Disko Nindža 10505 Napisano Jun 25, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Ne kukaj.. traži sledeći Slatke muke... ali sta uzeti posle ZZR1100, Hayabuse, ZX-12R...?? XX? ZZR1400? Nema dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3748 Napisano Jun 25, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, pajche je napisao: Skinuo tablice, pokrio ciradom, ceka neka druga vremena. Verovatno narednih 5 godina izpod cirade Odjavi ga u SUP-u ako je jos uvek ta glupa uredba na snazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Jun 25, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Disko Nindža je napisao: Slatke muke... ali sta uzeti posle ZZR1100, Hayabuse, ZX-12R...?? XX? ZZR1400? Nema dalje skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jun 25, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Onda bi bilo ono: "gasi struju motaj kablove" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7917 Napisano Jun 25, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Disko Nindža je napisao: Slatke muke... ali sta uzeti posle ZZR1100, Hayabuse, ZX-12R...?? XX? ZZR1400? Nema dalje Alal vera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15832 Napisano Jun 25, 2022 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Disko Nindža je napisao: Nema dalje H2R. Boki je obećao pre par godina da će biti kad - tad? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Jun 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BokyBoy said: skuter Realno. Mokasine, bermude, jet kaciga, džemper oko vrata, kafić "jednu ceđenu molim vas".... Namiguješ goŠpodŽama... Promenio Jun 25, 2022 član Andrej_Hotstepper 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Jun 25, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Due je napisao: H2R. Boki je obećao pre par godina da će biti kad - tad? ... ili ovo Promenio Jun 25, 2022 član BokyBoy 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Jun 25, 2022 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeee taj,taj.To tek čudo izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Jun 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Njaa..... Da me maneš "litra sa super punjačem" govnarija. JE8O IH DOWNSIZING! Nema zamene za kubikažu, neću te govnarije iz auto industrije! Nemoj neko da je kupio to govno, nek im propadne ta ideja! Oni će tu da mi guraju "900cc 3 cilindra turbo dačija" fazone. Muuuuurš! Živela Hayabusa! Poslednji svetionik analognih cajgera i "dođi mala pipni ga(s)" filozofije života. ...nemoj me jediš Boki brate moj, znaš da te volEm, da moram da potegnem iz Novog Sada da te odvraćam od belosvetskih budalaština. Pa ti si bar old skula, tanderMaca (Debela) bi te se odrekla preko Polovnih automobila. Promenio Jun 25, 2022 član Andrej_Hotstepper 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jun 25, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A neki Muscle bike tipa Vmax 1200, Intruder M1800R ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Jun 25, 2022 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan S1000XR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jun 25, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Malo kubika, naviko covek na veci kapacitet preko litre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16852 Napisano Jun 25, 2022 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Njaa..... Da me maneš "litra sa super punjačem" govnarija. JE8O IH DOWNSIZING! Nema zamene za kubikažu, neću te govnarije iz auto industrije! Nemoj neko da je kupio to govno, nek im propadne ta ideja! Oni će tu da mi guraju "900cc 3 cilindra turbo dačija" fazone. Muuuuurš! Živela Hayabusa! Poslednji svetionik analognih cajgera i "dođi mala pipni ga(s)" filozofije života. ...nemoj me jediš Boki brate moj, znaš da te volEm, da moram da potegnem iz Novog Sada da te odvraćam od belosvetskih budalaština. Pa ti si bar old skula, tanderMaca (Debela) bi te se odrekla preko Polovnih automobila. Slazem se. Svaka cast Suzukiju na toj kontrolnoj tabli Hayabuse, odradili su perfekt. Nema vecih gluposti od tablet fazona i slicno... Pratim da li ce Kawasaki izbaciti konacno ZX4R u Evropi, lepo je videti male cetvorocilindrase ponovo na trzistu, nazalost za sada samo u Aziji. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16852 Napisano Jun 25, 2022 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, BokyBoy said: dobio dobru cenu za motor... i uzeo kaparu... Ti si kao i ja, kad ga sredis i registrujes onda prodas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Jun 26, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Motorcyclist je napisao: Ti si kao i ja, kad ga sredis i registrujes onda prodas ...they don't call me wheeler dealer for nothing... (by @BaneVuk58) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 26, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Motorcyclist je napisao: Ti si kao i ja, kad ga sredis i registrujes onda prodas pa svako voli da zaradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Jun 26, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 25.6.2022. at 14:10, BokyBoy je napisao: dobio dobru cenu za motor... i uzeo kaparu... Prenocila odluka u glavi i ..... odlozio prodaju motora, rekao mu da dodje u Septembru po njega, kaze, moze, odgovara i tako, ionako putuje za Nemacku sl. nedelje i vraca se pred kraj Avgusta, svakako bi mu motor stajao u garazi, kaparu nije hteo nazad... hocu da se provozam do mora barem, kad sam ga vec registrovao i sredio tip top, a i taman dotle da natenane nadjem krstenu zamenu, a i da ne ostajem samo na 4 tocka u sred sezone, odlepicu... tako da Nindza prica jos traje, iiiddemooooo!!! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 118 Napisano Jun 26, 2022 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, punisa 16 je napisao: Odjavi ga u SUP-u ako je jos uvek ta glupa uredba na snazi. Odjavio. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Jun 26, 2022 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, BokyBoy je napisao: ... ili ovo Zakazao probnu voznju .... videcemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 29, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio prekidač štop svetla prednje kočnice. Evo jedne zanimljive priče, malo me sramota al' šta je - tu je : Zamenim ja prekidač, kad ono... upaljen štop nonstop, na klik se gasi. Mislim se u sebi... šta uradiše ovi đavolji kinezi? Posle jedno 10 minuta shvatim da kada se pravilno montira na korman, pin koji ručica kočnice pritiska zapravo uvek stoji unutar prekidača, dok se na stisak ručice on "izvlači" i tada uključuje štop svetlo. Ne znam kako to nisam odmah ukapirao, ali to objašnjava što je sve bilo "inverzno" pre šrafljenja Sad kočnica ponovo ima onaj zadovoljavajući "klik" pri pritiskanju ručice. Eto, prva "popravka" na svom prvom motoru Idem da proslavim jednim hladnim sokom iz marketa na drugom kraju grada EDIT: Ne znam da li je dozvoljeno, ali prekidač sam naručio preko ovog sajta za tričavih 100 dinara: PREKIDAČ STOP SVETLA-DESNI – Moto D MOTO-D.NET Kačim link zato što su za isti prekidač na jednom mestu tražili 1250 RSD, pa da se neko ne opeče. Izvinjavam se ako kršim pravila foruma postavljanjem linka, zamolio bih admine/moderatore da link u tom slučaju uklone Promenio Jun 29, 2022 član blackmore 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Namazao lanac, provozao malo, oprao malo, provozao malo više, natankao pun, kupio novu prvu pomoć jer stara istekla, stavio ga pod ceradu da čeka sutra. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A danas je došlo jučerašnje sutra: Sreća! Promenio Jun 30, 2022 član Gordak985 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Jun 30, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Extra Jel ovo Dragon Ada top? Ako jeste, jel ti on radio i prikljucnu cev, treba meni jedna da se napravi, ne dopada mi se krivina i ugao mog topa pod kojim stoji Promenio Jun 30, 2022 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Da. Jeste. Uradio je i adaptaciju fabričkog topa da može da se vrati "na šelnu". Pitao sam ga da li radi komplet izduvne grane, na žalost ne, ali verujem da može da ti pomogne, u svakom slučaju, pozovi i pitaj. Druga opcija koju su mi preporučivali je Anđelko iz Bele Crkve, ali on pravi topove samo za čopere. Ali zato može komplet cevke šta god želiš. Promenio Jun 30, 2022 član Gordak985 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...