Blaza 11938 Napisano April 9 Ne silazi, 2760 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Juan je napisao: kriva felna, mora na ispravljanje. Ako je samo ovaj spoljni venac, to se ispravlja čekićem preko drvene letve. Ako je i unutrašnji obod povukao, onda na mašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 145 Napisano April 9 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je samo ovaj spoljni venac, to se ispravlja čekićem preko drvene letve. Ako je i unutrašnji obod povukao, onda na mašinu.I unutrasnji, pokazao mi vulkanizer kad skinuo gumu, i dao mi kontakt od majstora koji to radi. Pa u petak da odnesem, kaze bice za dva dana gotovo, zavisi od guzve. Sigurno je nekad bio jak udarac, velika rupa, meke gume, sta vec...Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 522 Napisano April 9 Zainteresovan, 445 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo čistio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11938 Napisano April 9 Ne silazi, 2760 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ko izmisli ovo poliranje grana, sve mu j.... ... Mlađima nije problem, od mene dosta ! Ovo je radila vodena šmirgla 2000 + WD 40. Na kraju malo klinerom oprao.. Sutra uzimam i tu Purol pastu da probam. Šalim se malo, estetika mi nikad nije bila jača strana 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14077 Napisano April 9 Integrisan, 7723 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A ova šelna od creva na šta ti liči? 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7459 Napisano April 9 Drug član, 3122 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I crevo namazati imalinom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11938 Napisano April 9 (promenjeno) Ne silazi, 2760 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Tek na slici sam video ! Imam nove, menjaćemo, ali ova je "original" , hehe ! Promenio April 9 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 193 Napisano April 9 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem i ja,Juče sam oprao K&N filter pa ga danas nauljio i vratio. Svećice zamenio, ubio sam šake na onu ispod hladnjaka.Odem do vulkanizera, da stavim nove gume koje su stigle juče, kad tamo kap po kap, curi rashladna tečnost. -Šelna. Skidao sam je da mogu da nategnem hladnjak bolje, da ima mesta za ove moje ćevape prilikom odvrtanja svećice, pa se deformisala kad sam je vratio.Nadam se da će žena da me ispoštuje i kupi sada negde šelnu Odmah sam isprljao gume, vidi se šljunak u pozadini (bio majstor-za kolege upućene u priču )Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 145 Napisano April 9 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan A kako da dam malo "detajlinga" plastikama, gde su komande za svetla, tasteri...izbledele su, a da ih ne farbam, da li postoji neko sredstvo da ih osvezim malo?Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6270 Napisano April 9 Drug član, 1802 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, rus022 je napisao: Ostajem na road 6 GT.... Istupih zube pricajuci .. Ko vozi ovu gumu - ostaje na njojZe 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6270 Napisano April 9 Drug član, 1802 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 522 Napisano April 9 Zainteresovan, 445 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Juan je napisao: A kako da dam malo "detajlinga" plastikama, gde su komande za svetla, tasteri...izbledele su, a da ih ne farbam, da li postoji neko sredstvo da ih osvezim malo? Sent from my 2201117PG using Tapatalk Postoji ali na žalost ne znam ti reći kako se zove. Moj brat to kupi od lika koji se bavi detajlingom ali sipa mu recimo pola litre u flašu iz nekog većeg pakovanja pa ne znam naziv. Eto ništa ti na kraju nisam pomogao ali javiće se neko od ovih kolega koji su stručniji . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6270 Napisano April 9 Drug član, 1802 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Juan je napisao: A kako da dam malo "detajlinga" plastikama, gde su komande za svetla, tasteri...izbledele su, a da ih ne farbam, da li postoji neko sredstvo da ih osvezim malo? Sent from my 2201117PG using Tapatalk Evo...ovaj jebe mamu... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 145 Napisano April 9 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaa Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14077 Napisano April 9 Integrisan, 7723 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Sonaxom nema greške. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 193 Napisano April 9 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla i šelna, ali očajna.Moraće da posluži do sutra.Nego, gde kupujete pločice za kočnice, hteo bih one crvene Brembo da nadjem, a da me ne izadje 300e set za 3 diska ...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3834 Napisano April 9 Drug član, 2144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam meni da uzmem u Luisu, vidi koliko tamo pa da porucimo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6270 Napisano April 9 Drug član, 1802 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Bojan_87 je napisao: Nego, gde kupujete pločice za kočnice, hteo bih one crvene Brembo da nadjem, a da me ne izadje 300e set za 3 diska ... eeeee , ako ti kazem mora te ubijem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 193 Napisano April 9 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Darko Mihajlovic said: eeeee , ako ti kazem mora te ubijem... Ako će mi to uštedeti 100e, šta mi teško i da budem ubiVen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 485 Napisano April 9 Svrati ponekad, 480 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Blaza je napisao: Ko izmisli ovo poliranje grana, sve mu j.... ... Mlađima nije problem, od mene dosta ! Ne nerviraj se Blazo, cuvaj zivce. Trebace ti za mesec dana kad budes video da su ponovo pozutele 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11938 Napisano April 9 Ne silazi, 2760 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11938 Napisano April 9 Ne silazi, 2760 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam "insajdersku" informaciju da @shoyyka i @Žaksi koriste neku hemiju kojom samo poprskaju cevke, i one se sijaju ? Ima li to negde kod nas, u nekoj gvožđari, pekari, apoteci ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11569 Napisano April 9 Ne silazi, 2449 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da je pasta za zube dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 145 Napisano April 9 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Можда да пробаш HCL? Док сам радио у пепсију, скидали смо са њом све Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8861 Napisano April 10 Ne silazi, 2277 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza ja koristim drugačiju hemiju od Šojke i Voje,postavljali su slike.Gledaċu da uslikam šta koristim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...