc 2020 Kymco x-town 300cc 2010 Honda SW 400cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2583 Napisano April 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ti je budzet 3.500e + -. Imas burgmana u Aleksincu 2014 god. Imam, mozda, priliku da prodam mog, jednom prijatelju. I moj budzet bi bio 3.500e + - , I ja sam razmatrao tog i Kymco downtown 350 2017, u Nisu. Promenio April 1, 2022 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4765 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, MaxiS said: Vidim da ti je budzet 3.500e + -. Imas burgmana u Aleksincu 2014 god. Imam, mozda, priliku da prodam mog, jednom prijatelju. I moj budzet bi bio 3.500e + - , I ja sam razmatrao tog i Kymco downtown 350 2017, u Nisu. Pa dao bih 3000e, mozda i preko za bas dobar primerak. E sad, uzivo sam video Kymco X-Town skoro, i nije to taj kvalitet kao Suzuki ili Honda ili Piaggio. Burgman bih najpre uzeo, imam 2-3 ovde u blizini da vidim, daleko mi je Aleksinac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano April 1, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 Sviđa mi se što si tako odlučan i što znaš koji tip motora želiš da kupiš 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21716 Napisano April 1, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedino Honda u toj grupi ima agregat koji nije deo ogibljenja (zasrafljena na ram, kao tmax npr.), jedina ima dva klipa, jedina radi kao el. motor...Jedina je...... Honda!To je dovoljno Sent from my EML-L09 using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano April 1, 2022 Svrati ponekad, 105 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedino Honda u toj grupi ima agregat koji nije deo ogibljenja (zasrafljena na ram, kao tmax npr.), jedina ima dva klipa, jedina radi kao el. motor...Jedina je...... Honda!To je dovoljno Sent from my EML-L09 using TapatalkTo se slažem,ali po meni ipak nije opravdana razlika u ceni od oko 500-600€,pa i više između honde silver wing 400 recimo 2010 i burgmana 400 2010.godištaПослато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4765 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Bugi mi je bio tiha zelja odavno, a sad sam stekao uslove da u garazi drzim i skuter i motor i auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2583 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Markone88 je napisao: Bugi mi je bio tiha zelja odavno, a sad sam stekao uslove da u garazi drzim i skuter i motor i auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6190 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Markone88 je napisao: Bugi mi je bio tiha zelja odavno, a sad sam stekao uslove da u garazi drzim i skuter i motor i auto Cetvorotockas i dvotockas imas, uzmi neki tricikl, pa ti ostane posle samo jos monocikl kao ovaj sa slike, pa mozes da pravis “izbor za miss” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano April 2, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/15/2022 at 8:40 PM, sasadoncic02 said: Ako hoćeš za grad,po gabaritima zbog gužvi je beverli nezamenljiv.Spidermaks je za razliku od beverlija skroz druga priča.I duži i širi.Jedino je položaj sedenja sličan.O iskustvima će napisati ko ih je već vozio. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Xmax 300.Rodjen za grad.. I puno konforniji od geyastih novih beverlija.. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
6.5 Creedmoor 106 Napisano April 2, 2022 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vozaci Beverlija i Libertija se kunu u njih, jer uglavnom nisu probali nista drugo. Vozio sam Beverly od 250 i 500 kubika, i mogu slobodno reci da ih izbegavate u sirokom luku. Na stranu to sto su skoro svi sprzeni iz uvoza sa mnogo kilometara i jako losim odrzavanjem, nego je ciklistika, upravljivost, kao i sedenje nula. Ti motori prosto ne mogu u krivinu da udju kad su manje brzine u pitanju. To je toliko grub, krut i odvratan osecaj na kormanu da je po meni i opasno... Ovi sto tvrde kako je X max nebitno koje kubikaze rodjen za grad, opet nisu probali PCX i NMAX 125 jer su oni zapravo pet puta bolji za bilo koji grad. Tako da vas stvarno molim da ne izvodite neke zakljucke, a probali ste tri i po motora u zivotu. Ovde ima mladjih clanova, kao i onih koji citaju sve ovo da bi odabrali svoje idealno resenje i naravno da nece doci do prave i tacne informacije. Promenio April 2, 2022 član 6.5 Creedmoor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano April 2, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim 10ak godina motore, nikad skutere i sad hocu nesto za grad +50cm3, +2015god i ostadoh lud sta da uzmem... Svi se kunu u jedne, kude druge. Svi su upravu i niko nije upravu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
6.5 Creedmoor 106 Napisano April 2, 2022 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u pravu, jer sam vozio preko 10 razlicitih skutera i sa njima imam oko 70 soma kilometara pod dupetom. Jedan od prvih sam koji je otisao i kupio novog Nmaxa i na ulici su me svi gledali, jer niko nije znao sta je to. Sa njim sam otisao i na more. Mogu ti dati objektivno i nepristrasno misljenje. Ja bih licno zabranio zakonom za brdoviti Beograd skutere od 50 kubika. Nisu bezbedni iz milion razloga, ne znam sada gde ti zivis... Pitaj samo ljude u Platneru kada trebaju nesto da zavrse po gradu na koji skuter sednu da obave to sto lagodnije i brze... Pitaj mene da li sednem na moj Xmax 400 ili na Nmax kad mi treba nesto da zavrsim po gradu... Ono sto niko zapravo ne zna, jer nikad nisu ni seli na pomenute skutere, jeste da Nmax ima vise prostora za noge nego Xmax!! Nmax 125/155 i PCX su najbolji skuteri za grad. Tacka. Bas ta dva modela su tiha patnja svim dostavljacima koji voze razne krsine, ali deca nazalost nemaju pare. Promenio April 2, 2022 član 6.5 Creedmoor 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano April 2, 2022 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam recimo drugačijeg mišljenja, ako mogu da kažem. Vozio sam 5 različitih skutera i probao dosta njih, po brdovitom nam glavnom gradu uglavnom, od Gilere cetvorotaktnih i jedne dvotaktne, preko Piaggio 250 pa sada i Kimka Downtown. Prosle godine sam menjao skuter, probao Hondu Pcx i nekako mi nije legao. Previse mi je mali skuter, lagan, jednostavno nije za poredjenje sa recimo Xmaxom i Downtown-om. Ne uporedjuje se VW Polo sa VW Pasatom, recimo. Malisa Pcx ide odlično, mnogo bolje nego što bi pomislili za 125cc, ali nije to to. Pogotovo jer vozim neretko i suprugu pozadi, a onda je razlika drastična!Zatim sam probao Hondu Forzu 125, fenimenalan skuter, ali meni opet zafalilo snage. Naučio sam kad mi zatreba uz ova brda da skuter može da potegne. Inace, Pcx i Forza 125 su neprikosnoveni lideri kad je rec o potrošnji -2.5 do 3l gradske vožnje - toga nema nigde!Kada sam seo na Downtown, to je to - upravljivost, stabilnost, polozaj sedenja - odlican skuter! E sad, nisam dostavljač, ne provodim 8 sati u saobraćaju, ali vozim intenzivno 9 meseci godišnje. Da ne govorim da sa Downtown-om mozete i na izlete van grada.Hoću reći, 100 ljudi 100 ćudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano April 2, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, 6.5 Creedmoor je napisao: Ja sam u pravu, jer sam vozio preko 10 razlicitih skutera i sa njima imam oko 70 soma kilometara pod dupetom. Jedan od prvih sam koji je otisao i kupio novog Nmaxa i na ulici su me svi gledali, jer niko nije znao sta je to. Sa njim sam otisao i na more. Mogu ti dati objektivno i nepristrasno misljenje. Ja bih licno zabranio zakonom za brdoviti Beograd skutere od 50 kubika. Nisu bezbedni iz milion razloga, ne znam sada gde ti zivis... Pitaj samo ljude u Platneru kada trebaju nesto da zavrse po gradu na koji skuter sednu da obave to sto lagodnije i brze... Pitaj mene da li sednem na moj Xmax 400 ili na Nmax kad mi treba nesto da zavrsim po gradu... Ono sto niko zapravo ne zna, jer nikad nisu ni seli na pomenute skutere, jeste da Nmax ima vise prostora za noge nego Xmax!! Nmax 125/155 i PCX su najbolji skuteri za grad. Tacka. Bas ta dva modela su tiha patnja svim dostavljacima koji voze razne krsine, ali deca nazalost nemaju pare. Taj Nmax mi favorit... Ima li osetne razlike izmedju 125/155? Razmisljao i o Medley i onoj novoj Apriliji SR GT ali slabo ima sta o njemu... Promenio April 2, 2022 član DjoleLO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...