Nole Bg 5625 Napisano Maj 16, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Malo ga oprao, sredio lanac, izlecio zivce i zadovoljio dusu Jel ti misliš malo voziti taj motor ili ga samo timariti.Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Maj 16, 2022 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Nole Bg je napisao: Jel ti misliš malo voziti taj motor ili ga samo timariti. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Znas kako ide... Posle svake voznje ciscenje motora i opreme, na svakih 800-900km detaljno sredjivanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7918 Napisano Maj 16, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, lestra je napisao: @the_doctor pa to sam i uradio i ne moze, ja reko ti ces mi reci za sprej neku foricu Pa dje zapelo onda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Maj 16, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, the_doctor said: Pa dje zapelo onda? Zapelo izgleda sto ne znam da izvlacim foliju po krivinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7918 Napisano Maj 16, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan To mora da se greje. Probao sa fenom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Maj 16, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7918 Napisano Maj 16, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Na mestima gde folija ne može da isprati površinu, i odiže se ili presavija. Zagreješ, ona se skupi, i legne lepo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Maj 16, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 koliko ispade drzac za telefon ? Gledao sam isti takav od quad lock-a i on mu dodje 90-120e. Zavisi ako se uzme nesto od dodataka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Maj 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Tarmi636 Nešto smešno, 700-800 dinara. Uzeo sam odmah i dodatnu futrolu pa je i ne skidam sa motora kad je u garaži, telefon ubacim u futrolu, da što manje drndam mehanizam Promenio Maj 16, 2022 član Gordak985 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Maj 16, 2022 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Povisio i malo primakao korman...Bandit 1250 Sve ok osim kočionog creva,sumnjivo mi,zateglo,ne pustiše ga cm-dva duže. Grubo merenje,oko 40-ak cm dužine...gledam dole ovo što ide od jednih do drugih klešta oko 45cm,idealno...debljina odokativno deluje ista... Ako neko od Banditosa ima prodati nek' javi...Ne znam da l' je isto od 1200 Bandita...fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9974 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam plastificirao ćopavu u firmi "Plastamen". Pošto je fabrička boja tanka i nepostojana, pre par meseci sam je ofarbao crnim sprejom. Pre neki dan, kada sam prao lanac petrolejom, manem malo krpicom i po ćopavoj kad ono farba se skida kao da sam je farbao vodenim bojicama. Definitivno, ti spejevi su neupotrebljivi... Skinem svu farbu i dam profesionalcima da urade kako treba, isti dan gotovo. Svaka čast momcima, moja preporuka! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Maj 17, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 16.5.2022. at 15:34, Gordak985 je napisao: @Tarmi636 Nešto smešno, 700-800 dinara. Uzeo sam odmah i dodatnu futrolu pa je i ne skidam sa motora kad je u garaži, telefon ubacim u futrolu, da što manje drndam mehanizam Da li imas apsorbujuci sistem za vibracije? Ukoliko nemas, probaj da pronadjes da kupis jer ces u suprotnom vibracijama unistiti kameru na telefonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, estel je napisao: Da li imas apsorbujuci sistem za vibracije? Ukoliko nemas, probaj da pronadjes da kupis jer ces u suprotnom vibracijama unistiti kameru na telefonu. Hvala na savetu, neću se cimati, telefon me koštao 200 evra pre koju godinu, ne potresam se oko toga. Dodatno, nosač sam zalefio za silikonsku futrolu, ne za telefon direktno, nosač je za korman vezan podebelom gumom a i sam nije pre krut, nekako me vibracije ne plaše. Ako se ispostavi da sam se prevario u proceni, svakako ću preneti iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Опран, посушен, подмазан... Враћен под цераду, чека следећи петак и правац Бањалука. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Maj 18, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako se budes ovog vikenda vozao ti se javi da farove prevezemo, freza je kao luuutka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 18, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Čepovao prednju. Ponovo pokušaj atentata! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Ako se budes ovog vikenda vozao ti se javi da farove prevezemo, freza je kao luuutka Хвала Шоне. Планирао сам да те исцимам, али џаба, радим сваки дан сад за викенд... Не гори ништа, лако ћемо. А госпођа се држи добро, негујемо се узајамно. Она мени осмех на лице док се возимо, ја њој прање, шминкање, педикир, маникир... знаш већ и сам све. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Maj 19, 2022 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, N.F.S. je napisao: Ako se budes ovog vikenda vozao ti se javi da farove prevezemo, freza je kao luuutka Prevežeš farove? Da oba rade kao kratko svetlo? Neće da valja, sočivo dugog svetla nije podešeno kao kratko, oslepeće vozače iz suprotnog smera. Još jedna stvar, alternator nije predviđen za duži rad sa oba fara upaljena, nema dobrog punjenja. 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Maj 19, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam to predocio, ja ispunjavam zelju vlasnika..Ne naplacujem i ne pitam mnogo Hvala, glas razuma foruma (Arakis) , vise puta rekoh. Tako odmeren i kulturan u komunikaciji. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, N.F.S. je napisao: Sve sam to predocio, ja ispunjavam zelju vlasnika.. Ne naplacujem i ne pitam mnogo Hvala, glas razuma foruma (Arakis) , vise puta rekoh. Tako odmeren i kulturan u komunikaciji. Sent from my EML-L09 using Tapatalk pre 24 minuta, Arakis je napisao: Prevežeš farove? Da oba rade kao kratko svetlo? Neće da valja, sočivo dugog svetla nije podešeno kao kratko, oslepeće vozače iz suprotnog smera. Još jedna stvar, alternator nije predviđen za duži rad sa oba fara upaljena, nema dobrog punjenja. Нисам се чуо са Нешом након што сам питао и чика Рајка за савет. Прескочићемо тај "апдејт", али можда неке магленке дођу у обзир. Имам брдо још ствари да се "чачне", а и не мора... Ако ништа ето мене на сок од зове и чашицу разговора. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 16.5.2022. at 15:38, shoyyka je napisao: Povisio i malo primakao korman...Bandit 1250 Sve ok osim kočionog creva,sumnjivo mi,zateglo,ne pustiše ga cm-dva duže. Grubo merenje,oko 40-ak cm dužine...gledam dole ovo što ide od jednih do drugih klešta oko 45cm,idealno...debljina odokativno deluje ista... Ako neko od Banditosa ima prodati nek' javi...Ne znam da l' je isto od 1200 Bandita...fala Snađoh se...podigao malo račvu,kod donjeg trokuta!Bravo ja...veri 'epi...tnx maj femili,maj kouč,maj fans,dej saport mi...maj vajf...ol femili...aj puš veri hard! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Maj 19, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan U sustini nisam nista toliko specijalno, ali davno vec planiram neki auspuh, cisto da se cuje, da nije kao elektricni skuter, pa sam danas odma posle registracije nabacio i auspuh, a pored toga svecicu, kais i rolnice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Иако сам рекао да нећу, морао сам да "чачнем", не смем да кажем шта... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7918 Napisano Maj 19, 2022 (promenjeno) Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Prespojio farove? Priznaj. Edit: odao te izolir na sedištu. Promenio Maj 19, 2022 član the_doctor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, the_doctor je napisao: Prespojio farove? Priznaj. Edit: odao te izolir na sedištu. Где виде изолорку? Намамили ме мангупи и ја шта ћу, морао сам. Контам, нон-стоп возим са дугим светло уз кратко (да ме људи виде кад не већ не чују) неће му ниста фалити ни са два кратка. Уз препоруку за лед сијалице са пројектора које ће се набавити до уторка, среде, решисмо да мали прогледа на оба ока. Сија, убија, тренутно су актуелне Osram NightBraker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...