Jump to content

Moto Zajednica

Niksha

Članovi
  • Broj tema i poruka

    89
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Niksha

  • Rođendan 03.08.1988.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Interests
    Gitare, automobili, IT, motori
  • Motocikl
    Yamaha FZ8-SA

Poslednji posetioci profila

545 profile views

Niksha's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

114

Reputacija u zajednici

  1. 2006 je da kažem prelazno godište za FZ6, tad je krenuo da liči na S2 zbog crnog rama i agregata, ali je to cela razlika, samo je promenjena boja. S2 je malo drugačiji, boca za antifriz na drugom mestu još kao i rezervoar za kočiono ulje zadnje kočnice u odnosu na S1
  2. Ovo je S1. S1 sa sivim ramom i agregatom je bio 2004 i 2005 god. 2006 god je S1 bio sa crnim ramom i agregatom, a dalje od 2007 su išli S2. S2 ćeš lako prepoznati po drugačijoj zadnjoj viljušci, cajgerima, drugačijem sedištu, drugačijim prednjim čeljustima i malo drugačijim plastikama napred.
  3. Reg za FZ8 sa tehničkim i novom tablicom i saobraćajnom 39500rsd..
  4. To je zbog godišta, svaki koji prebaci 20 god, jeftinije je osiguranje kao i za kola
  5. Ja sam tamo položio i za B i za A kategoriju. Okej su bili, jedino što za 20 časova vožnje motora ne naučiš ni osnovno maltene Ja sam znao pre toga da vozim motor pa nisam imao problema sa poligonskim manevrima. Ima kolega na forumu sa nbg koji ima auto školu i svi ga hvale (da ne reklamiram, ne znam da li je zabranjeno).
  6. Ja sipao Mannol 15W-50, bajk radi savršeno.
  7. FZ6 oko 5,2 prosek. FZ8 oko 5,8 prosek.
  8. Magnet remontovan preventivno i vraćen, motor radi kao sat Osetno mirnije radi sa novim svećicama. Takodje nabačen centralni štender. Pridružio se fejzerašima još jedan kolega.
  9. Niksha

    Djir do Omana

    Nisam bio u državi koja ima ljubaznije ljude. Ovako je tekao moj razgovor u više restorana gde sam jeo: - Can I pay please? - No, no, it's ok! - What is ok? I want to pay with cash please. - No, it is free. - What is free? Food? - Yes, yes, you are a guest in Oman, your lunch is free, we hope you like it! itd itd. Prelep skriveni dragulj ove planete je ta država. Žao mi je što ti nisam dao putokaz do sinkhole-a u blizini Al-Bustana. I hvala još jednom Saša za dostavljanje poklona u Muskat
  10. Ja sam kupio Shima Giro 2.0 pantalone, Shima OpenAir Mesh jaknu i Shima Drift jaknu. Prezadovoljan kvalitetom.
  11. Nemoj da je vidi moj FZ8, onda će i on da odluči da uradi isto
  12. Super! Da znam da ima nova da se pazari ukoliko moja posustane Hvala!
  13. @Marko05 Ti si sve dečije bolesti rešio! Gde si pronašao novu bocu?
  14. Čeka se magnet da stigne, još uvek je na remontu Kaže mi jedan kolega takodje da je druga mana motora pucanje ekspanzione posude za antifriz. On je nakon zamene stavio termoizolaciju ispod posude, tvrdi da je toplota od auspuha dovede do tog stanja. Neka iskustva sa tim?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja