Vanja_022 52 Napisano Avgust 5 U prolazu, 64 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200RS 2016 Prosek za 12.000km je oko 5.5l Najniza potrosnja je bila negde oko 4.2l, dok mi je najvisa bila oko 6.5l Za motor od 125ks, 1200 kubika i moju ne tako lako ruku na gasu, ja sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 377 Napisano Avgust 7 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan To je realno, nisam vozač koji smanjuje, glupo mi sebe da lažem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 377 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih par vožnji uspevam da spustim i na 5 lit ali to samo ako vozim dinamičnije na otvorenom ili autoputu, između 6.000 i 6.500 obrtaja, tu najmanje troši, ali čim se približim nekom naseljenom mestu idem preko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 225 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 8. 2025. at 15:58, Gordak985 je napisao: Ovo sam slutio da će biti, verovatno zbog težine? Svakako podosta. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Hondu Varadero 125 i Hondu CBF 125 ti predlažem da kupiš. Da ne bacaš pare na skuplju registraciju, veću potrošnju i skuplje održavanje. A pritom i da ne mučiš taj jadan CBF 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 89 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Danas 530 km 25 l ...destinacija Tivat-Lazarevac. Napunjen rezervora u Tivtu i krece da se meri km.. prvo sipanje u Pljevlji 11.2 na Eko pumpi, drugo sipanje u Lazarevcu 13.7.. isao sam ibarskom nisam namerno hteo autoput milos veliki. Motor Zontes 703f tri kofera torbe na koferima i nas dvoje full. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3736 Napisano Avgust 14 Drug član, 1843 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hondu Varadero 125 i Hondu CBF 125 ti predlažem da kupiš. Da ne bacaš pare na skuplju registraciju, veću potrošnju i skuplje održavanje. A pritom i da ne mučiš taj jadan CBF 1000.Hvala, ne zanimaju me 125ice, gledam nešto 250 trenutno kao trajno rešenje za dnevne probleme. A ne brini za CBF, kupio sam moped da ga mučim do posla i nazad kao prelazno rešenje, CBF je sad samo za do grada uveče i za vikend i nadam se ponovo duže vožnje, čim se oporavim malo. Sinoć sam je terao kao da sam je ukrao, osmeh od uva do uva. A ne ono provlačenje kroz saobraćaj svako jutro i popodne, ubija Hondu a njena težina mene.Ako si bio sarkastičan, a zvuči da jesi, ne znam čime sam te povredio. Svakako uzeo sam tvoj savet "at face value", ne pretpostavljam zlu nameru.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11262 Napisano Avgust 14 Hronični Motociklopata, 7637 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Fazer 600 '03 karburator, pre par nedelja bio na moru, potrosnja je bila oko 5-5,5 a znala je pasti i malo ispod 5 ,ja zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 225 Napisano Avgust 16 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 8. 2025. at 23:04, Gordak985 je napisao: Hvala, ne zanimaju me 125ice, gledam nešto 250 trenutno kao trajno rešenje za dnevne probleme. A ne brini za CBF, kupio sam moped da ga mučim do posla i nazad kao prelazno rešenje, CBF je sad samo za do grada uveče i za vikend i nadam se ponovo duže vožnje, čim se oporavim malo. Sinoć sam je terao kao da sam je ukrao, osmeh od uva do uva. A ne ono provlačenje kroz saobraćaj svako jutro i popodne, ubija Hondu a njena težina mene. Ako si bio sarkastičan, a zvuči da jesi, ne znam čime sam te povredio. Svakako uzeo sam tvoj savet "at face value", ne pretpostavljam zlu nameru. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Imaš Yamahu YBR 250 i CBF 250 koji su super u toj klasi. Ja sam kupio YBR 250. Odličan motor. Okretan, lagan, malo troši i snage više nego dovoljno za grad. Nema neko ogibljenje ali za grad nije ni potrebnije bolje. Nabolje od svega za svaki dan je ipak skuter ali ako hoćeš motor onda YBR ili CBF po meni najbolji izbor. Kada sam uzeo jači motor hteo sam YBR da prodam al sam ga na kraj ostavio kao motor za svaki dan. Upravo iz razloga da ne mučim jači motor i sebe. Tačnije kolega sa ovog foruma mi je to predložio i ispostavilo se kao odlična odluka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13223 Napisano Avgust 18 Ne silazi, 3006 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Posle mesec ipo dana ponovo u sedlu ! Vožnja od Bgd do Pivnica i nazad, 90% auto put, brzina od 120 do 130, lepo natovaren, 4.5 l 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 89 Napisano Avgust 18 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Blaza je napisao: Posle mesec ipo dana ponovo u sedlu ! Vožnja od Bgd do Pivnica i nazad, 90% auto put, brzina od 120 do 130, lepo natovaren, 4.5 l Sorry sto ti spamujem a zar ne ide 13.76. ÷3.04 = 4.5263L....Neracunas po kilometru nego na 100km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13223 Napisano Avgust 18 Ne silazi, 3006 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @deys Stariji čovek, naučio ovako... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 46 Napisano Avgust 19 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan QJ motor SRV 700 75ks 250km, cep/cep metodom, pola magistralom, pola gradska po BGu, tacno 5L/100 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3736 Napisano Avgust 19 Drug član, 1843 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sorry sto ti spamujem a zar ne ide 13.76. ÷3.04 = 4.5263L....Neracunas po kilometru nego na 100km.On na kraju množi sa 100, ti prvo deliš sa 100, računica je na kraju ista. Blaža samo pomera zarez u glavi, nije stavio *100, svi znamo matematiku.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 859 Napisano Avgust 19 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan R1150GS od 4.6 do 4.9 sam/dvoje/koferi...nije prebacio 5 nikad,poprilicno sam ostar na dodavanju gasa To me smorilo,sad sam uzeo Varadero .Jos nisam racunao...pribojavam se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cdraskovic 29 Napisano Avgust 30 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan BMW C 400 GT Po gradu zimi sa kratkim vožnjama do 5l Auto put 120-130km ide na 4,5l Otvoren put brzine do 100 troši 3-3,5l Sa nekim vozačem normalne težini trošio bi i manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 608 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan NX 500, Beograd - Titel - Novi Sad - Titel - Avala - Beograd = 254 km, oko 100 kmh po ravnom (uglavnom oko 4.000 rpm) = 3,3 litre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...