stari roker 4294 Napisano pre 21 sati motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ispustio sam ulje i antifriz iz Ninje. Skinuo sam hladnjak, nosač hladnjaka, kompletan auspuh. Ne mogu dalje. Zima mi u garaži. Čekam malo da otopli da svučem karburatore, otkačim cilindar kvacila i lanac, struju i da izvučem mašinu iz rama. Biće slika u "mojoj" temi. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10572 Napisano pre 21 sati Hronični Motociklopata, 7353 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako baš moram nešto da majstorišem u garaži na ovu zimoću, utaknem kvarcnu grejalicu, malo da olakša muku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8237 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 2150 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa,ja sam prošlog vikenda ubacio pećku na loženje,izvukao čunak.Slatko sam proveo dva dana u garaži,redom rasturam i čistim.Jedva čekam sad sledeći vikend,naložim i natenane....ima da mu isteram i fabričku prašinu. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano pre 16 sati motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Posao bas i nije mali. Treba da izvadim mašinu na sto, da je otvorim na pola i zamenim frajlauf. Ako uzmemo u obzir da meni to nije profesija već hobi, jasno je mi treba više vremena za taj poduhvat. Ne mogu da zabem, biće lepih dana pre početka sezone da to završim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...