Gordak985 2456 Napisano Jul 9 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma baš je celo prašnjavo, i kod pozicije mi na primer baš ružnoSent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2646 Napisano Jul 9 Drug član, 1601 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Onda rastavi, fen pa polako, posle za zatvaranje Sika Fc11+ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Jul 11 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Na mom CB500 sam ga prao kao flašu. Ako je velika muka da se skine ostaviš lepo za zimu, motor u toplu prostoriju pa polako. Da ti sad ne oduzima vreme za vožnju. Ako imaš volje i vremena kreneš odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Jul 11 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Muka na zimu, krte pastike. A ne može sad, vozi se svaki dan Hvala svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7585 Napisano Jul 12 Solo Rider, 3068 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ma baš je celo prašnjavo, i kod pozicije mi na primer baš ružnoSent from my 2107113SG using Tapatalk TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Evo ideja sa tik toka Solo rajder sa i 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Jul 12 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Fina ideja ali ja bih ovo probao samo ako na izlazu iz kompresora imam montiran filter koji odstranjuje vlagu inače može biti veća šteta od koristi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10019 Napisano Jul 15 Drug član, 3336 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pola 7...Bleki se suši. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1209 Napisano Jul 15 prisutan, 1118 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio 12V utičnicu, da se ima za kompresorčić, lijepo skrivenu pod sjedištem,milina!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2966 Napisano Jul 18 (promenjeno) Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nije danas, neki dan, ali sam napokon dobacio motorom nazad do kuće... iz četvrtog puta Prva duža vožnja mi se pretvorila u dva i po meseca popravki i čekanja, baš me je izmaltretirao. A možda i nije, sam sam to tražio Po svemu sudeći, izgleda da sam ga kupio sa lošim namotajima. To sam već pisao ali da se ponovim - prvu vožnju je išao koliko je išao (na struju iz akku) i onda gecrkt. Sva sreća pa sam tada stigao na odredište, proveo tri dana odmora na prelepom mestu i kad sam, po prvi put, krenuo nazad za NS beše kvar koji sam opisao u temi "blic pitanja"... Onda su sređeni namotaji i čekao sam nedeljama priliku da odem po motor kako bi ga vratio kući. Desi se prilika, u nedelju sednem na motor, krenem drugi put ka NS, pređem prelepih 70ak km i opet stade! Ovog puta regler... Super momci iz Majdanpeka (i ovom prilikom im veliko hvala) su mi pomogli ali je morao opet kombijem nazad kod majstora. Cimaj Žiku54 za hitan prijem, odnesi regler, sačekaj da napravi novi, vrati se nazad, montiraj na motor i krenem treći put kući. Stigao sam do JA bez problema i bez ikakvih loših simptoma, ali slučajno spazim auto servis koji je opet slučajno otvoren u 20h uveče, i stanem reda radi da proverim punjenje pošto smo par sati ranije stavili nov regler na motor. Merenje pokaza 17.4 i ja šta ću, kako ću, nije pametno voziti motor koji toliko 'prepunjava' - ostavim motor u JA. Nakon skidanja, slanja, nepotrebne 'popravke' u stvari samo kontrole reglera kod Žike ispostavi se da je isti dobar, ispravan, i da je merenje bilo u faulu. Unimer kod onog auto majstora je imao slabu bateriju i pokazao netačnu vrednost. Nije čovek kriv, ja sam budala. Ali to pokazuje koliko je alat bitan... Bez dobrog alata stvarno nema zanata. 10ak dana kasnije odem po motor i iz četvrtog puta se bez problema vratim kući... i onda ga detaljno operem...zaslužio (NI)je Promenio Jul 18 član PremieRacing 9 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 986 Napisano Jul 18 Drug član, 1088 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da je sve prošlo BEZ PROBLEMA....manje je bitno iz koliko puta 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 928 Napisano Jul 18 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan I bitno je da se uvek vodi jedna Honda sa sobom, čisto protiv uroka i za prevoz 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5928 Napisano Jul 18 Drug član, 2999 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao bedeviju. 27 600 majki im... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 599 Napisano Jul 18 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja nista osim sto sam provozao do BG da se uradi prvi servis na 1000 km. Zamenjeno ulje, filter i dotegnut lanac. Cak su mi dali i fabricki alat koji nije stigao sa motorom. Sad moze pun gas, sledeci servis na 5000 km. Narucio odmah jos par sitnica kod Alije da ga pocastim.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jul 19 (promenjeno) Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing Brate, ja bi se "lomio" u Majdanpeku, a Jagodina bi presudila... Šalim se, jeste bilo cimanja, ali vredelo je, prelep je ! Promenio Jul 19 član Blaza 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 599 Napisano Jul 19 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Resio da promenim lancanik da malo rasteretim motor na magistrali. Odradio sve lako ali nisam uspeo da montiram spojnicu za lanac. Ne moze da se namesti da bi osigurac ulegao na mesto nikako. Kao da je preuska. A uzeo sam bas istu kao i kolega koji je opisivao taj zahvat na forumu. Evo i slika mozda mora neka druga za moj lanac.E sad jedino sto sam primetio da su oring gumice na spojnici deblje od onih na lancu, mozda sa njima da probam.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jul 19 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Isti proizvogjac spojnice kao i lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 19 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolko vidim nije isto i zato je problem .Mora biti isti proizvođač i model lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 599 Napisano Jul 20 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam, ko je proizvodjac lanca tesko je utvrditi ali istrazicu i to.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Jul 20 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Данас сам, после малог сервиса прошле недеље (филтер уља, и уља за мотор, кардан, квачило и кочнице) заменио и филтер за ваздух после 13 хиљада.налепио неке грипове за резервоари поставио ову полу-навигацију на резервор да видим како ће да чучне. Тестираћу ових дана да ли много морам да савијам главу у односу на то када стоји са стране код уља за квачило...Сент фром мај Шајоми... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3330 Napisano Jul 20 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Završio jutros tehnički. Diverzija cakum pakum. Ako naleti istinski ljubitelj, možda je i otuđim. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9389 Napisano Jul 20 (promenjeno) Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam konačno našao vremena da ugradim punjač - voltmetar koji mi stoji već mesec dana. Na volan se lako montira ali sam imao nedoumicu odakle da uzmem napajanje. Ne volim da budžim i seckam instalaciju pa mi je slobodan džek, namenjen grejačima karburatora, odlično poslužio svrsi. Nisam morao ni da nastavljam kablić od punjača, knap! Izolovao unutra i spolja termo bužirima i zadovoljan sam kako je ispalo. Nisam vozio dve nedelje pa mi je malo slabiji aku... Promenio Jul 20 član bajker71 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1291 Napisano Jul 21 (promenjeno) Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam na motorciklu, ali kao da jesam… otišao sa naslednikom do louis i našli makete na sklapanje, zapeo da uzme pa to ti je… elem juče 3-4 sata i danas isto toliko uloženo i rezultat je na slikama … Midnight Star isterali iz garaže, navodno da se vozimo i vozili se 5 km do louis i nazad Promenio Jul 21 član bobangsxr 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10019 Napisano Jul 22 Drug član, 3336 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 7. 2024. at 14:05, bajker71 je napisao: Lepe su te stare table, ima je... I na velikom su lepe... Ove nove sve u gomilu, neko kaže manje, praktičnije... Pa ne skidam je svaki dan... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Jul 22 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najlepša ta sa mk2 Bandita od bajker71, analogna, hromirana, a uz to i pregledna 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16129 Napisano Jul 25 Vozim motor, nisam BAJKER, 2301 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Obradovao ga novim turing vizirom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...