Jump to content

Moto Zajednica

Kultura i folkor malih skutera sto elektro sto benzinskih

Recommended Posts

• Drug član, 604 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Pratim vec neko vreme po raznim gradovima...i zapazam jednu pojavu koja je sve masovnija. Kao vozac automobila,motocikla,kombija,manjeg kamiona vidim da je na ulicama sve veci broj malih skutera koji su verujem odlicno prevozno sredstvo. Ali vozaci istih...cesto me hvata jeza. Ima dece,jako mlade,devojaka i mladica u dvadesetim...pa na dalje svih uzrasta. Niko veze nema sa saobracajnim propisima. Seku raskrsnice dijagonalno,preticu sa desne strane,provlace se izmedju velikih vozila ciji vozaci ne mogu da ih vide...

Roditelji kupe deci ono malo elektricno sokocalo i samo ih puste na ulicu...Gledam, ni ne znaju da im je glava u torbi. Oni jadni veze nemaju,malo trotoar,malo kroz crveno...sve po dvoje na onoj prcaljki. Mislim da je vreme da se porazmisli o ovoj temi. I zaboravio sam trotinete...

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5160 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Možeš uzeti koju god kategoriju učesnika u saobraćaju, od pešaka, onih na rolerima i skejtovima, pa biciklista, i tako dalje, isto je sve katastrofa. Ovde je život mnogo jeftin, ginemo kao muve, i najgori smo u Evropi. Negde smo kao društvo debelo omanuli.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 336 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

Mene nervira kad se ovi dostavljaci provuku ispred na semaforu sa 50cc, a ja au autu, pa posle ne mogu da izvuku 50kmh uzbrdo pa moram da idem iza njih, a oni se vuku sredinom kolovoza i pricaju na telefon.

• Ne silazi, 5160 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Tja, masu puta me nervozać u autu pretiče, samo jer ne voli da gleda motorin ispred sebe, bez obzira kojom brzinom idem, ni ne prati brzinomer. Ubrza kao da su Nemci u Lapovu, i onda uspori ispred mene, da moram da kočim, to je hit...

• Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja