DaliborBP 1256 Napisano Jul 1, 2017 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci onda za atlantica? Vrte preko 100 000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 950 Napisano Jul 29, 2017 Zainteresovan, 386 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, piaggio Xevo ne "drzi" cenu? Nije popularan ili ima neke mane? Ima par skutera po oglasima Xevo 250ie, ~2009 godine, ~15-20.000 km za cenu od ~2200 evra. Na slike su svi odlicni. Mozda greshim? Molim vas, kakvo je vashe iskustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 29, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja piaggio x9 500 2002 u jako dobrom stanju na prodaju,ako je neko zainteresovan od forumasa,bice cena dosta ispod cene na oglasu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16267 Napisano Jul 30, 2017 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, godovic je napisao: Ako se ne varam, piaggio Xevo ne "drzi" cenu? Nije popularan ili ima neke mane? Ima par skutera po oglasima Xevo 250ie, ~2009 godine, ~15-20.000 km za cenu od ~2200 evra. Na slike su svi odlicni. Mozda greshim? Molim vas, kakvo je vashe iskustvo? Nema mana, 250ccm se ugradjuje u mnoge modele maxi skutera i provereno je dobar agregat samo sto je to malo vise para za tu kubikazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Jul 31, 2017 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Može i 400 da se nadje za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2356 Napisano Avgust 1, 2017 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa 250 zadovoljan. Nije da se razbacuje snagom ali nije ni da ne ide. Ja sam kymca odabrao jer je 2011 godiste za te pare mladji a bolji nema. Ne znam a ni ne verujem da je kvalitetniji od italijana,ali je generalno dobar. Meni licno ima 2 mane, 1. Sto nije injection 2. Sto nema filter ulja nego menjas ulje 3-5 puta u sezoniOvo ostalo sve odlicno. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 950 Napisano Avgust 2, 2017 Zainteresovan, 386 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skroz zbunjen.. Oglas kaze 250ie a slike 300?? http://reklama5.mk/AdDetails?ad=2567217 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16267 Napisano Avgust 2, 2017 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda covek ne zna sta prodaje, ima takvih, ima nas raznih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11654 Napisano Avgust 3, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4380 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pobednici su mi oni koji za skuter stave da ima 4 cilindra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 3, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Crni Aleksa... Pa ti kao ne znaš da su kod nas svi mašinski inžinjeri spremni da naprave od muve slona... http://www.way2speed.com/2014/08/112bhp-v4-350cc-scooter-custom-scooter.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Avgust 4, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Čuj, ima onih koji ne zna ni šta kupuju, samo da je na dva točka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Avgust 4, 2017 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 8/1/2017 at 22:38, slobasuper9 je napisao: Ja sam sa 250 zadovoljan. Nije da se razbacuje snagom ali nije ni da ne ide. Ja sam kymca odabrao jer je 2011 godiste za te pare mladji a bolji nema. Ne znam a ni ne verujem da je kvalitetniji od italijana,ali je generalno dobar. Meni licno ima 2 mane, 1. Sto nije injection 2. Sto nema filter ulja nego menjas ulje 3-5 puta u sezoni Ovo ostalo sve odlicno. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока WTF Nema filter ulja?? Nemoguce, ovo prvi put cujem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2356 Napisano Avgust 4, 2017 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Da da. Dobro si cuo. Nema Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano Avgust 4, 2017 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Колико знам ни Минарели нема филтер уља(онај 250/300). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Avgust 4, 2017 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je savet/preporuka. Trenutno sam bez motora,a ova godina je baš loša i neću skupiti dovoljno novca da kupim željeni motor.Ne bih da čekam godinu dana bez motora (a i potreban mi je jer nemam auto (samo teretni kombi)). Sviđaju mi se Maxi skuteri i to je jedina kategorija motora sem enduro i enduro turing koji bih vozio. Cifra sa kojom raspolažem je 1500-2000e.Ono što me zanima su skuteri od 400-500cc.Za taj novac kojim raspolažem i ono što se nudi na oglasima i što mi se sviđa su:Piaggio X9 500 evo,Aprilia Atlantic 500 (i klasik i sprint),Suzuki Burgman 400 od 2003-2005g,Yamaha Majesty 400 od 2003 i Kymco Xciting 500. Svestan sam toga da za novac kojim raspolažem ne mogu puno da biram i još manje da se vezujem za brend ili model,već da tražim motor/skuter koji je što boljem stanju.Ono što mi je problem i što me brine je to što ne znam da li ću moći sa svojih 195cm visine da se smestim na neki od nabrojanih skutera,a da pri tom ne izgledam kao na dečijem BMX-u. Tu mi je potreban vaš savet da bi odmah eliminisao neke modele sa liste i uštedeo i vreme i novac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Avgust 4, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam x9 250, a trenutno vozim atlantic 500 classic. Posto i ja imam 195cm, mogu da ti potvrdim da ni na jednom neces izgledati kao na trotinetu s tim da je atlantic ipak komotniji, a na x9 mozes malo vise da opruzis noge, sto odgovara na duzim putovanjima. Za majesty, kymco u bugija ne znam, posto ih nisam vozio, mada budi sam po sebi izgleda kao ladja Sent from my Redmi 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 4, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Moj skuter da ponudim ako je nekom zanimljivo nek se javi,uglavnom sve je kako pise.... Planiram kupovinu nekog SUV-a pa rasprodajem https://www.polovniautomobili.com/motori/10634003/piaggio-x9-500-ie Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16267 Napisano Avgust 4, 2017 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda motorce, sve ispravno tj retko kome radi inst. tabla u celosti.....srecno sa prodajom. @Mindzake razmisli o koleginom skuteru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 4, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan hvala brat uglavnom skuter je jako dobar i nema nikakav problem,pa da ga prodajem zbog neke falinke... najbolje majstor da dodje sa kupcem,cak bi bilo i pozeljno da ako kupac nema iskustva da dodje neko ko se razume. Evo jedna slika iz hladovine........45c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Avgust 21, 2017 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Da li neko zna zasto su ovi Burgmani relativno ovako jeftini? https://www.polovniautomobili.com/motori/10601264/suzuki-burgman-an-400 https://www.polovniautomobili.com/motori/10617715/suzuki-burgman-400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Avgust 21, 2017 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, filipfg said: Pozdrav, Da li neko zna zasto su ovi Burgmani relativno ovako jeftini? https://www.polovniautomobili.com/motori/10601264/suzuki-burgman-an-400 https://www.polovniautomobili.com/motori/10617715/suzuki-burgman-400 Zato što su stari 14 godina. To je za otpad, presu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Avgust 21, 2017 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je kada neko prati ovaj forum iz Ciriha ili Osla, a pise da mu je lokacija Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Avgust 21, 2017 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Sto za otpad? Vidim ima dosta modela od 2002 do 2007 godista koji su u opsegu 1500-2000evra, pa mi je bas cudno s obzirom da obican skutercic od 50cc da kazemo da je pismen kosta 500evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Avgust 21, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ne obraćaj pažnju na komentare miloša a,on je ovde samo da provocira... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Avgust 21, 2017 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli ne u kontekstu to su male pare, nego kad pogledam da novi motori kostaju po 5-6-7k evra, 1500 mi je poprilicno podnosljivo u odnosu na te cifre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...