BaneVuk58 7896 Napisano Januar 3 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, živke je napisao: @DjoleLO Nema toga uvek u Lidlu (kao i mnogih drugih proizvoda). Ima ih često, ali ne uvek. Biće na proleće....obično tad izbace moto asortiman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Januar 3 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, živke je napisao: @DjoleLO Nema toga uvek u Lidlu (kao i mnogih drugih proizvoda). Ima ih često, ali ne uvek. Znam. Trenutno u 2-3 Lidla sto sam gledao ima tona spreja za podmazivanje i sto drugih cuda, ali ne cleanera. Idem jedno u 10ak dana i nikako da ga nadjem. Ako ima negde u BG, poslao bih druga da mi uzme par komada, jer sasvim ok radi posao. Koristim petrolej za ciscenje lanca, a cleaner da nesto ocistim pod pritiskom, gde je tesko dostupno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Januar 3 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam na Vidikovcu pre 5 dana. Ako opet negde vidim, javljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 592 Napisano Januar 3 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Provozao ga Juce doduse. Smrzoh se preko Tresibabe kao piiiip... Taman da vidim kako se ponasa sa ovim auspuhom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7896 Napisano Januar 3 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kad već spomenjete Lidl....ovaj sprej se pokazao fenomenalan. Konkretno sam poprskao čizme.....nula vlade na 1 Januarskoj vožnji, noge suve. Inače prvi test je bio na vojnom šatorskom krilu ....voda klizi kao sa keseBane loneridersa osmehom i stolicom 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2532 Napisano Januar 3 ODUSTO OD DIJETE, 2623 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo moram da kupim i isprobam, nisam ga kupovao do sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Januar 3 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kasnim sa odgovorom... Probao večeras Lidlov sprej na prste. Ima kao neku blagu masnoću, ali isparava i miriše na alkohol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11067 Napisano Januar 4 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Taj sam i mislio ,i ja ga koristim za podmazivanje.Pise da je silkonska mast i da pokriva lanac. Postoji slican w5 chain cliner. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Januar 4 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno u Lidlu na Adi. Samo ovaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6221 Napisano Januar 6 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Konacno namontiran TomTom koji uzeh od kolege @balkanlover70, sve pohvale za kolegu i hvala mu na poklonu koji je poslao uz navigaciju. Mozda sam trebao da uzmem Premium verziju zbog onog “Lock” sistema da ne moram da je skidam, ali sta je tu je, mozda i nadjem negde posebno samo to. Onaj fabricki RAM nosac koji se dobije uz tomtom je jako praktican i dobar ako se montira na volan. Nisam imao mesta za njega pa sam pravio svoj, najvise sam se trudio da ga zastitim i da ne rdja, mislim da sam uspeo 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Januar 6 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj da joj veruješ ako kaže da na granici nema gužve .Ima je @Darko Mihajlovic, po meni je mnogo praktičnija za korišćenje od mog garmina 550.Na TOM TOM mi se sviđa prebacivanje rute sa tel na navi. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15566 Napisano Januar 6 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj Garmin je odavno ušao u legendu. Koliko si samo mesta neplanski posetio i predela video zato što si mu verovao? 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Januar 6 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Lažu dušmani,Samo su ljubomorni Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Januar 6 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex u zdravlju da pokaze mnogo sigurnih km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1352 Napisano Januar 6 Drug član, 1137 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno završena montaža top case-a… ostalo mi da izmestim tablicu I to bi bilo to, ja sam zadovoljan kako je ispalo 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4040 Napisano Januar 7 Nemanja Stojanović, 1376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni stoji neki carplay monitor i nosač za njega već neko vreme. Planirao da i to dam gospodinu @Satelis kad bude radio sve ostalo, ali reko hajde, ovo sigurno umem i sam. Završio sam montažu nosača za 10 minuta, i onda mi je upao bit od šrafcigera negde u motor. Našao sam ga, ali 3 sata kasnije nakon što sam poskidao maltene sve plastike i polomio barem dve kopče jer je NC 80% plastika i žabice... I onda mi je ostao jedan šraf viška. Morao sam da obrnem krug da se malo iskuliram 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 50 Napisano Januar 7 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan cackao i ja nesto oko motora zamena semeringa u vilama, farbanje, zamena saug iglice u karburatoru imam pitanje sipao sam iphon sea 30 u vile da li ce biti jako tvrde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Januar 7 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pretera ga, fabrički ide 5W , proveri Ersatzteile und Zubehör für YAMAHA TDM 850 | Louis WWW.LOUIS.DE Technische Daten, Ersatzteile und Zubehör für YAMAHA TDM 850 findest du in der Louis Bike-Datenbank. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 50 Napisano Januar 7 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Disko Nindža je napisao: Pretera ga, fabrički ide 5W , proveri Ersatzteile und Zubehör für YAMAHA TDM 850 | Louis WWW.LOUIS.DE Technische Daten, Ersatzteile und Zubehör für YAMAHA TDM 850 findest du in der Louis Bike-Datenbank. Sada kada sam sipao probat cu sa tim uljem. Ako ne valjalo sipat cu drugo. Mada u specifikaciji stoji da ide 10w. A ja imam vise kg pa bi mozda bilo bolje 15w ili 20w Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 796 Napisano Januar 7 Zainteresovan, 492 postova Prijavi odgovor kao problematičan Previse gusto, osecaces svaki kamencic i nije bezbedno, pri jacim kocenjima je jako bitno da se viljuska sabije, da se tezina prenese na prednji tocak, tj. mora da "pobode". Kupi 10w za viljuske i promeni to odmah. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Januar 7 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, anakin je napisao: Sada kada sam sipao probat cu sa tim uljem. Ako ne valjalo sipat cu drugo. Mada u specifikaciji stoji da ide 10w. A ja imam vise kg pa bi mozda bilo bolje 15w ili 20w Ne znam koliko si dobar sa Nemačkim, ali na tom linku koji sam ti stavio piše 5W 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 50 Napisano Januar 7 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Onda cu ispustiti ovo ulje i sipati 10w 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Januar 7 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Iz mojeg iskustva, a imao sam razne motore , naked, Turing, Sport turing i sportake, i ulje za viljuške varira od 5W do 15W , nisam još video da ide gušće ili ređe od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano Januar 7 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje za viljuške može da se meša,i da se malte ne pravi gradacija koja odgovara.Ako si sipao 30w,a dodaš recimo 5w,dobijaš prostom podelom 17,5w,što je između 15w i 20w,možda ti tako odgovara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Januar 7 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U taj tip viljuske (kome nije dostupno namensko!) super radi ATF DIII (viskoznosti oko 7.5w) Ili neko hidraulicno ulje ali specifikacije - "L - HM Ulja tipa HL sa dodatim aditivima za zaštitu od habanja" Viskoznost 46 (10w) ili gusce 68 (15w) Znaci ne za ketridz tip stapova! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...