Jump to content

Moto Zajednica

DzoniV

Članovi
  • Broj tema i poruka

    121
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu DzoniV

  • Rođendan 10.12.1996.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda CBF600SA PC43

Poslednji posetioci profila

1561 profile views

DzoniV's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

122

Reputacija u zajednici

  1. Ne znam da li si me razumeo, ili mozda ja nisam tebe. Kada sam rekao iskljucio prekidace, nisam mislio da ih iskljucujes da nemaju funkciju, nego bih iskljucio kao mogucnost da je do njih. Nisam se dobro izrazio u prethodnom postu.
  2. Cao, evo link do uputstva, savetujem ti da dobro procitas deo vezan za struju, i pred kraj imas semu instalacije. Poprilicno je bolno snaci se, ali uz malo muke moze Ja bih odmah iskljucio prekidac kvacila, copave, kill switch. Da je neki od tih prekidaca ostao zaglavljen ja mislim da uopste ne bi mogao da vergla. A evo ga i uputstvo: TA XL700V Service Manual.pdf - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM
  3. DzoniV

    Kratke voznje

    Ne znam kakav je taj put isli smo od valjeva preko osecine do loznice, i taj put je super. Nije bilo mnogo saobracaja milina za voznju
  4. DzoniV

    Kratke voznje

    Evo par slicica sa danasnje voznje, za mene ne bas kratke. Beograd - Divčibare - Valjevo - Loznica - Šabac - Beograd sve ukupno 430km. Inace sve preproruke za restoran lovački dom u Valjevu.
  5. Lezajevi zamenjeni, ali uz pomoc alata. Posto sam vec pokusao sa izbijanjem uz pomoc cekica i srafcigera ali bezuspesno mogu svakome preporuciti ovaj alat za vadjenje ovako nepristupacnih lezajeva. Slazem se da moze da se napravi alat, ili da se izvari na unutrasnju kosuljicu lezaja, ali to je okej za one koji imaju uslova to da urade.
  6. Hvala svima na odgovrima mislim da cu danas da odem da kupim set kao sto je @Satelis poslao. @drs zanimljiva ideja, ali u ovoj situaciji ne bi pomoglo, ne postoji nacin da se ova gedora ubaci izmedju lezajeva. Sa obe strane su lezajevi istih dimenzija, a pritom izmedju njih je caura koja je mozda milimetar veceg precnika od lezaja.
  7. Jel mislis na ovakav set, malo sam skeptican da li cu sa tim uspeti. Imas li iskustva sa ovakvim alatom jel odgovarajuce za vadjenje lezajeva iz tocka?
  8. Video sam da ima i ovakvih, ali ne verujem da bi caura dozvolila da se ovi kraci zavuku.
  9. I kod mene se zove radapciger ali to je vise onaj klasicni sa tri kraka. Danas sam pokusavao tako sa srafcigerom i cekicem i nije hteo da mrdne. Grejao i fenom industrijskim i nece. Jako malo se pomeri caura da bi mogao da bude dovoljno jak udarac i sa svih strana da bi krenuo lezaj. Menjao sam na zadnjem tocku pre jedno mesec dana, i tako sam izbijao ali je tamo caura ostavljala dosta vise prostora. Citao sam uputstvo tamo ima neki alat i najvise lici na ovakav izvlakac (radapciger). Zvacu sutra radnje koje imaju po bg pa ako se ne snadjem da idem da kupim i pokusam sa njim.
  10. DzoniV

    NC750X 2016

    Pozdrav, da li neko ima i voljan je da pozajmi izvlakac lezajeva, potrebno mi je da bih zamenio lezajeve prednjeg tocka na hondi cbf 600. Unutrasnji precnik lezajeva je 20mm. Najbolje bi bilo ako ima neko na teritoriji Beograda.
  11. DzoniV

    Honda CBF 1000

    Pozdrav, da li neko ima i voljan je da pozajmi izvlakac lezajeva, potrebno mi je da bih zamenio lezajeve prednjeg tocka na hondi cbf 600. Unutrasnji precnik lezajeva je 20mm. Najbolje bi bilo ako ima neko na teritoriji Beograda.
  12. Pozdrav, da li neko ima i voljan je da pozajmi izvlakac lezajeva, potrebno mi je da bih zamenio lezajeve prednjeg tocka na hondi cbf 600. Unutrasnji precnik lezajeva je 20mm. Najbolje bi bilo ako ima neko na teritoriji Beograda.
  13. Od 2008, godine je znacajno promenjen cbf, na izgled je manje vise isti kao prethodnik. Nova je masina, sa elektronskim ubrizgavanjem, ako sam dobro zapamtio ustrojena masina od CBR600RR, novi aluminijumski ram, i mislim da stelovanje prednje vile na prethodnom modelu nije bilo moguce, od 2008 godine ima pokazivac gorivo, a nema pokazivac temperature.
  14. Do skoro sam bio u slicnoj situaciji kao ti. Kod mene su u neki uzi krug usli Vstrom 650, transalp 700, bandit 650 i cbf600sa. Fazer 600 i Z750 sam otpisao zbog snage, u mojoj glavi je bio maks nekih 80ks. Od ovih cetvoro transalp sam odbacio zbog nedostatka seste brzine i tubeles guma. Kad sam poceo detaljnije da gledam oglase shvatio sam da bi me npr vstrom kostao 1000e vise u odnosu na hondu. A bandit je tu negde izmedju sa cenom (kad kazem bandit mislim i na gsx650f). I na kraju je presudila trenutna ponuda (i srce, na izgled mi je honda mnogo lepsa bila) pa sam se odlucio za CBF600. Kod mene su isto tako bili uslovi da bude EFI i da ima ABS, pozeljno je bilo da ima bocne kofere. Pre dva meseca sam uzeo CBF600sa 2008. godiste ABS, fabricki koferi itd. Ne mogu ti bas preneti iskustva, jer je jos nisam kako treba provozao, a da nije oko zgrade. Polozio sam za A, tek pre tri dana (do tada sam imao A2), tako da sad cekam dozvolu pa da krenemo sa upoznavanjem.
  15. Ja sam pre jedno dve godine rezao u Immo centru na Novom Beogradu, gore na spratu. Radio sam kljuc za Suzuki Freewind.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja